تو مشخصات گوشی که زده مکالمه مدوام 3ساعت و 40دقیقه بنا براین فکر نمیکنم باطریش چندان تعریفی داشته باشه ...تا نظر دوستان چی باشه .......
تو مشخصات گوشی که زده مکالمه مدوام 3ساعت و 40دقیقه بنا براین فکر نمیکنم باطریش چندان تعریفی داشته باشه ...تا نظر دوستان چی باشه .......
farsi nadaram .
baraye d600 yadame neveshte bood 7 saat talk time dar soorati ke man roozi 2 bar sharjesh mikaradam! ziad be in moshakhassate batri deghghat nakon . chon toye har keshvar taghir mikone !
از لحاظ نصب برنامه هیچ مشکلی نداره و یه سیستم مشابه با سونی اریکسون برای نصب و کارکردن جاوا روش گذاشتن و خیالت راحت.
از لحاظ باتری فقط بستگی داره به اینکه کسی که ازش میخری از کجا وارد کرده باشه ، به عنوان مثال i8510 که رو بعضیها باتری 1200 هست رو بعضی دیگه 1000.
ولی به طور کلی این گوشی مشکل باتری نداره.
ببینم ، اصلا چن نفر تو این تاپیک گوشی رو خریدن ؟
اگه کسی این گوشی رو خریده میشه درموردش توضیح بده ،باطریش چطوره عکسهایی که گرفتید کیفیتش چطوره صداش چطوره داخل جعبش چیا هست کابل یو اس بی روش هست؟
چون امروز قیمت گرفتم با گارانتی ماکروتل 520 بود.
Last edited by hotaxis; 04-02-2009 at 17:50.
خیلی جالبه که این گوشی رو هیچکس تو پی30 نداره !!!
کلا تو ایران (و خارج) از این گوشی کم استقبال شد .... در حالی که از لحاظ امکانات خیلی کامل و بی عیب و نقصه ، اون کسایی هم که خریدنش ازش راضین.
دوست عزیز کی خریده که ازش راضیه،متاسفانه نه توی این سایت نه توی موبایلستان هنوز کسی این گوشی رو ازش اطلاعات تجربیشو نگذاشته.. خوب طبیعی هم هست که استقبالی نشه چون رقیب این گوشی kc910 ال جی خیلی کامل تر از این هست و ارزون تر...
ایران رو نگفتم.دوست عزیز کی خریده که ازش راضیه
تو ایران بله ، ارزونتره اونم به خاطر استقبال بیشتر ازش و فروش بیشترشه ، وگرنه قیمت جهانی پیکسون ارزونتر هست.خوب طبیعی هم هست که استقبالی نشه چون رقیب این گوشی kc910 ال جی خیلی کامل تر از این هست و ارزون تر...
رنوار ایرادات خاص خودش رو داره ، که از همه مهمتر اینترفیس و فلش دوربینش هست.
ارزون تر که آره اما طبق چه چیزی میگین کاملتره؟ اونم "خیلی"؟
سلام........
درسته من با 2 تاش کار کردم به هیچ وجه رنوار نمیتونه کامل تر باشه البته از پیکسون پایین تر نیست رنوار
تقریبا در یه حد هستند
تو قیمت با هم تفاوت دارن (البته اونقدر هم نیست) به نظر من این 2 تا گوشیو نباید با هم مقایسه کرد چون هر دو گوشی گوشی های کاملی هستن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)