تو گوشی من هم جواب نداد. گارمین تاچ عمل نمیکنه. واسه بستنش هم باید گوشی رو خاموش روشن کنم. آیا نیاز به هک گوشی هست؟
تو گوشی من هم جواب نداد. گارمین تاچ عمل نمیکنه. واسه بستنش هم باید گوشی رو خاموش روشن کنم. آیا نیاز به هک گوشی هست؟
با سلام و تشكر از شما من اين نرم افزار بسيار كار آمد رو نصب كردم و هيچ مشكلي هم ندارم.
فقط اگه جاي باشه كه بتونم بيشتر با كارآيي هاي اين نرم افزار آشنا بشم ممنون ميشم راهنمايي كنين.
aslan to 5800xm faght Garmin Mobile XT on Nokia touch screen kar mikone ke faghat nockhe 5.0.0.20 hast va e file
zamine dare be name VIRTUALKEY.V1.00.S60V3.SYMBIANOS9.1 SiGNED ke tamame barnamaro cerak mikone
دوستان سلام.
با سلام ویژه خدمت جناب Legend.
من نرم افزار Garmin رو نصب کردم،سیستم Navigation بسیار عالی کار می کنه.
بدون هیچ مشکل Hung یا Crash.
موقع بستن برنامه هم نیاز به Shut Down گوشی نداره.
بسیار راضی ام.
از تمام دوستانی که منو راهنمایی کردن بسیار تشکر میکنم.
از جناب Legend هم تشکر ویژه دارم.
سلام دوستان من 5800 دارم و هنگامیکه می خوام فایل garmin رو از داخل app manager نصب کنم پیغام
expired Certificat می ده مشکل کجاست ؟
تاریخ گوشیتو تنظیم کن.
من هم همین مشکل رو دارم . تاریخ گوشی تنظیمه ورژن سیمبیانش هم S60 5th . لظفا بگید مشکل از کجاست؟
گوشی رو درحالت Data Transfer به PC وصل کنید و برنامه رو اجرا کنید، آدرس رم رو بهش بدید و Install رو بزنید و منتظر شوید تا نصب تمام شود سپس گوشی رو جدا کرده به قسمت App.manager بروید (تو 5800 نمیدونم همین باشه یا نه، دوستانی که نصب کردند راهنمایی کنند) و برنامه رو که کامل نصب نشده...نصب کنید.
در این قسمت برای 5800 باید در APPLICATIONS/FILE MGR/E:MEMORY CARD رفت و برنامه ی نسب GARMIN اونجاست وتشکر یاتون نره![]()
garmin نقشه مشهد رو نداره؟ممنون ميشم اگه هستس UPload كنيد
شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کارو بکن
خیر...نقشه دقیق مشهد هنوز ساخته نشده.
شاد باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)