به گفته parham_overset که KE990 داره از کلوپ ویوتی.
به گفته parham_overset که KE990 داره از کلوپ ویوتی.
سلام من جدیدم
به نظرم مشکل شارژ که با یه باطری اضافی یا شارژرهای همراه حل میشه مشکلی نیست
اما یه ایراد بدی داره اونم بلوتوث ورژن 1 هست که خیلی بده
حالا سوالات من از بچه هایی که این گوشی رو خریداری کردند
1- آیا میشه گوشی رو قفل کرد یعنی رمز گذاشت روش که کسی نتونه بازش کنه ؟
2- آیا صدای اون واقعا کمه ( بدون استفاده از کد ) یعنی از p990 در اسپیکر گوشی و هدفون کمتره؟ ( چون من میترسم از کدها استفاده کنم چون یه شکست عشقی به خاطر همین کد ها و عملیت هک توی گوشی 990 داشتم )
3- آیا میتوان فیلمهایی که توسط دوربین گوشی گرفته شده رو به صورت اصلوموشن (حرکت آهسته ) دید؟ ( چون توی دموی گوشی که از youtube گرفتم صحنه آهسته هم نشون میده)
4- و آیا میشه با حرکت دست روی تصاویر آنها را ورق زد یا عوض کرد؟
تشکر فراوان
Last edited by dj-hatef; 02-03-2009 at 16:31. دليل: سوالات اینجانب
1. ..........
2.از 990 کمتره ولی با کیفیت تره بااستفاده از کد هم فرق انچنانی در اسپیکر دیده نمی شود بجز هدست و در حالت رینگ تون.در کل صداش کمه
3.نه عزیز جان فقط در حالتی که اسلو ضبط شده اسلو پخش میکنه
4.خیر با لمس کردن بر روی فلش سمت چپ و راست عمل میکند این که ایفون یا f480 نیست![]()
البته ویولن جان هم جواب هایی دادند:1- آیا میشه گوشی رو قفل کرد یعنی رمز گذاشت روش که کسی نتونه بازش کنه ؟
و مقداد جان هم:1- بله
2- صدا بسیار مناسب است ولی اگر عادت به گوش کردن با صدای بلند دارید مایوس می شوید.
3- بله
4 - اگه تم آیفون رو بریزی بله
سرشارku990
مزایا:
1-سرعت شاتر بالاتر از رقبا.
2-قلم با کلاس و شیکdongle .
3-منوهای بسیار جالب و کاربرپسند.
4-طراحی و دیزاین بسیار خوبگوشی.
5-کیفیت کیبرد مجازیش عالیه - هم سرعت عمل بالایی داره و هم ابعاد بزرگی داره وبراحتی میشه باهاش کار کرد .
6-فایلهایpdf رو هم خوب میخونه و میشه رو کل صفحهآورد .
7-صداش بلند نیست ولی کیفیتش با sony ericsson w950 برابره.
8-سرعتش خوبه با اینکه ریویها ازش انتقاد کردن و کلا من راضیم و تا حالاهنگی همنداشتم.
9-هدفون خودش عالیه.
10-كيبورد qwetry مجازي بزرگي داره كه به راحتي هر چه تمامتر ميشه اس ام اس بزنيم.
11-برنامه های جاوا براحتی روش نصب میشه و یک صدم دردسرای سامسونگ رونداره !من نقشه تهران و دیکشنری رو راحت روش نصب کردم زمانیکه داشتم!
معایب گوشی :
1-جای قلم نداره.
2-فقطدوتا تم روی گوشی هست.
3-ساپورت رم فقط تا 2 گیگ.
4-عدم وجودسیستم عامل.
5-از پشت همه با دوربین عکاسی اشتباه میگیرن!
بخاطر تنوع طلبی و دمدمی مزاجی وگرنه گوشی کاملی بود هنوز هم یکی از طرفدارای دوآتیشه ویوتی هستمو شاید در آینده ای نزدیکدوباره یه ویوتی بگیریم !
اشتب کردم فروختمش بدجوری دلم هواشو کرده شاید رفتم دوباره خریدم یکی!
گارانتی اصلی این گوشیگلدیران تلکامهست و میتونید برید نمایندگیهای معتبرلوازم خانگی در الجی و یه بخشی گلدیران داره که گوشی های موبایل الجی رو میفروشه.
starblue7750ku990
1-با تماس انگشت با lcd یه ویبره کوچیکی می خوره.
2-سرعتش هم نسبت به گوشی های(n72-6300) قبلیم خیلی بالاست.
poria_mcke990
به نظر من مهمترین مشکل این گوشی ساپورت نکردن رم بالای 2 گیگه و این مساله زمانیبحرانی تر میشه که شما دو تا رم داشته باشید چون این گوشی قابلیت hot swap هم ندارهو حتما باید برای جا زدن رم باطری رو در بیارید
arash299ku990r
1-من مدلخریدم از دو مدل قبلی بهترو جدیدتر هست. فلش زنون و درپوش لنز و دوربین جلو هم داره.
2-سرعتش قابل قبول هست ولی زمانی که حافظه پر باشه سرعتش کمتر میشه.
amirz2irke990
1-میخوای بری صفحه ی پایینی همون که ماله زوم و فاکوس است. اوایل استفاده ازش سخته ولیعادت کنی خیلی راحت میشه!
2-تازه میتونی با صفحه لمسی هم منوها را بالا پایینکنی.مثل عملکرد ایفون ولی اصلا به پای اون نمیرسه و استفاده ازش سخته!
3-من و پسر خالم هر 2 ویوتی خریدیم.اونku990 و من ke990.
برای تست این 2 گوشی هر2را فول شارژ کردم. هر 2 یک فیلم با یک بلندی صدا پخش کردند. طول پخش باطری تقریبابرابر بود.
از میزان مکالمه خبریندارم.چون خرجش زیاد میشه!
hoseke990
1-روشنایی و کیفیتlcd خوبه
2-حساسیت صفحه نمایش نسبت بهp1 کمتره بههمین خاطر مجبورید یکم محکم تر صفحه رو فشار بدید در کل نسبتا خوبه.
3-فیلمبرداریش خیلی خوبه.
3-تشخیص دستنوشتش به هوشمندیهp1 نیست.
4-از نظر کیفیت و بلندیه صدا (هم هدفون هم اسپیکر) انتظار نداشتهباشید که به پای گوشیای موزیکال یا واکمن دو غول بزرگ nokia و sonyericsson برسه
5-قبلش n73 داشتم،بلندیش حدودا نصفn73 هستش.
6-شارژش با کاربری متوسطحدودا دو روز میره.
7-راستی یه چیزی که شاید بعضی از دوستان رو نگران کنه اینه کهبلوتوس این گوشی ورژن 1.2 هستش اما خیالتون راحت سرعت بلوتوسش خوبه (مثل بقیهگوشیا) حدود 40kb/s
parham_oversetke990
1-نصب بازی و برنامه روی این گوشی با اما و اگر هایی مواجه هست اول انکه نصب برنامهبالای 3 مگ رو نمیپذیرد مثلا برنامه نقشه تهران و اطلاعات دارویی و همچنین بعضیبازی ها را ساپورت نمیکنه ویا اگر هم نصب بشود به شدت کند اجرا میکند.مثلا بازی.dirt
2-من با توجه به تحقیقاتی که کردم متوجه شدم ویوتی با رم های های اسپید که ساختtransend هستند مشکلی نداره و خیلی رو سرعتش تاثیر میذاره البته اگه من نام این رمرو بردم به خاطر این بود که با این رم کار کردم شاید با های اسپید های دیگه هم خوبکار کنه ولی با رم معمولی میکرو سرعتش خیلی پایین تره.
sidke990
1-صداش پايينه ولي با هدفون مطلوب و خوبه در مقايسه با سري واكمن كم مياره ولي خيليزيبا تر از اينهاست و با كلاس تره.
2-تا الان كه هرچي ريختم رو نصب كرده.
3-دايويكسرو هم اجرا ميكنه.
4-قرمزي چشم رو هم از بين ميبره
5-اصلا به قلم احتياجي ندارين هرچند ميتونيين اون رو مثل عروسك به گوشي اويزون كنيدچون خيلي شيكه
6-همه توي كفش ميمونن
7-ميتونيد ميزان درخشندگي صفحه رو بزارين روي 40% بدون اينكه ديدتون كمترين افتي بكنه كه اين ميتونه در ميزان نگه داري شارژ خيليكمك بكنه
مدلهای ویوتی:
ke990 نسل 2.5 و محافظ لنز و فلاش زنونداره.
ku990 نسل 3 و دوربینمکالمه تصویری و فلاش استروبداره (بین ال ای دی و زنون).
ku990r نسل 3 و دوربینمکالمه تصویری و محافظ لنز و فلاش زنونداره.
