تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 28 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 274

نام تاپيک: مقايسه omnia i900 با سونی اریکسون Xperia™ X1

داره خودمونی میشه xxl2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

البته مطمن باش رزولوشن صفحه چیزی نیست که بخوای چیزای دیگه رو فداش کنی . چون اونقدرا هم به چشم نمیاد . چیزیم نیست که بخوای در اولویت قرارش بدی.
    صفحه های امنیا و اکسپریا روی نوشته تفاوت دارن . اما در عمل اونقدرها هم تفاوت ندارن.
    من صفحه خیلی برام مهمه . اما بعد از کار کردن با اکسپریا اصلاْ حسرت بالاتر بودن رزولوشنش رو نخوردم.
    همونطرور که صفحه ۶۵۰۰۰ رنگ برای ویندوز موبایل کفایت می کنه سایز ۲۴۰*۴۰۰ هم کفایت می کنه.
    اینا مشاهدات و نظر شخصی من بود و به همین دلیل هرگز توی انتخابم رزولوشن تصویر جزو اولویتها نبوده و نیست.
    البته منظورم از این نوشته این نبود که اسکرین امنیا بهتره . منظورم اینه که باید در عمل دید رزولوشن تصویر چقدر توی کیفیت موثره.
    یعنی تمام پاکت پیسی های جدید مثل HD و X1 و Touch Pro2 و دایامند 2 و ... که صفحه نمایشگر Wvga دارند الکی این کار رو می کنند و این کار هیچ تاثیری نداره و ...

شاید خیلی خیلی تاثیر نداشته باشه که کسی بخواد اونو بکنه اولویت ولی تاثیر داره و تاثیر خوبی هم داره اما شاید اولویت و ملاک انتخاب نباشه !!! ولی اگر کاربری نیاز به رزولیشن بالا داشته باشه اون وقت میشه اولویت !! هرچند کم پیش میاد ولی برخی نرم افزار ها هستند که نیاز به حداقل VGA دارند !!! ولی این کاملا بستگی به کاربر داره !!!!

2. 2 کاربر از xxl2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

البته مطمن باش رزولوشن صفحه چیزی نیست که بخوای چیزای دیگه رو فداش کنی . چون اونقدرا هم به چشم نمیاد . چیزیم نیست که بخوای در اولویت قرارش بدی.
    صفحه های امنیا و اکسپریا روی نوشته تفاوت دارن . اما در عمل اونقدرها هم تفاوت ندارن.
    من صفحه خیلی برام مهمه . اما بعد از کار کردن با اکسپریا اصلاْ حسرت بالاتر بودن رزولوشنش رو نخوردم.
    همونطرور که صفحه ۶۵۰۰۰ رنگ برای ویندوز موبایل کفایت می کنه سایز ۲۴۰*۴۰۰ هم کفایت می کنه.
    اینا مشاهدات و نظر شخصی من بود و به همین دلیل هرگز توی انتخابم رزولوشن تصویر جزو اولویتها نبوده و نیست.
    البته منظورم از این نوشته این نبود که اسکرین امنیا بهتره . منظورم اینه که باید در عمل دید رزولوشن تصویر چقدر توی کیفیت موثره.
    خدارو شکر لااقل یکی فهمید من چی میگم. من هم میخوام بدونم در عمل فرقشون واضحه یا نه. مثلا اگه دوتا رو نگاه کنیم کاملا مشهوده یا نه. و اینکه نور صفحه این دو نسبت به هم دیگه چجوریه. در ضمن شتاب سنج غیر از بازی و اتو روتریت دیگه به چه دردی میخوره ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

شايد اين بدردت بخوره
    آخر صفحه هم لينك 2 تا ويدئو هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولي اين چيزي كه معلومه x1‌ در صفحه نمايش كوچكتر پيكسل هاي بيشتري نداره تو اين كه كيفيت بيشتري داره ترديدي نيست
    ولي اينكه چقدر در واقعيت فرق دارم بحث جالبيه!

