هر دو hast را امتحان کردم ریست هم کردم هیچ کدوم جواب نمی ده
حالمون گرفته و کاری نمی شه
هر دو hast را امتحان کردم ریست هم کردم هیچ کدوم جواب نمی ده
حالمون گرفته و کاری نمی شه
من اینترنتم هیچ مشکلی نداره با بروزر هم سایت باز مکنم ولی نمیدونم چرا رجیستر نمیشه این پیغام رو میده
Failed to authenticate: can't connet to server
من قبلا یه بار رجیستر شدکار هم کرد با همون هک سرور ها که دو تا بودن ولی الان نمیشه
X-plore هم که من قبلا با خود گوشی اپ دیت کردم اون هم همین پیغام رو میده فکر نکنم مشکل از خودشونه
Last edited by vahidsport; 23-03-2009 at 23:02.
دوست عزیز من هم این مشکل رو داشتم ولی گوشی رو ابدیت کردم بازم درست نشد و لی وقتی که ار hast 1 استفاده کردم کارم حل شد. و حالا دارم حال میکنم
2.17 تو هنسفری این مودلی هستديروز ورژن 2.17 رو كه الان free هست رو گرفتم.البته مثلا free هست و بايد رجيستر بشه ولي از trial هم نميتونم استفاده كنم.اصلا صداي آهنگ در حال پخش نمياد و به جاي اون يه صداي خش خش مياد.اني آيديا؟
من دیروز ورژن2.30 رو کرک کردم و الان برنامه بدونه مشکل بلا میاد با سیم کارت همراه اول تست کردم
یه سوال این برنامه تو حالت فیلیپ بسته اجرا میشه یانه؟
آره ... در حالت فلیپ بسته براحتی اجرا میشهیه سوال این برنامه تو حالت فیلیپ بسته اجرا میشه یانه؟
اگه من این برنامه رو شورت کات کنم تو حالت فیلیپ بسته اجرا میشه؟آره ... در حالت فلیپ بسته براحتی اجرا میشه
آرهکار میکنه
![]()
من هم همینطور. لطفا کمک کنیید![]()
من با Host 1 مینم میره و جیدا هم دوبار این کارو کردم و کار کرد
باید از هر دو استفاده کنی ببین کدومش بهتر جواب بده واست را ستی شما اینترنتتون درست است.اگه از ایران سل استفاده می کنی کانکشن رو پاک کن و دوباره از ایران سل درخواست وسل کردن اینترنت کن از این کد هم می تونی استفاده کنی #6*3*130*
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)