والا من حوصله این کارا رو ندارم اولین روز که برنر مکس اومد حدود یه هفته ای منتظر شدم دوستان تایید کردند اونوقت خریدم والا نمیدونم ولی اگه به روش برنر مکس رایت شده برو بازی کن
والا من حوصله این کارا رو ندارم اولین روز که برنر مکس اومد حدود یه هفته ای منتظر شدم دوستان تایید کردند اونوقت خریدم والا نمیدونم ولی اگه به روش برنر مکس رایت شده برو بازی کن
فکر کنم اتفاقی که افتاده اینه : /SS/Xex/DMI صحیح بازی که با CD سازگاری داشته باشه روی دیتابیسشون پیدا نشده نتیجتا یدونه PFI شبیهشهو چک کرده ؟ من جای شما بودم live نمی زدم!
من پارسال با یه کنسول می رفتم تو لایو با گیمر تگ خودم اما کنسول رو فروختم
اون گیمر تگه اکانت گلد داشت و ماکروسافت پوینت هم خریده بودم و می تونستم فیفا لایو بزنم
الآن کنسول جدید گرفتم چطور می تونم با گیمر تگ خودم لاگین کنم؟
سلام.
من xbox360 slim دارم. چند روز پشی دادم برام lt3+ ریختن. الان که میخوام به وایرلس وصل شم error میده این پیغامو میده :
to use a wireless internet connection, connect an xbox360 wireless networking adaptor to your console
.
. مشکل کجاست ؟ چرا نمیتونم کانکت شم ؟؟
ایا نصاب مودمو سرقت کرده ؟
از کحا بفهمم که مودمو برنداشتند ؟؟
لطفا کمکم کنید !!!
سلام . باید وصل شی با لایو و از قسمتی که پروفایل میسازی یعنی قسمت Sign in or out بزن Download Profile . پوینت ها سرجاش هستن ولی 100% اکانت گلدت تموم شده .
قبلا میتونستی وصل شی ؟ آخه این مشکلو چند نفر دیگه هم داشتن .
اون قرمزه خیلی خنده دار بود !![]()
فکر کنم یه تیکه کوچک هست در پشت ایکس باکس که یو اس بی خوره و در داخل محفظه هست شاید کسی که برات ال تی سه رو زده یادش رفته در خوشبینانه ترین حالت بگیم
فکر کنم مربوط به همون قطعه باشه
حل شد !!! نصاب دزدیده بودش !! رفتم ازش گرفتم ! (:
متشکر
گیمر تگمو دانلود کردم اما یه سوال مهم:
من پارسال یه کنسول داشتم عجله ای فروختمش و اصلاً گیمرتگم رو که الآن دانلودش کرده بودم رو از روش پاک نکرده بودم الآن که دوباره کنسول دار شدمو رفتم گیمر تگ رو دانلود کردم میبینم که کلی چیز میز تو هیستوری وجود داره کلی از این باز های توی لایو و والپیپر و ...
یعنی اون طرف که کنسول رو بهش فروختم رفته بوده با گیمر تگ من اینا رو دانلود کرده؟!من نمی فهمم یعنی الآن رو هم دستگاه من و هم رو دستگاه اون یک گیمرتگ وجود داره؟!!
متاسفانه آره دیگه .
الان چه جوری میخواین هر دوتا تون به لایو وصل شین ؟
نزنین هم دیگه رو بن کنین !![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)