این خلاصه پست های تاپیک ویوتی، و تکراریهاش خذف شده:
تو پست های نوشته شده از این سه نوع بالا کسایی که ke990 داشتن گفتن: فیلمبرداریش با پرش و گیر بوده و ku990 بدون پرش و گیر. آیا همه شما هم تایید میکنید؟ و ku990rفقط arash299 داشته که زیاد صداش در نیاورده.
lg ku990 viewty
جاوا
3 اینچ، 240 در 400 پیکسل.
100 مگابایت حافظه داخلی
دوربین 5 مگاپیکسل، اتوفوکوس، فیلمبرداری vga.
فلش استرب.
قیمت: با گارانتی خدمات پارسه 3,150,000 ریال
lg ke990 viewty
جاوا
3 اینچ، 240 در 400 پیکسل.
100 مگابایت حافظه داخلی
دوربین 5 مگاپیکسل،اتوفوکوس ، فیلمبرداری vga.
فلش زنون
قیمت: با گارانتی اصلي كامتل 2,750,000 ریال - اصلي گلدايران 2,750,000 ریال - خدمات پارسه 2,490,000 ریال.
ku990r پیدا نمیشه، ke990 بهتره چون فلش زنون و محافظ لنز داره.
Last edited by Michael Ropy; 03-03-2009 at 07:10.
طبق پست hosse
عکاسیش 5 واقعیه شما کیفیت تصویرش رو انتخواب نکردی دوست عزیز
سلام
دیروز بعد از ظهر رفتم جیمهوری و برای یکی از دوستام ku990 viewty رو خریدیم فروشنده جعبه گوشی رو با پلمپ گارانتی اصلی کامتل داد دستمون و خودمون بازش کردیم سیم کارت انداختیم و برای امتحان کردن صدای موزیکش من خواستم تا یه آهنگ بلوتوث کنم اما هر کاری کردیم بلوتوث گوشی رو پیدا نکردیم خلاصه بعد از یک ساعت ور رفتن فروشنده با گوشی به این نتیجه رسید که بلوتوث گوشی از کارخانه خراب بوده و چون دوستم خیلی از این گوشی خوشش اومده بود به حرف من که مخالف با خریدن این گوشی بودم گوش نداد فروشنده یه گوشی دیگه رو بهش داد که اون سالم بود.
واقعا شما فکر میکنید که این برند و این گوشی اصلا بدرد میخوره؟ گوشی که با پلمپ کارخونه و گارانتی اصلی این مشکل رو داشته باشه میشه بهش اعتماد کرد که سایر محصولاتش کیفیت داشته باشند ؟
اولین باره اینو میشنوم. اگه مشکلی بوده شاید یا از کامتل بوده باشه و یا اینکه گوشی تقلبی بوده (فروشنده کلکی تو کارش بوده!) و... البته به هر حال هر چیزی یه موقع یه نسخش ایراد پیدا میکنه (مثل هارد های سیگیت - مکستور که مشکل فیرم ویر پیدا کرد و اطلاعات خیلی ها مثل خودم از دست رفت و...) گوشی های الجی - سامسونگ - نوکیا - سونی اریکسون - موتورولا و چند تا از برند های معروف دیگه واقعا با کیفیتن با این حال برای همشون هم مشکل مانند این پیش اومده. الجی یه چند سالیه (میشه گفت از 2005) به صورت حرفه ای کار میکنه و تا قبل از اون کسی نمی دونست اصلا الجی گوشی میسازه! با این حال تونسته تو سه سال به یکی از بهترین برند ها تبدیل بشه. من خیلی برند گوشی میشناسم که گوشی ها و پاکت پی سی های خوبی هم ساختن ولی هنوز که هنوزه نتونستن جزو حداقل 10 برند برتر بشند. چون کیفیت ساخت و پشتیبانی گوشی مزخرف بوده و به سرعت افت کردن. در مورد ویوتی هم بیشتر رو دوربینش کار شده و دنیای فیلمبرداری موبایل و عکاسی در حالت ماکرو + عکاسی با ISO رو متحول کرد. نمی گم فقط دوربینش خوبه ولی خوب مشکلات عمده ای هم داشت مثل ساپورت رم کم بود که به تدریج با ارائه گوشی های بهتر (مثل رنوار) پیشرفت کرد. تا حدی که این گوشی در حال حاضر بهترین دوربین + کیفیت صدای فوق العاده + ساپورت رم تا 16 گیگ (32 گیگ هنوز تست نشده) + ال سی دی با کیفیت و... رو داره. مدل های دیگه Prada II - KT770 - GM730 - GC900 و مخصوصا KM900 Arena که یه تحول در پیشرفت الجی بود. بعضی ها معتقدند که همه دارند از آیفون تقلید می کنند که این اشتباهه. الجی خودش روی پای خودش ایستاده و یکی از بهترین فول تاچ ها رو میده. مثلا همین آرینا نه تنها هیچ چیزی از آیفون کم نداره (مگر نیم اینچ ال سی دی کوچکتر) بلکه امکانات خیلی بهتری نسبت به اون داره. امکانات این گوشی رو میتونی تو پست اول اینجا ببینی:واقعا شما فکر میکنید که این برند و این گوشی اصلا بدرد میخوره؟ گوشی که با پلمپ کارخونه و گارانتی اصلی این مشکل رو داشته باشه میشه بهش اعتماد کرد که سایر محصولاتش کیفیت داشته باشند ؟
البته یه نکته رو یادت نره. اینکه یکی از دلایل مهم پیشرفت الجی ارائه گوشی های کاربر پسند است. منظورم اینه که اگه دقت کرده باشید اکثر گوشی های نوکیا و سونی اریکسون (حداقل تا 2007) شکل و قیافه ی تکراری داشتند. الجی معنای زیبایی گوشی رو به همه فهموند (با شروع ساخت گوشی KG800 و پرادا تا آخر...). حدقل تو ایرانش تا اون جایی که میدونم گوشی های الجی نظیر ویوتی و پرادا و سیکرت و... هیچ موقع خز نشده و به علاوه هر کسی یه گوشی دست کسی میدید اونقدر تعجب نمی کرد که تو گوشی های الجی میکرد (چی گفتم!). منظورم اینه که همیشه همه (حتی اگه فرش بگیریم ویوتی دوربین 1 مگی داشت و اصلا بلوتوث نداشت!!!) تو کفش می موندند. الجی با ارائه پرادا دنیای گوشی های فول تاچ رو افتتاح کرد (که تو سال خودش جزو پر فروش ترین ها شد). که اپل کمی بعد آیفون رو ارائه داد. این تیکه سلیقه ی منه لطفا فحش ندید!: <<هیچ گوشی حتی آیفون تا حالا نتوسته منو جذب کنه جز گوشی های الجی (که این دلیل طرفداری من از الجی هست!).>>کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پی نوشت: ببخشید سرتون رو درد آوردم بیشتر مسئله صرف زیبایی گوشی شد! البته نه اینکه فکر کنی الجی فقط طراحی داره! هدف من از این پست تبلیغ گوشی الجی نبود. من هم طرفدار نوکیا هستم! من هم گوشی های سامسونگ و سونی اریکسون رو دوست دارم. شاید اگه شما در رابطه با مثلا سونی اریکسون این مشکلی پیدا می کردید من بازم همچین پستی میدادم. اگر توهینی به کسی شد پیشا پیش عذر میخوام!
Last edited by Michael Ropy; 04-03-2009 at 19:50.
سلام ممنون از دفاعیات پر بار شما
اما نه فروشنده قصد داشت کلک بزنه نه گوشی جعبه اش باز بود از نماینده ال جی گرفتیم خودمون هم پلمپش رو باز کردیم ولی فکر نمیکنم برندی که داره یکی از محصولاتش رو به عنوان جنس رویال وارد بازار میکنه و اون رو کنترل کیفیت نمیکنه برند درست و حسابی باشه
سلام دوستان من یه اف480 سامسونگ دارم میخوام با یه ویوتی عوض کنم نظر شما چیه!
ارزش داره لطفا راهنمایی کنید.گوشی من 1ماه کار کرده واسه طرف 1 روز!سر به سرم عوض میکنه!
ممنون منتظرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)