گرافیکش در حد dirt نیست ولی باید جالب باشه چون اسمش بزرگه.
به نظر من بعد از ریلیزش امتیاز هفت و خورده ای میگیره.
گرافیکش در حد dirt نیست ولی باید جالب باشه چون اسمش بزرگه.
به نظر من بعد از ریلیزش امتیاز هفت و خورده ای میگیره.
چشم والده گرامی روشن . تجدیدی و امتحانات شهریور ماه . پسرم باید درس می خوندی الان درس مهمتره نه Killzone
به زودی نقد بازی God father یا مقایسه بازی های جنگ جهانی دوم
یه چند روز نبودم وگرنه جوابت رو میدادم.
نه عزیزم تجدیدی دیگه برا ما قدیمی شده.گفتم امتحان دارم منظورم امتحان پایانی ترم تابستون بود.
این مقایسه بازی های جنگ جهانی دوم هم باحال میشه زودتر بذار ببینیم چیه.
آین هم 10 بازی برتر PSP
در آینده
بدترین بازی های PSP را می نویسم
اگر کمی غلط داشت ببخشید در سر موقع درست می کنم .
Last edited by Hunter lord; 31-08-2009 at 15:15.
10 بازی برتر PSP درسال های 2005 تا 2009
1.![]()
موزیک قوی و صداگذاری به همراه گیم پلی عالی و سخت به همراه گرافیک هنری عالی باعث شد این بازی در سطر جدول قرار بگیرد . در این بازی شما یاد می گیرید که فر ماندهی در جنگ چه قدر مهم است و با تاکتیک های جنگ در قدیم آشنا می شوید .
2.
تصمیم گیری برای رتبه این بازی سخت بود چون نمی دونستم به گیم پلی و گرافیک این بازی توجه کنم یا به صداگذاری و گیم پلی عالی و سخت بازی پاتاپون . این بازی گیم پلی و گرافیک را یک قدم جلو برد و نشان داد کنسول دستی PSP قدرتی بیشتر از PS2 دارد .
3.![]()
سری فاینال فنتاسی از بهترین بازی های جهان بوده و در مورد PSP هم این مطلب صدق می کنه . این بازی که گیم پلی خوب به همراه سایر موارد را دارد در سال 2008 بعد از بازی فوق بهترین بازی بود . حتما این بازی را امتحان کنید .
4.
تنها کمی خلاقیت و دقت کافی بود بهترین بازی جدول Resistance باشد . از نظر گرافیکی و گیم پلی کاملا از بازی God of war کم آورد . این بازی داستان خوب گیم پلی معمولی و صداگذاری عالی داشت . بهترین بازی سال 2009 در سبک خودش برای PSP است .
5.![]()
بامزه و اعتیاد آور تنها دو کلمه است که این بازی را به یک شاهکار تبدیل کرده . صدا گذاری معمولی گیم پلی عالی و داستان سطحی و بامزه آن باعث شد PSP شما یک شاهکار داشته باشد .
6.![]()
سری GTA بر روی PSP یکی از بهترین بازی ها از همه نظر بوده شاید بتوان گفت PSP در سال های جوانی تنها با این دو بازی معروف شد و به همه نشان داد که PSP کنسول دستی sony است .
7.
اولین باری که تیم سازنده با موتور پایه ای بازی jack and dexter این بازی را می ساختند فکرش را نمی کردند که بازی هایشان چنین محبوبیتی داشته باشد . این بازی که تا حلا حدود 10 شماره بر روی کنسول PSP و PS2 و PS3 داشته از بهترین بازی های کنسول دستی ماست.
8.
در مورد تیکن شاید به توان گفت بهترین بازی فایتینگ بر روی تمامی کنسول ها . از نظر گرافیکی و گیم پلی بهترین PSP در سبک خودش است . از صداگذاری خوب آن هم نمی شود گذشت .
9.
بازی God father بر روی تمامی کنسول های زمان خودش عالی بود و بر روی PSP هم از نظر داستان گیم پلی و گرافیک و ... یک شاهکار بود . این بازی را حتما امتیحان کنید .
10 .
متال گیر از نظر بازی های مخفی کاری بهترین است این بازی گرافیک خوب و گیم پلی روان و صداگذاری خوبی داشت ولی از نظر داستانی کم و کاست هایی داشت
![]()
Last edited by Hunter lord; 01-09-2009 at 09:00.
این 10 بازی به انتخاب کجا بوده ؟
یعنی خودت انتخاب کردی یا سایتی انتخاب کرده ؟
نظر خودم بود . این بازی ها از نظر همه بهترین بازی های PSP هستند به جز 1 یا 2 مورد .
