سلام
توی ورژن 8 وقتی یه آهنگ رو انتخاب میکنم و به انتها می رسه کلیه آهنگهای قبلی رو هم می خونه چکار کنم که این مشکل حل بشه؟
ممنون از راهنماییتون
سلام
توی ورژن 8 وقتی یه آهنگ رو انتخاب میکنم و به انتها می رسه کلیه آهنگهای قبلی رو هم می خونه چکار کنم که این مشکل حل بشه؟
ممنون از راهنماییتون
من از ورژن 7 جت اودیو استفاده میکنم. و میخواستم دوستان راهنمائی کنند که در پنجره Trimmer چگونه میشه از وسط یک آهنگ یا صدا یک قسمت را پاک کرد، جوریکه دو قسمت پس و پیشش خود بخود بهم بچسبند و یک فایل یک تکه را درست کنند.
سلام
با "Alt+R" میتونین تغییر بدین آپشن رو
سلام
بهترین تنظیمات اکو لایزر که بهترین صدارو داشته باشه چیه؟
ممنون از راهنماییتون
سلام من می خوام پسوند 3gp رو اجرا کنم املا سرعت فیلم میره بالا چی کار کنم ؟
تو اجرای بقیه فایل ها مشکلی ندارم![]()
سلام بر شما
از نرم افزارهای دیگه مثل: VLC Media Player,KMPlayer استفاده کنید.
یا اینکه قالب "Format" فایل رو تبدیل "Convert" کنید.
سلام دوستان حالتون خوبه؟
من از ورژن 6 این نرم افزار استفاده میکردم اونم فقط برای تغییر tag آهنگها.یعنی وقتی ورژن 6 این برنامه رو نصب کردم یه گزینه به کلیک راستم اضافه شد که راحت میتونستم tag آهنگها رو تغییر بدم ولی جدیدا که ورژن 8 برنامه رو دانلود کردم و نصب کردم دیگه چیزی به کلیک راست ویندوز اضافه نشد و من باید آهنگها رو با جت آدبو باز کنم بعد tag آهنگ رو تغییر بدم ایتطوری نمیتونم چند تا آهنگ رو همزمان درست کنم.من خیلی به این روش نیاز دارم خواهشا بهم بگین چجوری تو ورژن 8 هم بتونم با کلیک راست tag آهنگ ها رو تغییر بدم.
تورو خدا یکی کمک کنه نیاز فوری دارم
نسخه 8 پلاس هست
ممنونم
Last edited by hamidreza2010; 13-05-2012 at 17:18. دليل: توضیح کامل
سلام
من در jet audio فایل دی وی دی که می خوام باز کنم اسن ارور رو میده!
The disk cannot be played because the disk is not designed to be played in the decoder's region.
مدت زمان فایل رو می فهمه اما اصلا باز نمی کنه!
windows vista استفاده می کنم و دو ورژن آخر jetaudio رو هم امتحان کردم هر دو این ارور رو دادن
سلام
من میخام یه فیلم که پسوندش mkv هست را به avi تغییر بدم تا در dvd منزل ببینم و دارای زیرنویس است .میخام با جت ایدیو اینکارو کنم لطفا راهنماییم کنین.در ضمن من قبلا اینکارو میکردم در جایی که زیرنویس نشون میداد فیلمو میبرید و پشتشو مشکی میکرد که نمیخام اینجوری شه و میخام زیر نویس بیاد روی فیلم .
من میخواستم وقتی اهنگی اجرا میشه تصویر عکس تگ شده اهنگ به صورت فول اسکرین نشان داده شود
با اینکه موقع قرار دادن تگ عکس resize image to fit قرار دادم و حتی گوشه کادر رو درگ کردم تا یه حدی بزرگ شد ولی بازم اون اندازه که میخواستم نشد.
(میخوام متن اهنگارو به صورت عکس روی mp3 قرار بدم)
میخوام که اونجا که کادر قرمز کشیدم بزرگتر دیده بشه
![]()
Last edited by eng2006; 12-08-2012 at 12:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)