دوست من ، یه گشتی زدم تو تاپیک ، این موارد رو توحید خان متذکر شده بودند برای دان شبانه :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
( این اسکرپیتی که گذاشتی شما ، دابل کلیک روی لنیک های عادی ( متن ) عجب حالی می ده ، آدم کیف می کنه
.gif)
)
این هم مورد مهمی هست :
کد:
کد:
این هم راه حل خوبیه ، شاید کار کرد :
کد:
کد:
موفق باشید
ادیت : به موردی به ذهنم رسیده ، نمی دونم درسته یا نه .
اگه فرض کنیم که وقتی شما log in شدی ، و دکمه دان روی زدی ، اون لینک دان ، برای هر دفعه یکسانه ( یعنی اگه پس فردا هم این کار رو تکرار کنی ، اون لینک ثابته ، که فکر می کنم باشه ، امتحان نکردم ، فرض گرفتم ) شما سیستم رو ست کنی شب ، ساعتی که می خواید دان بفرمایید ، و بعد ، فایر فاکس ، به طور خود کار ، log in کنه ( نمی دوم چطوری ، باید ادرایو رو بذاریم home page ، و بعد می شه یوزر و پس رو هم سیو کرد ، فکر کنم بشه ، می شه ؟ ) بعد که log in شد ، با ستینگ idm لینک هایی که قبلا گذاشتید توی idm ( قبلا ، یعنی موقعی که لاگ این بودید ) استارت بخوره ، به نظرم باید این راه شدنی باشه ، یعنی فکر می کنم ، اگه کسی حال و حوصله اش رو داره ، تست کنه ، بگه ، به درد صبایی ها هم که اکانت هاشون فرق داره ، می خوره ، خلاصه واسه همه خوبه دیگه ...
امیدوارم منظورم رو خوب رسونده باشم ، بد توضیح دادم ، جملات نپخته بود ، الآن به ذهنم زد ...
ادیت 2 : من الآن یه نمونه کوچیک تست کردم ، شد ، اول یه لینک گرفتم ، sign out کردم ، بعد دوباره log in کردم ، دوباره همون فایل رو لنیک گرفتم ، یکی بود ، دانلود رو زدم ، ولی فایل رو دان نکردم ، زدم دانلود later ، دوباره sign out کردم ، ریسام رو زدم ، نشد ، گیر داد و گفتم از اول بگیر و باز هم نگرفت ، سرعت صفر ، فقط تایم زیاد می شد ، بعد log in کردم ، دوباره ریسام زدم ، فایل رو شناخت ، و دوباره شروع کرد به گرفتم ، به نظر من باید شدنی باشه ، یکی از دوستان تست کنه .
توجه کنید ، من دی سی نکردم ، اما فکر نمی کنم فرقی هم بکنه ، فرق می کنه ؟
فقط می مونه این که چطوری ساین این کرد نصفه شبی ، که فکر می کنم بشه یه جوری یوزر و پس رو سیو کرد برای فایر فاکس ، می شه satttanism عزیز ؟
ادیت 3 : وقتی لینکی که گرفته بودم ، و توی آی دی ام نبود ، بعد از ساین شدن دوباره ، می زنم توی آی دی ام ، نمی شناسه و یه پی اچ پی دان می کنه .
یکی تست کنه ، کامل خبر بده
نتایج :
1 _ طبق گفته دوستان و تست الآن بنده ، حتما باید log in باشید تا ریسام داشته باشید ، ولی فرقی نمی کنه که فایل رو همون موقع زده باشید برای دان ( از توی فایل منیجر ادرایو ) یا قبلا اد کرده باشید توی لیست ( یادتون هم نره که باید 30 مین به 30 مین رفرش کنید وگرنه ساین اوت می شید )
2 _ فایلی که می خواید به صورت ریسام دان بفرمایید ، فقط و فقط باید توسط اون برنامه ، خود به خود استارت خورده باشه ، نه لینک رو دستی وارد کنید .
موفق باشید ، ما رو هم بی خبر ندارید
.gif)