در ضمن دوستان من مجبور نیستم 1 ساعت پای اینترنت بشینم و پول و وقتم رو هدر بدم .
دوستان حتی نمی کنن از نقد های من و حمید یک تشکری کنن یا نظری بدن تا آدم یک ذره انرژی داشته باشه تا ادامه بده . اون وقت می گید چرا تاپیک خوابیده .
هر نقدی 2 یا 3 عدد تشکر داره واقعا می تاسفم .![]()
بابا کار شما خیلی درسته.دستتون درد نکنه.
نظر من درباره بازیایی که به عنوان بهترین انتخاب کردی:
1.patapon درسته خیلی بازی جالبیه ولی به نظر من خیلی سخت و اعصاب خرد کنه.من یکش رو تا یه جایی رفتم بعدش رو دیگه نرفتم.
2. گاد آو وار واقعا توپه.با این موافقم. 3.ff هم هنوز گیرم نیومده. 4.resistance به نظر من چرته. 5.loco roco از همشون بهتره باید اول میبود. 6.gta برا ول گردی عالیه.
7.اینو بازی نکردم. 8.واقعا خداست 9.بعد از gow این God father گرافیکش از همه بازیا بهتره. 10.اینم تا حالا ندیدم
کیلزون رو باید به جای resistance میذاشتی.
داش hunter جای دو تا بازی خالی بود
1-indiana jones and the staff of kings
midnight club la remix -2
10 بازی ناامید کننده ی PSP در سال 2005 تا 2009
1.
واقعا افتضاح ترین فوتبالی که توی عمرم دیدم همین بود البته نسخه ی PSP .نبود گزارشگر موسیقی ضعیف و گیم پلی خشک باعث شد تا این بازی در سطر جدول قرار گیرد . در حالی که FIFA 2009 با گیم پلی نرم و صداگذاری عالی و گرافیک خوب بر روی PSP آمد .
2.
این بازی بر روی همه کنسول ها عالی بود به جز PSP . واقعا از گرافیک مزخرف و هوش مصنوعی پایین دشمنان نمی شه گذشت . البته صداگذاری خوب بود و گیم پلی بسیار معمولی و سطحی بود .
3.
واقعا این بازی یک افتضاح بر روی PSP است . دمو ها تماما با نوشته اند و مزخرف . صداگذاری معمولی گیم پلی احمقانه و گرافیک معمولی باعث وجود هری پاتر در لیست ما شد .
4.
Need for speed : Under cove هم گند زد به همه چی . گرافیک خوب برای محیط ولی جزییات بد برای ماشین ها
مسابقه های خوب ولی ایده های مزخرف . تعقیب و گریز عالی ولی محدودیت و ... . دمو های معمولی و داستان سطحی .
5.
این بازی با گیم پلی عالی و گرافیک خوبی برخوردار بود ولی تیم سازنده با ماموریت های خسته کننده و عدم داشتن خلاقیت در طراحی مراحل و داستان معمولی باعث شد این بازی بازی خوبی نباشد .
6.
بازی Crush of titan ما را به آینده کراش امیدوار کرد ولی بازی بعدی نشان داد تکرار یعنی چه . بازی با گرافیک خوب و گیم پلی معمولی و صداگذاری خوب ولی تکرار در مقام پنجم قرار گرفت .
7.
این بازی بازی بدی نبود ولی بر روی PSP پتانسیل کنسول های دیگر را نداشت . تغییربا تمامی موارد بازی به جز داستان آبکی هستند .
8.![]()
بازی بالا حرف و حدیث زیادی دارد در ژاپن طرفداران بی شمار و در غرب مخالفان زیاد دلیل آن را من نمی تونم بگویم ولی شماره آخر بازی خوبی بود ولی شماره های قبلی امتیاز های کمی داشتند .
9.
واقا در مورد این بازی تنها می توان گفت باید در لیست بازی های مزخرف قرار گیرد . اصلا بازی نکنید .سازندگان با این بازی آبروی ما را بردند . این بازی پتانسیل زیادی برای عالی شدن دارد . عکس بالا شماره ی 2 رانشان می دهد ولی منظور من شماره ی 1 است .
10 .
داد بعضی از دوستان بالا می ره این بازی با گرافیک موسیقی و داستان خوبی همراه بود ولی گیم پلی سخت آن باعث می شه خیلی ها به این بازی توجه نکنن و وسط راه رفیق نیمه راه شوند . روند بازی واقا نیاز به فکر و اعصاب درست حصابی دارد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)