به من این پیغام رو مده چکار بای بکنم ..... مرسی اقا لطفا کامل جواب بده من خیلی دلم می خواد بازیکنم
به من این پیغام رو مده چکار بای بکنم ..... مرسی اقا لطفا کامل جواب بده من خیلی دلم می خواد بازیکنم
salam bacheha.age kasi vaghean bazi karde lotf kone kamelan tozih bede ke bacheha enghadr sargardoon nashn.mamnoon
صفحه اول که توضیح داده شده
ولی باید سرعت مناسبی داشته باشی که بتونی بازی کنی واگرنه بعد از یک دیقه بازی شروع به لگ زدن های شدید میکنه
سلام مرسی از توضیحات شما من همه ره مو به مو اجرا کردم و 3 تا فایل را هم دانلود کردم فقط وقتی تو بازی میرم بعد از اینکه تو نت ورک میرم اول یه پیام میده که گزینه اوکی داره اوکی را میزنم بعد یه پیام ایجر میده یس میزنم بعد7 تا پیام کلوز میده بعد 3 تا گزینه کنامی ایدی رجیستر و لوگین میده لوگین را میزنم 3تا گزینه گیم ایدی گیم ایدی پاسفورد و رجیستر کد میاد هرچی وارد میکنم میگه ایدی و پاسفورد اشتباهیه اگر هم وارد نکنم نمیره چون خودتون گفتید دلخواه وارد کنید در ضما گزینه اکپت اصلا نداره اگه بگین مشگل کجاست ممنون میشم؟
سلام مرسی از توضیحات شما من همه ره مو به مو اجرا کردم و 3 تا فایل را هم دانلود کردم فقط وقتی تو بازی میرم بعد از اینکه تو نت ورک میرم اول یه پیام میده که گزینه اوکی داره اوکی را میزنم بعد یه پیام ایجر میده یس میزنم بعد7 تا پیام کلوز میده بعد 3 تا گزینه کنامی ایدی رجیستر و لوگین میده لوگین را میزنم 3تا گزینه گیم ایدی گیم ایدی پاسفورد و رجیستر کد میاد هرچی وارد میکنم میگه ایدی و پاسفورد اشتباهیه اگر هم وارد نکنم نمیره چون خودتون گفتید دلخواه وارد کنید در ضما گزینه اکپت اصلا نداره اگه بگین مشگل کجاست ممنون میشم؟
خواهش میکنم راهنماییم کنید؟
سلام
دوستان من game id ساختم ولی وقتی تو بازی login میکنم invalid میده
لطفا راهنمائی کنید
مشکل رجیستر حل شد اما بعد از login میگه ورژن کلاینت متفاوت هست که از سایت کنامی پچ pes 2009 patch 130 رو گرفتم اما نصب نمیکنه و این ارور میده
![]()
تاپيك هم به گند كشيده شد ها عجب اسپم بازاري راه افتاده اينجا. پست اول كه كامل هست اگه نميشه ممكن هست از پايين بودن سرعت يا پينگ بالا باشه
سلام
متاسفانه چاره ای به جز دادن پست ها برای فعال شدن نیست!!
........................
مشکل لاگین حل شد اما این پچ نصب نمیشه
یه سوال کسی تونسته بازی کنه آنلاین درست حسابی یا نه ؟
تا اینجا که من خوندم تاپیکو انگار عملی نیست !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)