دوباره فایل رو آپلود کردم.ولی ایندفعه کل فایل یکجا هست:
لینک صفحه اول هم درست شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید دیگه.
دوباره فایل رو آپلود کردم.ولی ایندفعه کل فایل یکجا هست:
لینک صفحه اول هم درست شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید دیگه.
سلام.
دوستان من دیروز گوشیمو فلش کردم.
حالا یه سوال:
من دیروز که گوشیموبردم فلش کنم به یارو(مغازه داره)گفتم که گوشیمو اپدیت هم میکنی؟ بعد یارو گفت که جدیدترین فلش را داخل گوشیم ریخته همچنین گفت حجمش از همه بیشتربوده.
بعد من چون خسته بودم و مغازه هم شلوق بود دیگه زیاد به یارو گیر ندادم فقط یه بار دیگه ازش پرسیدم که گوشیمو اپدیت میکنی که باز گفت جدیدترینو پر حجم ترین فلش را برام انجام داده.حالا مگه فلش با اپدیت فرق نداره؟ درست میگم دیگه.حالا اگه فرق داره یارو منظورش از حرفی که به من زده چی بوده؟یعنی الان دیگه من لازم نیست گوشیمو اپدیت کنم؟
دوستان لطفن راهنماییم کنید که یارو منظورش ازحرفش چی بوده.
ممنون.
خوب شما CDA و organizer و دیگر مشخصات گوشیتو بزار اینجا تا دوستانی که p1 دارن بهت بگن که آپدیت هست یا نه ؟
خیلی هم ممنون
اگر لینک اولی هم میزاشتین خوب بود دیگه آخه من پارت 2 رو دیشب گرفتم
اینترنتمم زغالیه عزیز
Last edited by FANBOOK; 24-04-2009 at 12:29.
اگر امکانش خاهشانه و عاجزانه درخواست میکنم که از
برای آپلود استفاده نکتید اینهمه جا هست4 shersed
من تاپیک هارو که خوندم خیلی این مورد گفته شد
آخه ابن اینترنت ذغالی که بیشتری ها مثه من میان با این سایت مشکل دارن اعصابتم بهم میریزه تازه هم resume
نمیده برای دانلود که دیگه بدتر یه دفعه قطع میشه و.................
آقا همه که وزشون خوب نیست که اینترنت خدا زیر دستشون باشه
دیروز داشتم توی یه وبلاگ می خوندم طرف می گفت اینترنت 20 مگ زیر دستشه
میگفت یه فیلم روزو با آخرین کیفیت تو3 دقیقه دان میکنه
خوشبحالش خیرشو ببینه خدا برای ما هم بخواد اشالا
4shared خوب نیست؟مشکلی نداره ها.resume هم داره.
شما یه آپلود سنتر خوب معرفی کن.
من خودم هم نمیتونم به اون فایل دسترسی پیدا کنم.نمیدونم چرا اینجور شده.خلاصه شرمنده.خیلی هم ممنون
اگر لینک اولی هم میزاشتین خوب بود دیگه آخه من پارت 2 رو دیشب گرفتم
اینترنتمم زغالیه عزیز
ببخشید میپرم وسط حرف اما پیشنهاد میکنم از Box.net استفاده کنید... من از 2006 تا حالا دارم ازش استفاده میکنم.کارش حرف نداره... 1G free
من اونجا اکانت دارم.یه مدت اونجا میگذاشتم بعضی بچه ها میگفتن واسه ما فیلتره.زین پس انشااله.
الان حضور ذهن ندارم ولی توی یه تاپیک های همینجا یه نفریه آپلود سنتر معرفی کرد که بنده خدا خودش گفت دعوت نامه هم می فرسته ولی کسی تحویل نگرفت
من که با 4 شیرد مشکل دارم شرمنده
فایل کامل هم گرفتم ممنون
فقط یه سوال توی آپدیت نوشته توی یکی از مرحله ها باید دکمهی c رو بگیریم!!!!!!!!!!گوشی من c نداره به حالت گوشی های دیگه ینی کاراکتر cداره
حالا من کل تاپیک خوندم کسی نگفته p1 آپ کرده اصلا!!!!!!!!!!یا آخرین فریمور چیه؟؟؟؟؟؟
خبر بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)