ای بابا چرا ولکن نیستید.اینکارارو کردید یحیی جان الان چند روز نیست.ول کنید دیگه.تو بازی assassins هم اینطوری کردید .والا بلا اصلا به پیامبر کاری نداره.
ای بابا چرا ولکن نیستید.اینکارارو کردید یحیی جان الان چند روز نیست.ول کنید دیگه.تو بازی assassins هم اینطوری کردید .والا بلا اصلا به پیامبر کاری نداره.
من توی هیچکدوم از بحثهای اینطوری شرکت نکردم ولی این حرف شما رو که دیدم باعث شد پست بدم
متاسفانه مشکل شما اینه که اصول بحث کردن رو بلد نیستید و هرچی به مغزتون رسید میگید
اگر یک یا دو نفر بحث انحرافی راه انداختند میتونید اسم خود اونها رو بیارید نه اینکه یک جمع رو محکوم کنید
در ضمن دوستانی هم که در مورد وجود پیامبر یا عدم وجود ایشان صحبت کردند قصدشون این بود تا این جریان بیان بشه تا شاید اگر افراد دیگری از صحت وجود ایشان اطلاع دارند عنوان کنند.
حالا صد در صد توی هر بحث چند نفر پیدا میشند تا نظر خودشون رو هم بگند
خیلی ها گفتند که نباید باشه خیلی ها هم گفتند که برامون مهم نیست باشه یا نباشه
اونوقت افراد دیگری که نظر شخصی دیگران رو نقد کردند باعث هرج و مرج در تاپیک شدند
یادمون باشه که فرومها محلی برای اظهار نظر و تبادل اطلاعات هست.
چندتا عکس ART بزارم روحتون شاد باشه این بحث های مزخرف رو تموم کنید.
![]()
Last edited by milky way; 18-07-2009 at 13:21.
چندتا عکس دیگه، این عکس ها از GamePlay بازیه:
اینم یه عکس بزرگ ART قشنگ که نمیشد گذاشت به خاطر اندازش:
برای دیدن عکس ها در اندازه بزرگ هم میتونید به این لینک برید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه چیز جالب پیدا کردم این لینک زیر رو ببنید، کنفرانسیه در مورد Dante که تقریباً در مورد همینه که بازی چطور از کمدی Dante برداشت کرده، عکسم داره ببنید حتماً:
این یک عکس اندازش بزرگه نتونستم بزارم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازیه زیباییه
اگه پیغمبر توش باشه که حتما میگیرم
دوستان سيستم مورد نيازشو بزاريد خداكنه تو سيستمم اجرا بشه فكرشو بكن تو جهنم واسه خودت قدم بزني هيولا ميولا بكشي چه حالي ميده
به نظر من هم فکر میکنم چیزه غولی بشه !!!
گرافیکش که در حد GOW هست حالا ببینیم آخرش چی میشه .
برای PC نمیاد.
تو هیچ سایتی به این موضوع اشاره نشده که بازی برای pc هم میاد . ولی بعضی ها اصرار دارند که بگن برای pc هم میاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)