سلام میشه اخرین قیمت با حافظه های مختلف رو ذکر کنید؟
سلام میشه اخرین قیمت با حافظه های مختلف رو ذکر کنید؟
سلام خسته نباشيد
من يك ipod classic 80 گيكا دارم چند وقت پيش از سرش توي آب افتاد و بعد از اينكه چند روز تو كيسه برنج گذاشتمش و به شارج ميزنم. شارج ميكرد اما پر نميشه . و خيلي خيلي كم شارج ميكنه.
ميخوام بدونم چه جور ي ميشه درستش كرد آيا قابل تعمير است
الان اونچه در بازار دیده میشه 160 گیگ (که میشه نسل 6) هستش که ظاهراً زیر 300 تومنه (280 تومن آخرین قیمتی که دارم)
خب ایراد اگه سخت افزاری باشه دیگه از دست شما کاری برنمیاد و باید باز بشه توسط یه نفر که به تعمیرش تسلط داره.. اگه تهران هستی، پاساژ پایتخت برو ببین تعمیرکار چی هست؟(از فروشنده ها بپرس -- اگه دلشون رو بدست بیاری جواب میدن!) ... آنلاین هم میشه دنبال مرکز تعمیر گشت..
دوستان من یک Ipod 30GiG دارم.
دیگه باتریش کار نمی کنه و دائم هم که به شارژ میزنمش بازم کار نمی کنه.
چقدر هزینه باطریش هست؟
30 گیگ؟ .. پس یعنی باید در بهترین حالت، آیپاد شما نسل 5 باشه که میشه 2006 تقریباً .. یعنی بیشتر از 3 سال کار کرده... خب 3 سال زمان طبیعی واسه یه عمر باتری هستش.. معنی اش این نیست که بعد از 3 سال پودر میشه(!) ولی اصولاً افت عمر باتری محسوس میشه، بخصوص اگه از باتری مواظبت حسابی نشه (که میشه نحوه استفاده 80-90 درصد کاربرها!) .. اما شما میگی اصلاً دیگه کار نمی کنه .. یعنی اصلاً دیگه روشن هم نمیشه؟
بهرحال هزینه تعویض باتری باید 50 تومن به بالا بیفته، تازه اونم اگه گیر بیاری باتری یه دستگاه که چند نسل قدیمی هستش. شاید نیارزه.
یه عکس از صفحه کامپیوترم وقتی آیپدم وصله ، گرفته ام که گویای سئوالمه ولی نمیدونم چطور باید اینجا بذارمش. اگه بتونم بذارمش کمک خوبیه برای واضحتر شدن سئوالم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپ.وطن دانلود . کام/ایمیجز/3j0d2za5jd4j2r8r0uz.ج پ جی
سلام
میخواستم ببینم چطور میشه من ویدیو هایی رو که میکشم رو آیپد رو مدیریت کنم ؟مثلا من وقتی tv show رو میکشم آیپاد، به همراه کلیپا و تمام ویدیو ها همه از یه جا پخش میشه ...میخواستم هرچیزی (تو قسمت ویدیو مخصوصا) سر جای خودش باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)