دوستان تورو به خدا گوشیتونو با کامپیوتر شارز نکنید!!! باتری گوشی منو خراب کرد
دوستان تورو به خدا گوشیتونو با کامپیوتر شارز نکنید!!! باتری گوشی منو خراب کرد
من الان تو GSMArena دیدم که اشنایدر نیست تعجب کردم! ولی چون برای شما هم عکاسی و هم موزیک مهمه پس همین سیکرت انتخاب خوبیه.لنز سكرت كه اشنايدر نيست ؟؟؟؟؟
برام كيفيت خوب عكاسي و صدا مهمه .
از اينكه اين تاپيك رو زديد ممنونم سعي ميكنم از اين به بعد به اينجا سر بزنم واگه سوالي بود كمك كنم
يك نكته اينكه سكرت در داخل اتاق و نورهاي كم، از ويوتي بهتر عكس ميگيره؛ ولي خيلي بايد مراقب باشيد تا كوچكترين تكاني به گوشي ندهيد چون تثبيت كننده تصوير نداره؛
نكته ديگه اينكه فلاش سكرت از ويوتي خيلي قويتره با اينكه LED هست!!!
در حالت ماكرو ويوتي واقعا خيلي برتر از سكرت عمل ميكنه؛ در مورد Face Detection سكرت هم بگم كه زياد قوي نيست و من خودم فقط براي امتحان يكبار ازش استفاده كردم چون خيلي به فاصله حساسه و اگر فاصله بين 0.7 تا 1.5 متر باشه عمل ميكنه!!!!
صداي توي هدفون سكرت بيشتر از ويوتي و همينطور هدفونش لوله اي است؛ درضمن اكولايزر هم داره ولي ويوتي اكولايزر نداره؛
به زودي بزرگترين پك تم و نرم افزار و بازي مخصوص ويوتي رو در اينجا قرار ميدم .با حجم 44 مگ البته الان سرعتها پايينه و هيچجا نميشه آپش كنم
خودم تهيش كردم بيش از 50% مخصوص ويوتي هست و بقيش هم توي ويوتي كار ميكنه
گوشی من ke990 هستش مشکلی که باهاش دارم اینکه نمیتونم مسیجهای تو گوشی رو تو کامپیوتر ببینم.
یه سواله دیگه اینکه چه جوری میتونم مسیج رو از کامپیوتر بریزم تو گوشی؟
thanks
فكر نكنم بشه
من كه همچين چيزي نديدم توي ال جي!
سلام دوستانکا ای یا کا یو کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککککککککک
خوب بارها در مورد تفاوتاشون گفته شده. KU990 نسل سومی هست و باتری نسبتا قویتری نسبت به اون یکی داره، ولی درپوش لنز نداره و فلش استروب داره. KE990 هم نسل دومی هستش ولی در عوض درپوش لنز و فلش زنون داره.
سلام بر همه
آقا منم کا ای دارم و وقتی توش فیلمی با فرمت AVI میریزم پیغام میده NOT SUPORTED EXITING
مگه دایو ایکس نمیخونه؟
پس چرا اینو میگه؟
من برای تغییر فرمت از ویدئو کانورت مستر استفاده میکنم و رو حالت
video[Divx-9600kbps];Audio[mp3-256kbps]l
میذارم......رو حالت
video[Divx-1200kbps];Audio[mp3-96kbps]l
هم امتحان کردم.....نمیشه.........شما میدونین اشکال از کجاشه؟ اعصابم خورده لا مصب هرکاری میکنم قبول نمیکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)