قرار به ادعا بود که اینهمه آدم اعتراض کردن رو که خودمون فهمیدیم
گفتیم این افراد کارنامه ی خودشون رو هم به معرض نمایش بزارن![]()
قرار به ادعا بود که اینهمه آدم اعتراض کردن رو که خودمون فهمیدیم
گفتیم این افراد کارنامه ی خودشون رو هم به معرض نمایش بزارن![]()
منظورتون رو نفهمیدم!قرار به ادعا بود که اینهمه آدم اعتراض کردن رو که خودمون فهمیدیم
گفتیم این افراد کارنامه ی خودشون رو هم به معرض نمایش بزارن
منظورم واضح بود! لطفا کارنامه کسی که با رتبه پایین قبول نشده رو حتی بدون نام اینجا بزارید(یعنی هم کارنامه رشته ها و هم رتبه و درصد)
گفتن اینکه منم دیدم منم دیدم که ارزشی نداره
ببخشيد . اگر كسي تو تكميل ظرفيت انتخاب رشته كنه و قبول نشه انتخاب اولش حذف مي شه ؟
Last edited by hossein1990; 13-09-2008 at 20:30.
منظورم رو اشتباه نوشتم! من منظورم این بود که مال 6-7 نفر رو دیدم ولی هیچ جا قبول نشدن ! حتی نمیدونم رتبشون چند بود! فقط میگم خیلی ضایع هست که وقتی نتایج 7 نفر رو می بینی هیچ جا قبول نشدن!منظورم واضح بود! لطفا کارنامه کسی که با رتبه پایین قبول نشده رو حتی بدون نام اینجا بزارید(یعنی هم کارنامه رشته ها و هم رتبه و درصد)
گفتن اینکه منم دیدم منم دیدم که ارزشی نداره
شاید رتبشون بد بوده!! منم خیلیا رو دیدم انتخاب رشته نکرده بودن !! خیلیا هم که قبول نشدن هیچ جامنظورم رو اشتباه نوشتم! من منظورم این بود که مال 6-7 نفر رو دیدم ولی هیچ جا قبول نشدن ! حتی نمیدونم رتبشون چند بود! فقط میگم خیلی ضایع هست که وقتی نتایج 7 نفر رو می بینی هیچ جا قبول نشدن!
طبق محاسبات من ، از اصفهان تکون نمی تونم بخورم!!!!!!!! 100 تا ظرفیت ما رو گرفتن 10 تا می دن!؟!؟!؟
طبق اعلام سازمان سنجش فقط در صورت قبولی در تکمیل ظرفیت قبلی لغو میشهببخشيد . اگر كسي تو تكميل ظرفيت انتخاب رشته كنه و قبول نشه انتخاب اولش حذف مي شه ؟
اگر توی انتخاب جدید قبول نشدید قبلی به قوت خودش باقیه
این که عادیه بابا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)