بچه ها كسي آهنگ اول نل رو نداره؟ منظورم اين آهنگهايي كه معمولا توي اينترنت واسه دانلود ميذارن، نيست. يه آهنگ آروم بود كه اول كارتون نل ميزد. آهنگ ناقصش رو دارم ولي كامل و با كيفيتش رو ميخوام
بچه ها كسي آهنگ اول نل رو نداره؟ منظورم اين آهنگهايي كه معمولا توي اينترنت واسه دانلود ميذارن، نيست. يه آهنگ آروم بود كه اول كارتون نل ميزد. آهنگ ناقصش رو دارم ولي كامل و با كيفيتش رو ميخوام
سلام ...
یکی از دوستان در اینجا گذاشته ، من خودم هم دانلود کردم .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولند که این لینک ناقص هست توی کادر !!!
بعد هم به کسانی که انتی ویروس ند ۳۲ ورژن تازه ی ۲.۴ رو دارن توصیه میکنم نصب نکنن . چون
از همون اول کار دقیقه ای ۲۰ تا اخطار میده !!!
اگه به دنبال اصل اون آهنگ هستید ، اصلش کار یه آهنگساز کلاسیکه به نام Ralph Vaughan Williams .نام آهنگ هم هستبچه ها كسي آهنگ اول نل رو نداره؟ منظورم اين آهنگهايي كه معمولا توي اينترنت واسه دانلود ميذارن، نيست. يه آهنگ آروم بود كه اول كارتون نل ميزد. آهنگ ناقصش رو دارم ولي كامل و با كيفيتش رو ميخوام
Fantasia on Greensleeves
متشكرم از تلاش دوستان اما متاسفانه اين آهنگها اوني نبودن كه من ميخواستم. من آهنگ ناقصي كه ازش دارم رو ميذارم. اگه كسي كامل و با كيفيتش رو داشت لطفا واسه دانلود بذاره
سلام دوستان عزيز.
آقا يه كارتون عروسكي بود كه سال 80 پخش ميشد. اسمش رفوزه بود.
كسي آهنگش رو داره واسمون بذاره.
همون جا كه مي خونه ( حالا كه شدي رفوزه ... چقدر دلت مي سوزه)
اگه كسي داره لطفا لينك دانلودش رو قرار بده.
دوستان عزيز اگه كسي آهنگ تيتراژ پاياني كارتون مهاجران رو داره بي زحمت واسمون آپلودش كنه و لينكش رو واسه دانلود بذاره.
از بس توي نت دنبالش گشتم ديگه دارم سكته مي كنم.
با تشكر.
همونی نبود که رامین ناصر نصیر توش بازی میکرد؟ این رفوزه هم یه خواهری داشت اسمش مائده بود.سلام دوستان عزيز.
آقا يه كارتون عروسكي بود كه سال 80 پخش ميشد. اسمش رفوزه بود.
كسي آهنگش رو داره واسمون بذاره.
همون جا كه مي خونه ( حالا كه شدي رفوزه ... چقدر دلت مي سوزه)
اگه كسي داره لطفا لينك دانلودش رو قرار بده.
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------
دوستان اگه کسی آهنگ سریال زنان کوچک رو هم داره بزاره.
اینو پیدا کردم ولی بی کیفیتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آهنگ دختری به نام نل رو دارم که از روی تیتراژ ضبط شده و صدای گوینده در اول و آخرش هست و کیفیتش از اینی که این صفحه گذاشتین کمتره اگر خواستید بگید .
آهنگ مهاجران قبلا توی همین تاپیک قرار داده شده که : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زنان کوچک هم همنطور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ، اما چون اونا آهنگ اصلیش بوده ، اونی که ما شنیدیم رو هم ضمیمه کردم . (اگر اشتباه نکنم همین آهنگ رو اول کارتون خرس های پرنده هم استفاده کردن!)
بعلاوه آهنگ اصلی و کامل حنا دختری در مزرعه (Katri, Girl of the Meadows) که ما فقط چند ثانیه اولش که صدای خواننده نداشت رو میشنیدیم .
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)