برای تلپورت وندور نمیزارن با gm تو بازی بزن .lookup object portal to darnassus یه شماره بهت میده بعد هرجا که خواستی بزاریش وایسا و بزن .gobject add و شماره پورتال مورد نظر حالا من اسم یه شهر رو نوشتم شما برای هر شهری که میخوای اسمشو بنویس
برای تلپورت وندور نمیزارن با gm تو بازی بزن .lookup object portal to darnassus یه شماره بهت میده بعد هرجا که خواستی بزاریش وایسا و بزن .gobject add و شماره پورتال مورد نظر حالا من اسم یه شهر رو نوشتم شما برای هر شهری که میخوای اسمشو بنویس
اگه خواستی سر کیسه رو شل کنی به من یه زنگ بزن 09194514922 حسین ابوی یا حسین DT یا Zeus
آره میشه اجرا کرد با برنامه sqlyog بورو تو قسمت realmd بعد realmlist بعد یه آی پی میبینی به اسم 127.0.0.1 اینو با آی پی خودت عوض کن برای realm.wtf سیستم های دیگه هم همون آی پی خودتو بزن و وارد شو GL
مشکلت چیه عزیزم
یه مقدار موضوع رو پیچوندی عزیز از توی مینی منیجر پورتال هم می تونی به سازی و یا ای پی اونو پیدا کنی !
دوست عزیز من هم زنگ زدم هم sms دادم ولی جوابی ندادی !
بعد اینکه من هاست مفتی دارم فقط اگر بگی چی جوری بزارم رو هاست ممنون می شم و اینکه امید وارم همه جواب ها شونو گرفته باشن و دیگه 60 بار یه سوال و نپرسن !
با تشکر از Bllizzardwow
خوب مشکلتو بگو !!!
مشکلت با اون چیه ؟
سلام
کسی نمی دونه چیجوری می شه از سرور Alpha اکانت ساخت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)