من کارت گرافیکم قدیمیه (ATI radeon 700 series) و 64 مگابایتی!
من کارت گرافیکم قدیمیه (ATI radeon 700 series) و 64 مگابایتی!
در این بازی کلید خارج شدن از ماشین وجود نداره یا اگر داره من نمیدونم چیه یکی کمکم کنه فوری .
با سلام
دوست عزیز در این بازی با دو تا کلید میتونی از ماشین پیاده بشی . یکی کلید راست موس هستش و دیگری space هستش .
اگه نتونستسی اشکال از کرک بازی هستش .
البته من این بازی رو بازی نکردم ولی راه هاش رو میگم نمیدونم کار کنه یا نهنوشته شده توسط hezaro-yekshab
1: معمولا توی خود بازی توی قسمت آپشن باید بشه صدا رو قطع کرد اگه نشد برید سراغ کارهای دیگه ای که میگم
2.به محل نصب بازی برید و فایلهای مربوط به صدای بازی رو گیر بیارید و از شاخه مربوطه به جای دیگه انتقالش بدید و اگر دیدید که مشکلی پیش نیومد میتونین اون فایلها که منتقل کردین رو پاک کنین (در مورد دمو ها هم همین کار را میتونین بکنین ) در صورتی که این مرحله جواب نداد مرحله 3 رو اجرا کنید
3.اگر با انجام کار بالا مشکل بوجود اومد و نتونستین داخل بازی برید فایلهایی رو بسازید با همان نامها که مربوط به صدا و دمو بازی ها بود و در همان محلی که فایلهای اصلی قبلا بود کپی کنید و قانونا دیگه باید مشکل حل بشه
برای مورد 3 یه مثال میزنم مثلا یکی از فایلهای دموی بازی اسمش هست demo.bik کلیک راست کرده new و یکی رو انتخاب کرده و فایل ایجاد شده را به نام demo.bik تغییر میدین و دیگه نباید مشکلی باشه![]()
البته به مسئولیت خودتون اگه نرفت تو بازی نیای یقه منو بگیرییا![]()
به ریسکش نمی ارزه,تا اینجاشو که بدون آهنگ رفتم از این به بعدش هم میرم
از بچه ها اگه کسی یه راه اطمینانی پیدا کرد ما رو هم خبر کنه
ولی یه چیزو بگم:یه بار با آهنگ بازی کنید ببینید چه حالی میده![]()
با سلام اگه كسي بازي رو تموم كرده لطفاً به من كمك كنه. آقا من نمودنم آيا بازي رو تموم كردم يا نه. ولي تمام جاها رو تصرف كردم و ديگه جايي نمونده و در يك دمو نشون ميده كه اون كسي كه من به جاش بازي مي كنم پدر خوانده مي شه. ولي معمولا وقتي بازي تموم ميشه يه سري نوشته آخر بازي مي ياد ولي اين بازي اينطور نبود. ضمناً چند تا از آرشيو فيلمش هنوز قفله و وقتي دكمه N رو مي زنم توي Objective هيچ چيزي ننوشته. من شك دارم بازي تموم شده باشه. اگه كسي مي دونه كمكم كنه. ممنون
نه عیسی جان با این کارت بازی اجرا نمیشهنوشته شده توسط *عیسی*
کارتتون دیگه خیلی داغونه![]()
به فکر تعویضش باشین![]()
==================
البته در مورد باقی بازیهای ea من تست کردم و 100% جواب داده و مشکلی هم پیش نیومدهنوشته شده توسط hezaro-yekshab
البته از راه سوم استفاده کردم
fifa 06 و NFS:UG2 رو فایلهاش رو برداشتم و مشکلی بوجود نیومد![]()
دوست عزیز این بازی به همین مسخرگی که دیدید تموم میشه و چیز دیگه ای نداره .نوشته شده توسط AmirArdawan
اما من fifa2006 رو با همین کارت اجرا میکنما !نوشته شده توسط OMID
امروز چیز عجیبی دیدم و اون این بود که در ضمیمه کلیک روزنامه جام جم از بازی پدر خوانده خیلی تعریف شده بود .
به نظر من این اولین باری بود که نویسنده های این ضمیمه مطلبی نادرست نوشته اند . چون بازی واقعا در مقایسه با Gta
کم میاره ، ماموریتهاش همه تکراریند و بر خلاف گفته آنها به جز چهره کاراکترها بازی از گرافیک خیلی خوبی استفاده نمی کنه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)