سلام
ممنون از دوستان
یه سوال
فرستادن اس ام اس با افسونگر هنوز پولیه؟
و چطوری باید پول رو بریزم براشون؟
و تعرفه هاش رو از کجا میتونم ببینم
ممنون
سلام
ممنون از دوستان
یه سوال
فرستادن اس ام اس با افسونگر هنوز پولیه؟
و چطوری باید پول رو بریزم براشون؟
و تعرفه هاش رو از کجا میتونم ببینم
ممنون
ممنون ...خیلی خوبه..
البته اگه همین جوریکه میگی باشه!!!!!!!!!!!
سلام دوست عزير شما ميتوني با شماره 0451-8819769 تماس بگیری واطلاعات کاملتری به دست اورینوشته شده توسط armin_goooodboy
و هر سوالی در مورد مسنجر داشتی میتونی تو این وبلاگ بیان کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
لطف میکنی تعرفه هاشو همینجا یا تو پیغام خصوصی بهم بگی؟
منتظرم
ممنون
چشم دوست عزيز من تعرفه هاشو تا شب براي همه افراد به صورت كامل اينجا قرار ميدم
سلام
به علت اینکه چند روزی است دانلود افسونگر مسنجر نسخه 2.3 از روی سرور اصلی با مشکل مواجه شده ما این نسخه از افسونگر مسنجر را بر روی سرورهای دیگری آپلود کردیم تا دیگر مشکل دانلود نداشته باشید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای دانلود از سرورهای دیگر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از وبلاگ مراجعه کنید.
برای اطلاعات بیشتر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید.
موفق باشید![]()
هيچ شركت ايراني الكي نمي آد خدمات رايگان بده وقتي كاربراش زياد شد و بهش عادت كردين يه دفعه ديدين اومدن يقه تون رو گرفتن كه براي استفاده ازش بايد پول بديد !!! كاري كه روي وينمپ هم اتفاق افتاد ارسال اس ام اسم ظاهرا ابتدا رايگان بوده بعد پولي شده !! كه به اين مي گن سياست !!! حالا نمي خوام گناه كسي رو اينجا بشورم . به منم ربطي نداره من كه تا به حال يه نرم افزار ايراني درستو حسابي كه مثل بچه آدم كار كنه هيچ مشكلي نداشته باشه نديدم. پولي هاش كه افتضاح بودن واي به حال مجاني هاش .
razel مي گم تو طراحي برنامه دستي داشتي خيلي ازشون طرفداري مي كني راستي آواتورتم خيلي قشنگه ساده و جذاب . قصد توهين يا اهانت به هيچ شخصي رو نداشتم فقط دلم از نرم افزار هاي ايراني پر بود گفتم يه جورايي خاليش كنم كه اين تاپيك خورد به تورم .موفق باشيد .
دوست عزیز درآمد افسونگر از تبلیغاتی که تو اتاقهای چت میده و برخی منابع دیگه تامین می شه و نیازی به پولی کردن افسونگر مسنجر نداره. ثانیا شما کجا مسنجری رو دیدید که پولی باشه؟(البته کل برنامه)نوشته شده توسط javid_blogsky
در مورد سرویس اس ام اس افسونگر هم اگر به چند صفحه قبل مراجعه کرده باشی متوجه می شی که این سرویس به علت سوء استفاده برخی سود جویان و شکایت شرکتها از این سرویس پولی شده تا در دسترس هر سوء استفاده گری نباشه. شاید در آینده با تدابیر دیگری این سرویس دوباره رایگان بشه.
در مورد وینمپ هم کل برنامه که پولی نیست برای اینکه بخوای از کل امکاناتش استفاده کنی باید پول بدی.
در ضمن برای یاهو مسنجر هم اگر بخوای از تمام امکاناتش استفاده کنی باید پول بدی.
شما این برنامه رو با سایر برنامه های ایرانی مقایسه نکنید . چون تاکنون مشابهش تولید نشده. این بی انصافیه که شما برنامه هایی رو که هر کسی با دلفی و vb و سایر زبانها می نویسه و می ذاره تو وب بدون هیچ گونه ثبت در هیچ ارگانی به فروش می رسونه رو با افسونگر مسنجر مقایسه کنید.
من هیچ گونه دخالتی در طراحی این برنامه نداشتم. و تنها دوستی دورادوری با طراحش دارم. دلایلی که من رو به طرف افسونگر مسنجر جذب کرد:نوشته شده توسط javid_blogsky
1- ایرانی بودن این برنامه (که نه تنها من بلکه همه باید ازش حمایت کنیم و به جای استفاده از یک برنامه خارجی،خودمون صاحب یک مسنجر ملی باشیم).
2- منحصر به فرد بودن این برنامه (که مشابهش حداقل تو ایران هنوز به وجود نیومده)
3- جذابیت خود برنامه و امکاناتش
4-آذری بودن طراحان این برنامه (اردبیلی)
و...
که این دلایل برام کافی بود تا برای همه معرفیش کنم و وبلاگش رو بنویسم.
ناراحتی شما رو از برنامه های غیر استاندارد ایرانی درک میکنم و ممنون از اینکه نظرت رو در این باره گفتی .نوشته شده توسط javid_blogsky
همیشه موفق و پیروز باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)