باز شما داغ كردي؟...زيبايي سليقه ايه...به نظر منم خيلي طراحي جابي داره...
باز شما داغ كردي؟...زيبايي سليقه ايه...به نظر منم خيلي طراحي جابي داره...
یه سوال......
چرا اکثر گوشیهای جدید ایفرارد نداره؟؟!!
فک کنم دلیلش این باشه که امواج مادون قرمز برای بدن ضرر داره ......![]()
ی چیز دیگه هم هست شما فکرشو بکن تو این فناوری جدید گذاشتی ن اینفرارد در حالی که روی همه فون های جدید بلوتوث هست یه کار بیهود کردنه چون هم باتری میگیره هم قدیمی شده و هم ضرر داره وهم همونطور که میدونید سرعت ارسالش دیوونه کننده ست...نوشته شده توسط mostafa.m [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال......
چرا اکثر گوشیهای جدید ایفرارد نداره؟؟!!
شرمنده داش یونس......باز شما داغ كردي؟...زيبايي سليقه ايه...به نظر منم خيلي طراحي جابي داره...
اما فک نمیکنم .چون اینفرارد موبایل دربرابر اینهمه وسیله که مادون قرمز دارن (مثل کنترل تی وی و ...)و خیلی بیشتر استفاده میشن چیزی به حساب نمیاد..که ضرر داشته باشه!فک کنم دلیلش این باشه که امواج مادون قرمز برای بدن ضرر داره ......
البته واقعا یه وقتهایی خیلی به کار میاد...واسه من پیش اومده..ی چیز دیگه هم هست شما فکرشو بکن تو این فناوری جدید گذاشتی ن اینفرارد در حالی که روی همه فون های جدید بلوتوث هست یه کار بیهود کردنه چون هم باتری میگیره هم قدیمی شده و هم ضرر داره وهم همونطور که میدونید سرعت ارسالش دیوونه کننده ست...
مــــــــــــــن زیباترین گوشی ای که دیدم همین گوشی بوده تا حالا...
سلام به همه ی اساتید فن
من ان 82 دارم
ازش خسته شدم با اون دکمه هاش...
می خوام ان 79 بخرم به نظر شما کار درستیه؟؟
یا نه همون ان 82 را داشته باشم؟؟؟
ای بابا قدر ان 82 رو وقتی میدونی که بفروشیش....
نه نه نه نه نه.....!!!!!
واسه چي بيارزه...79 از 82 فقط ترنسميتر و سيمبين سر داره...تمام...عوضش 82 خداس...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)