این یکی از معایب dell محسوب میشه
زیگورات هم مجبوره بگه اقا همه چی طبیعیه اگر منفجر هم شد خیالت راخت طبیعیه تا مدت گارانتیش تمام بشه
این یکی از معایب dell محسوب میشه
زیگورات هم مجبوره بگه اقا همه چی طبیعیه اگر منفجر هم شد خیالت راخت طبیعیه تا مدت گارانتیش تمام بشه
شما لپتاپتونو با چی تمیزش می کنین ؟؟؟
ماله اینقدر باهاش بازی کردم رو بعضی از دکمه ها جای انگشتام مونده :d
من البته مثل شما اونقدر استفاده نمیکنم اما موقعی که 3 ماه پیش لپتاپ خریدم براش از این آیسان ها خریدم مانند دستمال هستن ولی آغشته به کمی الکل فکر کنم خیلی خوب تمیز میکنه و صدمه نمیزنه به بدنه و داخل لپتاپ
دستمال مخصوصی که برای پاک کردن عینک استفاده میشه هم خوبه
عزیز دل :d دستمال کار ساز نیست ...
این اسپری های تمیز کننده کامپیوتر بزنم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟
مواد شیمیایی اصلا نزنید با محلول آب و الکل ... مواد شوینده رنگ لپ تاپ رو می برند شاید برای یکبار نه ... اما دفعات بعدی بد اثری می زارند
با سلام
فکر کنم دوستان ما را از یاد برده اند من درایور dell m 1530 را برای ویندوز xp 32 بیتی میخواهم اگر ممکن است لینکی در این مورد ارائه دهید
یک نکته ی دیگم فهمیدم:
اگه هاردتو زیاد صدا میده، بعد از تایید اساتید محترم، این کارو انجام بدید:
(من عواقب کار رو بر عهده نمیگیرم)
وقتی ویندوز داره بالا میاد F12 رو بزنید، برید تو BIOS بعد تو Performance بعد تو HDD Acoustic Mode اونجا به طور
پیشفرض رو Bypass هست. اگه Quiet رو انتخاب کنید، سرعت هارد کم میشه، و نتیجتا هم صداش و هم سرعت
عملکردش کمتر میشه. اگه Performance رو انتخاب کنید، هم صداش بیشتر میشه و هم سرعت عملکرد.
موفق باشید![]()
واسه کیبوردت از این کاور ها بگیر بنداز روی کیبوردت
منم ندارم اما این هفته باید بگیرم حیفه.اینجوری دیگه لای کیبوردها اشغال نمیرهو کثیف نمیشه
میشه عکسی چیزی اگه ازش داری بذاری چون من هر جا رفتم گفتن نداریم! اگه از دوستان جایی سراغ داره بگه ماهم بریم بخریم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)