سلام بازی 240*400 داری برای 8300 میخوام
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
سلام بازی 240*400 داری برای 8300 میخوام
دوست عزیز همه بازی ها لمسی هستند
سلام من گوشی تاچ اسکرین سامسونگ 5233 استار دارم .... خیلی دنبال بازی های لمسی واسش گشتم تا الان .... بیشتر دنبال یه بازی هستم که تو گوشی نوکیا لمسی یکی از آشناها دیدم اما نتونستم تو اینترنت پیداش کنم ... بازی لمسی اینطور بود که مخوص گوشی های تاچ بود .... جزئیات بازی رو شرح میدم تا شاید کمکم کنید : بازی به این طریق بود که صفحه ای در بازی بود که خونه های خالی خالی تو صفحه بود و توپی رو در ابتدا بهت می داد و ما باید با اینور و اونور کردن موبایل توپ رو هدایت می کردیم تا تو خونه های خالی نیفته و به آخر برسیم و مرحله به مرحله هم میرفتیم جلو .... لطفا اگه بازی شبیه به این نوع بازیها یا همین بازی رو دارید واسم فایل jar آپلود کنید بریزم رو گوشیم ... ممنون میشم![]()
دوست عزیز این بازی که میگید با سنسور حرکتی گوشی کار میکنه و لمسی نیست: دی
شما برو کلوپ استار اونجا بچه ها چند تا بازی و نرم افزار سنسور حرکتی با فرمت جاوا گذاشتن
بازی لمسی هم همه جا ریخته و احتیاج به دنبال گشتن زیاد نداره فقطاندازه صفحش نبایداز 240*400 بیتشر باشه
رویX10 هم اجرا میشه؟؟
من تا 7-8 صفحه اول رو كه ديدم شما همينجوري بازي گذاشتي بعدشم اسم اين تاپيك رو گذاشتي بازي واسه تمام گوشيها. يه كم خنده داره. شما هيچ حرفي از رزولشن گوشي نميزني بعد واسه همه گوشيها بازي ميذاري. چه جلب. يعني من كه رزولشن گوشيم 480 * 800 هستش بيام بازي هاي موتورولا رو روش نصب كنم با يه رزولشن ديگه. چه شود
. اون وقت اون كيپد مجازيو چيكارش كنم؟ بازم جالب اينه كه ماجرا به اينجا ختم نميشه شما حرفي از فرمت بازيها هم نميزني. ايناييو كه گفتم قبول دارين؟
Last edited by S_ALI_A; 24-07-2010 at 15:25.
درود بر شما
شرمنده ولي اين لينك ها كه قيلتره كه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)