اینم یه چنتا عکس از ایسر وان 10 اینچ
![]()
اینم یه چنتا عکس از ایسر وان 10 اینچ
![]()
من یه سوال خیلی بزرگ واسم پیش اومده و اون هم اینه که این اسپایر وان ایسر بهتره یا این eeepc 904 از ایسوس
من هر جا میرفتم یه چیزی میگفتن . یه عده کلا میگفتن ایسر آشغاله ، هادرش میسوزه ، زودی خراب میشه و همش باید بفرستیش تعمیرگاه و ...
باز یه جا میگفتن اسپایر وان از eeepc بهتره ، قدرتمند تره و از این حرفا
حالا من واقعا بین این دو مدل موندم که باید کدومشو بگیرم
بین سی پی یو این دو تامدل کدوش بهتره ؟
ماله اسپایر وان
1.6 intel atom با یک مگ کش
ماله eeepc 904
intel celeron 353
در ضمن اختلاف هاردهاشون چطوره ؟
اینکه میگن هارد های اسپایر وان زودی میسوزه و یا مادربردش مشکل داره راسته یا نه ؟
ممنون میشم نظرات کارشناسانه خودتون رو بهم بدید و بهم کمک کنید تا انتخاب درستی از بین این دو مدل داشته باشم
نه اين رو شک نکن که اتم از سلرون قوي تره!
مال ايسر صد در صد از ايسوز قوي تره!
کسي در مورد تفاوت لينوکس با نسخه ويندوز در قيمت و سخت افزار و نرم افزار در ايسر وان نميدونه؟خودمو کشتم بار 10 که سوال کردم!
![]()
Last edited by hosseingrami; 15-05-2009 at 13:02.
اين مدل لبتاپ ها كه روش ويندوز نيست را ميشه ويندوز نصب يا نه و چظوري ؟
کسی از lenovo s10 دیده و استفاده کرده و نسبت به ایسر وان چطوره ؟؟؟؟
سلام منم همین مشکلو دارم (تعویض لینوکس لپ تاپ با ویندوز)
از بزرکان تاپیک استدعا داریم یه توضیح جامع بدهند تا دعا گوشون شیم ؛
حقیقت دیشب داداشم یه acer مدلaspaire 5738 گرفت ، تا صبح باهاش درگیر بودم شاید خودم بتونم ویندوز روش نصب کنم هر کاری که فکر میکردم از پاک کردن لینوکس گرفته تا تغییر صفحه setup انجام دادم ویندوز xp هم از سرویس پک 2 تا 64 بیتی رو تست کردم ؛
نامرد مرحله آخر که فایلهای ویندوز رو برای boot شدن بار گذاری میکنه یهو eror میده ؛خلاصه حریفش نشدم ،
تنها چیزی که به مخیلم رسیده اینه که نکنه ویندوز مخصوص داشته باشه و ...
منتظر حضور سبز اساتید هستیم
سلام به همگی
من با لپ تاپهای زیلدی کار کردم . اینها هم مانند کامپیوترهای دیگر هستند و هیچ فرقی ندارند . درسته که خودشان ویندوز دارند ولی هر ویندوز دیگری را هم میتوان روی آن نصب کرد . من الان روی اسپایر وان خودم ویندوز سون نصب کرده ام و با آن کار میکنم و مشکلی هم ندارم . و کارهای سبک مرا جواب می دهد. این لپ تاپ را من برای تدریس در کلاس درس استفاده میکنم و خیلی هم از آن راضی هستم .
سلام.
عالي حرف نداره.
خيلي از آسپاير وان خوشكل تر نيست ولي با سي پي يو دو هسته و حالت باحال تري كه داره من مي پسندمش.
به خصوص كه 10 اينچ هست و از 10 اينچ وان ارزون تره. 459 بين الملل 499 ايران. با يه خورده بالا پايين ديگه
4720 رو اگه بتونم رد كنم. در جا ميخرمش.(رنگ بنفشش خيلي ضايع بود)
در تکمیل حرف دوستمون
این عکسا میزارم.سعی میکنم اگر learning نصب ویندوز 7 را هم پیدا کردم اینجا بزارم.کسی که جواب ما رو ندادمن الان روی اسپایر وان خودم ویندوز سون نصب کرده ام و با آن کار میکنم و مشکلی هم ندارم
کسی آموزش نصب ویندوز سون را نداره؟![]()
سلام
lerning ویندوز 7 رو پیدا کردم توضیحات زیادی نداده ولی کار راه بندازه
Having access to MSDN via the MVP program, I downloaded the beta version of Windows 7 as soon as it became available, with the idea of loading it onto my Acer Aspire One netbook (an nice little Christmas present to myself!).
With the software downloaded there was just one issue to overcome, how do you install an OS onto a netbook with no optical drive? The answer is you need a bootable USB drive. It took a lot of searching around the net to work out how to do this, so I thought I’d outline the steps here, mainly for my own benefit, so I know where to look the next time LOL. This guide will show you how to get W7 beta onto an Acer Aspire One Netbook, YMMV with other netbooks.
Step 1 – Let’s create a bootable USD Drive!
Clearly, the first thing you need is a USB drive and the one I used was an 8GB Seagate model.
Plug the drive into your PC.
Open a command prompt as administrator.
Get the drive number by typing:
diskpart
list disk
On my machine the USB disk was number 1.
Format the drive by typing:
select disk 1
clean
create partition primary
select partition 1
active
format fs=NTFS
assign
exit
Mount the Windows 7 beta iso using Daemon Tools or similar.
Navigate to the boot directory
cd E:\boot
Using bootsect, we’ll make the USB drive a bootable NTFS drive, ready for a Windows 7 image (my drive was labeled G):
bootsect /nt60 G:
We are finished with the command prompt now, so you can close it.
Step 2 – Copy the installation files from the mounted Windows 7 iso to the USB drive.
Step 3 – Install on the Netbook
Plug in the USB drive and turn on the netbook
On start up press <F12> to select the bootable drive
Select the USB drive and press return
The netbook will boot from the USB drive and the installation will begin
Install as normal.
I hope this helps someone, and if not, at least I’ll know where to look the next time I need this information.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)