شرمنده اشتباه شد
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شرمنده اشتباه شد
جدی میفرمایین؟؟؟؟Shatel Technical Support
در ضمن تو سایت شاتل چیزی مبنی بر اینکه سرویسهای اکو فقط تا اخر تابستون شبانه رایگانه ننوشته....فقط برای سرویسهای آرت نوشته پنجشنبه ها تا آخر تابستان رایگانه
هفته پیش من حضورا رفتم شرکتشون میخواستم بپرسم این سرویسهای حجمی که شبانه ترافیکش رایگانه سرعتشون شبها ثابته یا پایین میاد منشی از دهنش در رفت و گفت که قراره از مهر سرویسهای شبانه ارائه بدیم .![]()
منم کرجم (گوهردشت) .منم تا چند هفته دیگه میخوام ADSL بگیرم.
شما قبلا از کجا سرویس می گرفتی ؟من الان رو سه تا شرکت نظر دارم آسیاتک - شاتل و پردیس یعنی بعد از کلی ولچرخ زدن تو فروم ها و بعد از اینکه با شرکتشون تماس گرفتم به این نتیجه رسیدم که این سه تا ازبقیه تو کرج بهترند.
اگه خواستی شاتل بگیری ببین نمیتونی یه نفر رو پیدا کنی ازش کارت تخفیف بگیریم .![]()
سرویس شبانه به چه دردم میخوره؟؟؟
میگم همین اکو ایا شبانه رایگانه (حتی تو مهر)؟؟؟؟؟
خیلی ممنونم.ضمنا سرویس شبانه از اول مهر کنسل میشه؟
توی وبسایت اینطور نیاورده.
یه سوال دیگه. شاتل از مدل و مشخصات مودمهایی که میفروشه و قیمت هرکدوم چیزی توی وبسایتش گفته؟
من که چیزی ندیدم.
در مورد قست اول سوالت منم شک دارم درست باشه...ورگنه حتما اینو اعلام میکرد که فقط تا اول مهر...
اما در مورد قسمت دوم سوالت که قیمتاش ثابته...
مودم معمولی 59000
مودم وایرلس 99000 تومن...
در ضمن مدلهای مختلف را تو قسمت پرسش و پاسخ میتونی پیدا کنی (ولی خودشون مودم بیلیون را همیشه پیشنهاد میکنن)
از اقای farhadkh بپرسید شرکت شاتل کار میکنن ولی کاش یه مقدار این ارت رو ارزون کنن جمعه و پنجشنبه رایگان رو هم بردارن .
Last edited by alizshah; 20-09-2008 at 18:35.
قیمت سرویس های اکو و مودم ها:مودم های D-Link به هیج عنوان تحت ساپورت شاتل نمیباشد.کانفیگ و برطرف کردن مشکلات آن به عهده خودتان میباشد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by farhadkh; 20-09-2008 at 19:05.
منظورم این بود که احتمال داره با این اوضاع سرویسهای شبانه کیفیتش بیاد پایین.
هم اکنون 187 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 187 مهمان)