دیگه فکر میکنم تردید در خریدن این گوشی نداشته باشن دوستان .
مازیار جان مرسی از ریویوهای عالیت .
فقط چندتا عکس از گوشیت هم بذار
مخلصیم .
دیگه فکر میکنم تردید در خریدن این گوشی نداشته باشن دوستان .
مازیار جان مرسی از ریویوهای عالیت .
فقط چندتا عکس از گوشیت هم بذار
مخلصیم .
ممنون مازیار جان عالی بود
یک سوال دیگه و اونم اینکه بازی کردن با امنیا چطوره و تو خود گوشی بازی هست یا نه؟؟؟
با موسش میشه بازی کرد؟؟؟
خواهش میکنم.
بله بازی هست و بازی کردن باهاش هم خیلی راحته.
دو تا بازی داره:
اولیش که همون Solitaire خودمونه که تو ویندوز هم هست. (ورق بازی)
دومیش هم یه بازیه به اسم Bubble Breaker که از بین حدود 100 تا گوی مختلف اون هایی که همرنگ و کنار هم هستن رو حذف کنی تا پایانش اگه تونستی همه رو حذف کنی برنده ای !!!
امیر جان چشم عکس حتما میزارم. چند دقیقه بعد تا آپلود کنم طول میکشه...
1- مقایسه LCD با 6500 اسلاید.
البته چون فلاش دوربین تو صفحه ی امنیا خورد یه ذره نورش کم افتاده:
2- محتویات بسته بندی. (کابل یو اس بی چون به کامپیوتر بود دیگه در نیاوردم. به اینها اضافه اش کنید...)
3- منوی تاچ ویز:
4- ال سی دی در حالت لندسکیپ:
5-: منوی اصلی:
![]()
آقا مازیار شما با Gps هم کار کردی؟ چطور بود؟ توی ایران میشه خوب ازش استفاده کرد؟
سلام
برچسب lcd واسه این گوشی اومده؟ من مال iphone رو گرفتم قیچی کردم چسبوندم خیلی جالب نیست؟
متاسفانه برای استفاده از Google Map باید به اینترنت متصل باشید که من هنوز نتونستم GPRS رو تنظیم کنم.
دوستانی که امنیا دارن:
من از توی setting> connection> gprs authentication که میرم وقتی دکمه ی ادیت رو میزنم هیچ صفحه ی جدیدی برام باز نمیکنه و نمیتونم اینترنت رو تنظیم کنم.
کسی بلده ؟
نمی دونم امده یا نه ولی این رو میگم چون تست کردم..............
بهترین بر چسب ال سی دی باری psp هست درسته بزرگه ولی میشه برشش داد.........بسیا خوب هست......
اگه درست نصبش کنی دیگه علامتی از برچسب نیست........من برا اولین بار که تو psp دوستم دیدم اصلا نفهمیدم و برا خودم هم خریدم...........
برا موبایل دوستم هم وصل کردم.............به p2 هم یک زمانی وصلش کردم ولی وقتی دادم به داداشم اون انقدر بر رفت تا چسبش خراب شد.........
راستی مازیار جان دستت درد نکنه..........
خط اول رو خوب امدی............
برچسب مخصوص هست .از gprs authentication استفاده نكن نحوه تنظيمات دستي تو سايت irancell هست .در مورد gps نقشه جديد garmin تهران و data تهران ونقشه مشهد و اصفهانو داره فقط phone موقع استفاده از gps باس روشن باشه
Last edited by RealRed; 23-10-2008 at 16:51.
آقا مازیار شما 16 گیگ رو داری یا 8 گیگ رو؟
در ضمن دوستان 8 گیگ و 16 گیگ این مدل به غیر از حافظه هیچ فرق دیگه ای با هم ندارن؟مثلا توی کارتن 16 گیگ چیزی اضافه نیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)