به نظر شما این احمقانه نیست که برای vcore فقط 3 تا ولتاژ 2 و2.5و2.75 گذاشته؟
این ولتاژا از ولتاژ نرمال cpu خودمم کمتره
به نظر شما این احمقانه نیست که برای vcore فقط 3 تا ولتاژ 2 و2.5و2.75 گذاشته؟
این ولتاژا از ولتاژ نرمال cpu خودمم کمتره
نه عزيز كمتر نيست اگه ايني كه نوشتي درست باشه زيادم هست
عكس رو تو يه سايت آپلود كن بعد لينكشو بزار اينجا
دوستان CPU من AMD 3000+ ه و بردم هم ASUS M2V . بایوس هم آپدیت شده. وقتی میخوام CPU رو اور کنم bus speed بالاتر از 220 نمیره . در صورتی که دما ی CPU تو 100 لود به 40 هم نمیرسه ! HT هم که برد ساپرت میکنه تا 1000 ه و با اور رسید به 1100 که من اوردم به 800 که با اور اومد 880 ولی بازم نذاشت . یه ذره ولتاژ رو زیاد کردم بازم نشد . رم ها رو هم تو800 لیمیت کردم تا بالاتر نره . الان دوباره ولتاژ و HT رو برگردوندم سره جای اولش . میخوام بدونم CPU بیشتر از این نمیکشه یا برد ؟
![]()
بببببببیمارستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
برم توی کجای بیمارستان ؟؟؟؟؟ صندوق؟
اقا من 6.2 هم میزنم فقط یخ خشک برسونین تا کیس نرفته !
من معذرت میخوام این دفعه دومه که این اشتباهو میکنم منظورم 1.5و1.25و1.75 بوده منو ببخشید.
یه سوال داشتم
من رممو تا 937 بدون دستکاری تایمینگ و ولتاژ 2.1 اورکلاک کردم حتی 3 تا 4 ساعت هم assasins's creed بازی کردم و هیچ مشکلی نداشت ولی الان که بعد از 4 ساعت سیستمو دوباره روشن کردم بالا نیومد دلیلش چیه و راه حلش چیه؟
بازم از همتون ممنون که انقدر لطف میکنیدو به سوالهای خسته کننده و مبتدیانه من جواب میدید![]()
دوست خوبم ممكن مشكل از جاي ديگه اي باشه فركانس پردازندت چقدره؟
راستي آدرس ميل من تو مشخصاتم هست همون عكس بايوس رو واسم ميل كن تا بشه كمكت كرد براي فركانس بالاتر و دادن ولتاژ
عکسو الان واستون ایمیل میکنم و فرکانس پردازندم 2/93 هستش.
با سلام
سوال اول : ولتاژ رو چقدر زیاد کردی ؟ اینو یادت باشه amd پردازنده هاش پر مصرف هستش ! و توی اور ولتاژ می
طلبه
ولی خوب مشکل شما اینطور که گفتی نباید از ولتاژ باشه ! و فکر هم نمیکنم از سی پی یو باشه ولی خوب طبق یه سری صحبت هایی که با شهاب گل داشتم shahab_ blaster به این نتیجه رسیدم که درصد اور هر سی پی با اون یکی فرق داره
من خودم یه همچین مشکلی با x2 6000 داشتم
ولی در کل یه توصیه دارم که همیشه سعی کن توی هر شرایطی ht رو زیر 800 نیگه داری برای استیبل بودن
ولی به نظر من من اشکال شما توی مادربردتون هست اون هم بر میگرده به ضعف قدرت اور توی تکنولوژی VIA
البته نظر من این بود
که بازم جای بحث داره
اگه میتونی عکس بزار
ممنون از راهنماییت .خودم هم بیشتر به برد شک دارم .
ولاتاژ هم فکر کنم تا 1.45 میتونم بالا ببرم بیشتر از این نداره الان هم تو اتوماتیک گذاشتم که بین 1.40 و 1.42 میچرخه . ضمنا از چی عکس بذارم ؟ cpu-z رو که گذاشتم .
Last edited by Kaptian Black; 08-02-2009 at 00:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)