تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 23 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 226

نام تاپيک: I Am Alive

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اولا امکان عرضه بازی از روی اینترنت هنوز نیست حتی تو کشور های پیشرفته هم همه به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارند.

در ضمن بازی های مثل بتمن یا deus ex mw3 همه از روی steam لو رفت و بعد هم کرک شد .
    واقعا از رو استیم لو رفتن ؟؟خوب خیلی بد شد که....... . (مرسی نمیدونستم)

پس باید اونقدری ناشرا منتظر بودن که سیستمی مثه onlive بیاد و بازی رو فقط از طریق source های خود شرکت واسه مردم اجرا کنه تا اینجوری امکان دزدی از بین بره(که اونم فکر کنم 20 سالی طول می کشه)

در نتیجه وضع pc اینجوری خواهد موند و نمیشه کاریش کرد(مگر اینکه همه شرکتا بیان مثه بلیزارد درجه 1 عمل کنن که اونم در توان همه نیس)
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 01-12-2011 at 19:03.

2. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امکان ارایه نسخه ی پی سی :

Stanislas Mettra کارگردان هنری شرکت Ubisoft سخنانش در مورد عدم انتشار I Am Alive را تصحیح کرد و به PC داران این امید را داد که هنوز میتوانند این بازی را روی پلتفرمشان ببینند.

Mettra در ایمیلی به IncGamer گفت که بسیار دوست دارد که ورژن PC این بازی نیز ساخته شود و فکر نمیکند که حرفهای قبلی اش به این معنا بوده که این بازی برای PC ساخته نخواهد شد و آنچه گفته است به این معناست که ورژن PC بازی فعلا ساخته نخواهد شد.او همچنین اضافه کرد که Ubisoft هنوز بر روی امکان ساخت این بازی برای pc کار میکند و او در جایگاهی نیست که اعلام کند این بازی چه زمانی ساخته خواهد شد.
    او در اضهارنظر پیشین خود گفته بود که کمبود تقاضا,انتشار غیرغانونی بیش از حد و فروش کم ساخت ورژن PC بازی را غیر ممکن میسازد.او در دفاع از این سخنانش گفت که آنها فقط مثال هایی است که مشکلات ساخت بازی بر روی PC را توضیح میدهد و باز تاکیید کرد که دوست دادرد ورژن PC بازی نیز ساخته شود.
    او در این رابطه گفت:واقعا کدام سازنده ای دوست ندارد که بازیش روی پلتفرم های مختلف عرضه شود و به وسیله افراد زیادی بازی شود.چه بر روی PC و چه کنسول ها مهم آن است که افراد آنرا بازی کنند.
    I Am Alive یک بازی ماجراجویی است که توسط PlayStation Network و Xbox Live ساپورت میشود و اگر الگوی بازیهای Ubisoft را دنبال کند ورژن PC آن چند ماه بعد منتشر خواهد شد.

4. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خاک بر سر این شرکت ها که واقعا ... زدن به PC بعد از 4 سال Crysis 1 رو نصب کردم هنوز هم فوق العاده هست چه از نظر اجرا شدن چه از نظر گرافیک این بازی های جدید هم N تا باگ دارن چون پورت از روی کنسول هستند مثل skyrim و crysis 2 و ...
    این بازی هم اگه میخوان پورت کنن بهتره اصلا برای PC ریلیز نکنن ....

6. این کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مینودشت-شوشتر!!!

پيش فرض

خاک بر سر این شرکت ها که واقعا ... زدن به PC بعد از 4 سال Crysis 1 رو نصب کردم هنوز هم فوق العاده هست چه از نظر اجرا شدن چه از نظر گرافیک این بازی های جدید هم N تا باگ دارن چون پورت از روی کنسول هستند مثل skyrim و crysis 2 و ...
    با نظرت موافقم!

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قبلا هم گفتم همیشه بازی هایی که پورت میشن دلیل نمیشن کیفیت بدی داشته باشن و نمونه های زیادی داریم از بازی های پورت شده با کیفیت بالا
    آره اگه پلتفرم اصلی بازی ها پی سی باشه از نظر گرافیکی توی پی سی بالاترن نسبت به اینکه اون بازی ها پورت شده باشن ولی خب این کارو دیگه شرکت های کمی انجام میدن و بیشتر هم به خاطر مسائل مالیه...
    در مور بازیی مثل اسکایریم هم که توی پی سی هم میانگین امتیاز 9.5 رو داره این چیزی که گفتین درست نیست. کیفیت اسکایریم توی سه پلتفرم فرق خاصی نداره و باگ های زیادی هم که بازی داره مختص فقط نسخه پی سی نیست و برای همه پلتفرم هاست...

9. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بابا این که خیلی وقته مرده...

چند جارو تست کردم نکنه ویدئو مال 10 ..15 سال پیش هستش ولی دیدم نه مال همین تاریخه
    چی بگم خودتون ببینید...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Layken; 19-12-2011 at 01:39.

11. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

این عکس بالایی چقدر خیته! گرافیک پایین میزنه یه نمه! نه؟!

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

از این تریلری که بنده مشاهده کردم حدس میزنم I am Alive اولین بازی سال ۲۰۱۲ هست که اسمش در لیست بازی های ضعیف سال جای خواهد گرفت. گرافیک افتضاح که در سال ۲۰۱۲ و با حضور شاهکارهایی مثل crysis .uncharted.batman.mass effect ..... بیشتر به فاجعه شباهت داره.مراحل هم بیشتر در اماکنیه که یا پر از گرد و غباره و یا در ساختمان های تاریک پس انتظار مناظر چشم نواز نباید داشت.. اگر ۲ سال زودتتر بازی میومد میتونست توجه گیمر ها و منتقدین رو جذب کنه نه الان. از لحاظ داستان و گیم پلی امید میره به یازی نمره ای تعلق بگیره که البته داستان بی شباهت به داستان metro2033 نیست همچنین ایده استفاده از ماسک رو هم از این بازی به ارث برده. من احتمال میدم این بازی بیشتر تبلیغ برای نسخه بعدی assassin`s creed باشه که در آن نقش دزموند رو کنترل میکنیم و اتفاقات بازی در سال ۲۰۱۳ می افته.

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

این بازی بیشتر تبلیغ برای نسخه بعدی assassin`s creed باشه که در آن نقش دزموند رو کنترل میکنیم و اتفاقات بازی در سال ۲۰۱۳ می افته.
    !!!! رفیق اینی که شما میگی حدسیات خودته دیگه !!! یجور با قاطعیت گفتی من گفتم حتما یوبیسافت امروز تایید کرده نسخه بعدی بازی رو !!

15. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

!!!! رفیق اینی که شما میگی حدسیات خودته دیگه !!! یجور با قاطعیت گفتی من گفتم حتما یوبیسافت امروز تایید کرده نسخه بعدی بازی رو !!
    اره یادم رفت کلمه حدس رو بنویسم. ولی یوبی سافت قبل پخش revelation اعلام کرد داستان دزموند سال دیگه تموم میشه.و نسخه بعدی شخصیتش خوده دزمونده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by AlexMercer; 19-12-2011 at 13:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •