تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 106 اولاول ... 289101112131415162262 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 1056

نام تاپيک: S8300 با دوربین 8 مگاپیکسل و 2.8 اینچ صفحه نمایش amoled تاچ اسکرین

پروفشنال kalepoook's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من امروز قیمت کردم 420 نمیدونم گارانتی داشت یا نه،از apoosh تشکر میکنم ولی من آی 7110 منظورم بود نه این 8300 اینو من دیده بودم،فکر کنم از اف 480 تاچش یهتر باشه،به هرحال مبارک کسی باشه که میخره ولی در کل گوشیاشون قیمتشون بالاست،
    و از هر مدلی یه نسخه چینیشم هست ....

2. این کاربر از kalepoook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

s8300 تاچش capacitive يعني خازنيه ولي resistive f480 كه نميدونم يعني چي هست ولي با f480 كاركردم تاچش خيلي خوب بود از آيفون يكم ضعيفتر بود

4. 5 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alivip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

کاش بشه یه مقایسه بین اینو امینا انجام داد

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از لحاظ تاچ اولا بگم که فوق العاده ست(یه چیزی تو مایه های آیفون)
    از نظر قیمت پایینتر از 465 گارانتیه اصلیش اصلا گیر نمیاد(خود 465 هم فقط نمایندگی)
    از منظر مقایسه با امنیا هم بگم که این گوشی به نظر من کار درستی نیست که با امنیا مقایسه بشه چون امنیا یه گوشی پاکت پی سی هستش و در یک کلاس دیگه قرار داره. اما در یک مقایسه کلی بگم که امنیا از نظر هارد داخلی؛داشتن Wifi ؛سیستم عامل قویتر؛ صفحه نمایش بزرگتر و باطری بهتر برتری داره. s8300 هم از نظر تاچ فوق العاده عالی ؛ کیفیت ال سی دی بسیار بالا ؛ دوربین بهتر برتری داره. از نظر قیافه و استیل هم که نظرات شخصیه....

7. 8 کاربر از apoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام ممنون بابت توضیحات .. نگفتید کی بخریم خوبه ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خوب 100 در 100 الان نخر بزار حدود 1 ماه از ورودش بگذره . هرچند که بیشتر از 1 ماه هم صبر کنی پایین تر هم میاد !

10. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اگه دوربینش در حد 8510 یا 8800 باشه خیلی خوبه کسی از این موضوع اطلاع نداره ؟

داره خودمونی میشه Ogtay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من با این گوشی کار کردم و یه چند دقیقه ای اینور اونورش کردم.تاچش اصلا در حد آیفون نیست محض اطلاع اون عزیز که گفته در حد آیفونه چون من خودم آیفون دارم و جفتشو هم زمان باهم تست کردم.دوربینشم 8 که روش نوشته نیست ولی قابل قبوله در حد 8510 نیست.اینتر فیس تاچ وایز روشه.رنگارو یکم مصنوعی نشون میده.درب باطریش خیلی ظریفه و آدم همش استرس شکستنشو داره.صداشم در حد نرماله البته اسپیکر خوده گوشی با هندزفری تست نکردم.
    موفق باشید.

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو سایت gsm aria یکی از بچه هاش نوشته بود هم8510 ددارم هم انو جدید گرفتم .. نوشته بود مشکلات دورببن پیکسون و 8510 رو پوشش داده و عملکرد بهتری نسبت به اونها داره ... حالا ما حرف کدومو بگوشیمم؟

آخر فروم باز apoosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد خریدن این گوشی بگم که گوشیهای سامسونگ در این چندوقت بازار بسیار پرنوسانی را داشتند. بطور مثال پیکسون را اول مایکروتل با قیمت 490 وارد بازار کرد و در مدت خیلی کوتاهی قیمتش حتی به 405 هم رسید اما به علت کم شدن و عرضه نکردن مایکروتل اگر گارانتی اصلیش در بازار پیدا بشه چیزی در حدود 500هزار تومان قیمت داره!پس خیلی نمیشه در این زمینه اطمینان داشت که باید چه زمانی اینرا خرید اما معمولا در عرضه دوم قیمت گوشی پایینتر میاد که البته الان هم قیمتش چندان بالا نیست

در مورد تاچش هم بگم که هنوز به نظر من با آیفون قابل قیاسه و کلا فوق العاده ست.آیفون البته صفحه نمایش خیلی بزگتری داره که این سبب میشه میزان تماس انگشت در حین کار کردن(مثلا عوض کردن عکس) با گوشی بیشتر بشه که این باعث میشه بعضی دوستان تصور کنند تاچ آیفون بهتره.البته من احساس میکنم که کمی عکس العمل آیفون سریعتره که اینهم ممکنه دوباره باعث بوجود آمدن همین حس بشه

در مورد دوربین هم بگم که با یک نظر به لنزش میشه حدس زد که کارایی 8510 را نباید داشته باشه اما در عمل تفاوت زیادی مشاهده نمیشه.بعضی کاراییها نظیر face detection نسبت به 8510 و پیکسون قویتر شده اما سرعت شاتر کمی پایینتره اما در کل کیفیت قابل قبولی داره و در فیلم گرفتم هم احساس میکنم که صدای ضبط شده کیفیت بهتری بخصوص نسبت به 8510 داره

از لحاظ کیفیت ال سی دی هم به نظر خودم نظر دوستان در مورد مصنوعی بودن رنگها تا حدودی درسته و کلا خیلی پررنگ نشون میده اما این مدل رنگ کلا دلچسبه و باعث آزار نمیشه و بیشتر مجذوب کننده ست

15. 4 کاربر از apoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •