این گیم اسپات بعضی موقع ها واسه زدن تاریخ انتشار سوتی می ده . عادیه !
این گیم اسپات بعضی موقع ها واسه زدن تاریخ انتشار سوتی می ده . عادیه !
نه تاریخ دقیق ریلیز این بازی رو می تونی اینجا ببینی(منبع از این موسخ تر گیرت نمیاد):
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآره نمونه_ش سر همین re5 یه معرکه ای راه انداخت(نه فقط ایران بلکه توی تمام دنیا)که نگو...
دوستان این بازی مربوط به پی سی کی میاد؟انگار هر سایتی برای خودش داره کار میکنه دیگه ادم به اونا نمیتونه اعتماد کنه تا حالا چند تا تاریخ متفاوت گفتند.کسی نمیدونه دقیقترین تاریخش کی هست؟راستی من با شماره 1 این بازی زیاد حال نکردم حالا این شماره 2 خوب هست؟تو گیم اسپات برای ایکس باکس رو 9 داده!
دوستان یه سوال احمقانه:
تو این نسخه آخر مسابقه نمی تونیم replay مسابقه رو ببینیم؟! یا اینکه من پیداش نکردم؟
آخه تو یه جا دیدم یکی گفته بود من بعد هر مسابقه replayـش رو می بینم!!
یا مثلا این اسکرین شاتو ببینید:
گوشه ی پایین سمت راست چیزی برای rewind ننوشته! منظورم اینه که بهش می خوره که replay کامل باشه نه instant replay!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by {sahand}; 11-09-2009 at 20:47.
من که به یه مغازه دار گفتم و اونا به من گفتن شنبه صبح بیا بگیر !
ببینین من تو سایت رسمی خود Dirt2 دیدم که نوشته 8 september میاد
واسه xbox یا pc؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!
برای Pc که با دایرکت ایکس 11 میاد
بله دیگه می تونی ببینی
شما فقط در طول مسابقه می تونی Rewind کنی و اخر مسابقه Replay کامل مسابقه پخش می شه
جدی؟ مال من همچین چیزی نداره! آخر مسابقه وقتی لیستو میاره یه continue داره یه restart و اگه چند مرحله ای باشه یه quit! تو نسخه های قبلی خودش بلافاصه replay رو میاورد ولی تو این هرچی صبر می کنم صحنه رو همون لیست و خط پایان می مونه!
نکنه رو آرکید فضای کافی برای ذخیره نداره؟ شاید برای همین نشون نمی ده!
یه چیز دیگه، شما می تونید تو بازی اسکرین شات بگیرید؟؟ من این رو هم ندارم!
معلوم نیست که کی میاد خیلی منتظرش هستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)