ولي انصافا سريال توپيه من كه باحاش حال ميكنم
ولي انصافا سريال توپيه من كه باحاش حال ميكنم
به نظر من اولاش قشنگ نبود ولی ظاهرا کم کم میخواد قشنگ بشه.
امروز شنیدم که سازمان نظارت بر صدا سیما به بزنگاه گیر داده!
حالم از این فضول ها بهم میخوره...
شنیدم به چهره ی که از معتاد نشون داده انتقاد کرده من تا حالا معتادانی(به تریاک) که دیدم تمامشون به مانند نادر هستند و تنها سریالی هست که خوب اونها را نشون داده!
آره منمممم تو 20:30 دیدم!!!
اگه بخوان دخالت کنن یه چیزی میشه تو مایه های سریال ساعت شنی ...
آره میخونه
وقتی با درسا میرفتن دنبال دایی حکم یه نوار گزاشت صدای خودشبود
به جاي اينكه جلوي سريالهايي مثل يوسف پيامبر كه به شعور مخاطب توهين مي كنن رو بگيرن مي خوان جلوي بزنگاه رو بگيرن كه داره واقعيت هاي كوچيكي از كشور ما رو نشون مي ده!
خواستگاری امشبشون خیلی باحال بود !
توجه !![]()
دیدین دوستان توی سکانس های خاستگاری چه پیام بزرگی رو به مخاطب انتقال داد . . .
به نوعی می خواست مفهوم واقعی عشق و علاقه رو به ما بفهمونه ، می خواست بگه عشق بین دو نفر تنها با چهرهی زیبا ، مانکن بودن ، مهندس و دکتر بودن ، کچل یا مودار بودن ، سیاه یا سفید بودن ، سبیل داشتن و نداشتن و . . . به وجود نمیادعشق واقعی میتونه بین یه معتاد و یه دختر نازیبا هم به وجود بیاد . . .
ولي اينم خيلي پياز داغشو زياد كرده يه آدم نرمال ، عاقل ، عادي تو اين سريال پيدا نميشه
همشون از دم ديوونند!!
درسته خيلي از چيزاش واقعيته ولي به نظر شما اين همه آدم خنگ تو يكجا هم واقعيته؟
در ضمن پست قبلي هم تاييد ميشه ، باحال بود
Last edited by Mahdi_P30; 10-09-2008 at 02:17.
مدیر شبکه سه ضمن پذیرش برخی انتقادها نسبت به "بزنگاه"، این مجموعه تلویزیونی ماه رمضان را دارای بار آموزشی و آگاهیدهنده برای مخاطبان دانست.
علیاصغر پورمحمدی درباره به تصویر کشیدن روشهای استعمال مواد مخدر در "بزنگاه" رضا عطاران و تاثیر آن بر مخاطبان گفت: اعتیاد تاثیرات منفی زیادی دارد و ما در "بزنگاه" سعی کردیم معضلات اعتیاد را به تصویر بکشیم، چرا که وظیفه رسانه آگاهیدهی به مردم است. به هر حال فرد معتاد خصوصیاتی دارد که باید به گونهای به آنها میپرداختیم.
وی در ادامه افزود: از سوی دیگر بارها موضوع اعتیاد در میزگردها و بحثهای کارشناسی مورد بررسی قرار گرفته، ولی زبان نمایش بیشتر بر مخاطبان تاثیر میگذارد، به همین دلیل ما زبان طنز را برای این موضوع انتخاب کردیم تا بهتر بتوانیم به این آسیب اجتماعی بپردازیم. البته آنطور که شما اشاره کردید روشهای استعمال مواد مخدر در این مجموعه نشان داده نمیشود.
مدیر شبکه سه درباره اینکه چرا با وجود داشتن صحنههای نامناسب این مجموعه در ساعتی پرمخاطب پخش میشود گفت: این انتقاد شما را قبول دارم، اما باید این را هم قبول کرد ساعت پرمخاطب بیشتر تاثیر دارد. در مجموع صدا و سیما دلسوزانه سعی دارد آسیبهای اجتماعی را در برنامههایی با ساختارهای مختلف انعکاس دهد تا به رفع مشکلات کمک کرده باشد.
وی در پایان گفت: ما نیمه پر و خالی لیوان را با هم میبینیم و به نظرم "بزنگاه" توانسته به خوبی به معضل اعتیاد بپردازد و برای مخاطب بار آموزشی دارد. ساعت پخش مجموعههای رمضان هم با برنامهریزی و کارشناسانه انتخاب شده است. امیدوارم بتوانیم مجموعههایی بهتر با موضوع آسیبهای اجتماعی بسازیم. "بزنگاه" هم در راستای ماموریت شبکه سه تهیه شده است.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)