خودم گير شتاب سنجم ! هر رو.ز لعنت مي كنم اين se رو
    نداشتن شتاب سنج چه مشکلی واست پیش آورده؟

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شتاب سنج تو امنیا اگه برش گردونی رو صفحه گوشی سایلنت میشه اما اگه برش گردونی زنگ میزنه(درست گفتم؟)
    در مورد رزولوشن فقط یه چیز موند که نگفتم.
    اکسپریا 4 برابر پیکسل داره یعنی در یک صفحه غیر از منو برای نمایش هرچیزی از جمله عکس ،نقشه، ورد ، pdf واز این دست میتونه 4 بابر بیشتر جزئیات رو بدو زوم نمایش بده، به عنوان مثال اگه رزولوشن مانیتورت رو 640*480 قرار بدی با 1280*960 چه فرقی داره؟ همون طوریه....
    در ضمن اون پستم رو تو آخر 2 صفحه پیش متوجه شدی؟ انگلیسیه...
    سپاس

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

شتاب سنج بیشتر حالت سرگرمیش جالبه و تقصیر se هم نیست که اینو نداره آخه htc که گوشی رو ساخته اون موقع این فناوری رو نداشته، وگرنه k850 هم که واسه 2 سال پیش اینو داره...
    من که گوشیم n95 اینو داره ازش استفاده ندارم ولی واسه بعضیا خیلی مهمه(حالا چرا نمیدونم)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

ولی خداییش من با شتاب سنج اکس پریا کار کردم فوق العاده بود!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

آخه اون دوستمون گفت به se بد و بیراه میگم . واسه سایلنت کردن که بد و بیراه نمیگن.اگه صفحه اکسپریا رو امنیا بود همین الان امنیا میخریدم

آخر فروم باز Farbod_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    NeT

پيش فرض

شتاب سنج تو امنیا اگه برش گردونی رو صفحه گوشی سایلنت میشه اما اگه برش گردونی زنگ میزنه(درست گفتم؟)
    در مورد رزولوشن فقط یه چیز موند که نگفتم.
    اکسپریا 4 برابر پیکسل داره یعنی در یک صفحه غیر از منو برای نمایش هرچیزی از جمله عکس ،نقشه، ورد ، pdf واز این دست میتونه 4 بابر بیشتر جزئیات رو بدو زوم نمایش بده، به عنوان مثال اگه رزولوشن مانیتورت رو 640*480 قرار بدی با 1280*960 چه فرقی داره؟ همون طوریه....
    در ضمن اون پستم رو تو آخر 2 صفحه پیش متوجه شدی؟ انگلیسیه...
    سپاس
    آره بيشتر جنبه سرگرمي داره!
    و يه سري بازي و برنامه
    البته اينك كه برش مي گردوني سايلت مي شه جالبه

با hd‌ كار كردم
    اگر گوشي صفحه اس به سمت بالا باشه زنگ بخوره برش گردوني سايلنت مي شه . بعد مي توني دوباره صفحه رو برگردوني از سايلنت هم خارج نمي شه
    اگر صفحه اش به سمت پايين باشه زنگ مي خوره يعني اين جوري نيست كه صفحه اش رو زمين باشه زنگ نخوره ( بعد اينجا يه باگ هم داره اگه دوباره بر گردوني سايلت نمي شه)

ولي خوب خيلي هم مهم نيست!
    Last edited by Farbod_h; 21-02-2009 at 16:35.

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

خب آقا فربد دوست داره گوشیش بی نقص و کامل باشه...
    واسه بازی کردن و بعضی برنامه ها(میشه خود آدم هم بنویسه با vb ) نمیشه استفاده کرد ولی همش به استفاده آدم بر میگرده...
    وایسا اکسپریا ارزونتر بشه بعد بخر چون اگه هم قیمت باشن انتخابت راحتتره... تا نوروز هم قیمت میشن (شاید)
    منم یه زمانی میخواستم بخرم واسه نمایشگرش نخریدم تازه اولا هم خیلی گرون بود...
    سپاس
    Last edited by Mah12; 21-02-2009 at 16:37.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

میشه بک لایتشون رو واسم مقایسه کنی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •