تو Dead Space همون اول بازی یه دفعه برق رفت و از شیشه داشتم نگاه میکردم دوستامو کشت . فکر کردم حتما واسه شلیک کلید خاصی غیر از ماوس داره واسه همین فرار نکردم هیولا ها اومدن سرمو کندن خیلی خوف ناک بود .
تو Dead Space همون اول بازی یه دفعه برق رفت و از شیشه داشتم نگاه میکردم دوستامو کشت . فکر کردم حتما واسه شلیک کلید خاصی غیر از ماوس داره واسه همین فرار نکردم هیولا ها اومدن سرمو کندن خیلی خوف ناک بود .
سری بازیهای رزیدنت اویل تا نسخه 3
یادمه حدوده 6 ساله پیش وقتی که 13 ,14 سالمون بود در پلی استشن 1 وقتی که سری 2 رزیدنت اویل رو بازی میکردم سکته دیگه تکراری شده (انگار بهم شوک 10000درجه میزدن) خیلی میترسیدم ولی با اینکه میترسیدم ولی تمومش کردم و نمیدونم از چی بود که باز دست از سر این رزیدنت اویل بر نمیداشتم با اینکه میدونستم می ترسم ولی نسخه های 3 رو هم گرفتم و بازی کردم که دیگه.....بماند! یادش بخیر
ولی حالا کلا از این بازی های بقول معروف (ترسناک) بیشتر می حالم (دگه نمی ترسم) و بیشتر یه خاطر هیجانش.
به نظر من بازی که هیجان توش نباشه اصلا بازی نیست!
دوم 3 واقعا ترسناک بود اگه ترسناک دوست دارین بازی کنین
مخصوصا اتاقهایی که تاریک بود و باید با چراغ قوه می رفتی توش
یه بار از آسانسور که پیاده شدم اتاق جلوم تاریک بود چیزشو نداشتم برم تو همین جوری 1 ربعی دم در آسانسور قدم می زدم
ولی بیشترین باز که ترسیدم تو یه بازیه فلش بود
نمی دونم بازی کردین یا نه
از این بازی هاست که باید یه نقطه رو با موس از یه سری مسیر رد کنی و به دیوار ها نخوری
یه جاش می شه که مسیر خیلی خیلی باریکه .. همون موقع وقتی داری با انتهای دقت سعی می کنی که از اون لا رد شی یه دفعه مانیتور عکس یه دختر جن زده وحشی رو نشون می ده یه صدای جیغ خفن بلندم میاد
از شانس من هدفونم صداش زیاد بود کامل سفید کردم
من زماني كه manhunt 1 بازي ميكردم چند سري اون ديوونه ها جيغ ميزدن از پشت ديوار ميپريدن جلوم منم تير نداشتم بهشون بزنم هيچي ديگه بايد در ميرفتم تو تاريكي گم و گور شم مگه ولم ميكردن.خيلي بازي جيگري بود هيچوقـــــــــــــــت فراموش نميشه.
اره یه بازی آنلاین بود . ما 4 نفری پشت سیستم نشسته بودیم عین 4 تامونم 3 متر رفتیم هوا. از اون به بعد می خواستم هر کی اذیت کنم. می دادم اینبازی بازی کنه.
دوستان میدونم اینجا جاش نیست ولی به بزرگی خودتون ببخشید!
دوست عزیز این بازی فلشی که میگی لینکی برا دانلود داری تا اهم حالشو ببریم؟
دلهره آور ترین صحنه مربوط به بازی دوم 3 بود که تا رفتم توش از بازی خارج و پاکش کردم !!
به نظر من بازی scratches اون جاش که تو انبار سایه یه مرد رو می بینی خیلی ترسناک بود.(هنوزم وقتی قیافه ترسناکه اون سایه یادم میاد میرم تو کما)
من که بچه بودم از غول مرحله اخر قارچ خور میترسیدم.............. خب بچه بودم چیکار میکردم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)