اره قدیمی ها بهتر انتن میدن .....[/quote]
ربطی نداره
اره قدیمی ها بهتر انتن میدن .....[/quote]
ربطی نداره
انتن دهی ربطی به شماره نداره...چه 0935 36 37 فرقی نمیکنه
آخه ديدم كه فرق ميكنه...!
من با 937 ام كه حرف ميزدم صدام هم تاخير داشت...!
من هم یا دوستانم که صحبت میکنم اونهایشون که 0935 دارن صداشون واضح تره.
یعنی باور می کنید ؟!! شده قضیه 0912111 ها !!!الان 935 شماره معمولي ديدم تو مغازه ها 25 هزار تومن هم ميفروشن.......!!!
روزنامه همشهری روز چهارشنبه تیتر صفحه اولش بود که ارتباطات سیار گفته مشکلات همراه اول تا 3 ماه دیگه حل میشه !!!!!1
اینقدر افتضاح شده خودشونم اعتراف کردن. بازم آقا ایمان میاد میگه چیش بده؟؟؟؟؟
دیگه روزنامه رو فکر کنم خونده باشی؟
روزنامه رو نخوندم ولی اخبارش رو از سایتش خوندم.یک کم دقت کن:
بروز برخی اختلالات در شبکه همراهاول بدلیل نوسازی و افزایش ظرفیت شبکه میباشد که با اتمام این پروژه، برطرف خواهد شد.
روابط عمومی شرکت ارتباطات سیار ایران اعلام کرد: بروز برخی اختلالات در شبکه همراه اول بخصوص در استان تهران بدلیل نوسازی شبکه و افزایش ظرفیت میباشد که تا پایان اردیبهشتماه سال آینده به اتمام خواهد رسید.
بر اساس این اطلاعیه زیرساختهای اولیه شبکه همراهاول عمدتاً بین 10 تا 15 سال قدمت دارند که طی این مدت فناوری تلفنهمراه دچار تغییراتی شده که ناگزیر برای بهینه سازی و افزایش ظرفیت شبکه میبایست زمینه اعمال این تغییرات را در شبکه ایجاد کرد. در این مرحله علاوه بر نوسازی 200 ایستگاه فعلی، 10 مرکز جدید نیز در شبکه تهران اضافه می گردد که به امید خدا مهمترین مراحل این عملیات بزرگ تا27 اردیبهشت ماه سال آینده به پایان خواهد رسید.
در پایان، روابطعمومی همراهاول ضمن عذرخواهی از مشترکینی که در خلال این عملیات احتمالاً زحمتی را متحمل میشوند، تأکید نموده است اطلاعرسانی لازم نسبت به منطقه جغرافیایی عملیات، از طریق صدور اطلاعیههای به هنگام صورت خواهد پذیرفت.
گفته تا 3 ماه آینده شبکه در حال ترمیم و مرمت هست و اختلالاتی داره.
داره اطلاع رسانی میکنه.حتی دفعه های قبل هم که شبکه با مشکل مواجه میشد قبلش اخطار میداد و احیانا پیامک پوزش میفرستاد.
Last edited by iman_s; 21-02-2009 at 02:42.
آره بابا
خودم ديدم
من يه 935 همون اول كه اومده بود خريدم ولي الان يه ساله كه گمش كردم
شمارش هم رنده
سيم كارته كه گم شده بود برام مهم نبود رفتم يكي ديگه گرفتم ولي الان كه اين قيمت شده مي ارزه برم 3 تومن بدم بسوزونم يكي ديگه بگيرم.....
داشتن اختلالات در این جور شرکت ها ربطی به ایرانسل بودن و همراه اول بودنش نداره ، چون کل کشور رو هواست و هر سازمان یا اداره ای رو نگاه کنی (در ایران) سرتاپا مشکل داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)