نه بابا ؟؟؟
خوش به حالت ....![]()
نه بابا ؟؟؟
خوش به حالت ....![]()
ولی نه جدی من از همون اول حدس میزدم چیزای مثل صداش ودوربینش و ال سی دیش (کیفیت) چیزی از 82 بهتر داشته باشه........
برادرا اسپم نديد....:بهمن
آخرين قيمت چنده؟
آخرین قیمت N85 وn79 را کسی میدونه ?????
چرا کسی جواب منو نمیده قیمت الان این گوشی چنده کسی مستونه این گوشی رو برا من درحد 500000 تومان بیاره البته فنلاندی و با تمام تجهیزات ممنون میشم اگه کمک کنید
Last edited by mr_khodaei2008; 05-11-2008 at 17:51.
من نمی دونم چه جوری باید عکس آپلود کنم اگه راهنماییم کنید حتما اینکار رو می کنم .
صداش از لحاظ بلندی با n82 فرقی نداره اما کیفیتش خیلی بهتره . (خودم قبلا n82 داشتم ) عکس هم جاهایی که نور زیاد باشه خیلی خوبه ولی با نور کم از n82 ضعیفتره . ترنسميتر هم کیفیتش بد نیست اما باید خیلی نزدیک باشه . در حد داخل ماشین . N-gage هم روش نصبه و 10 تا بازی داره که آزمایشی است و یه کارت که می تونی باهاش یکی از بازی ها رو تا jun 2009 بازی کنی .
در کل به نظر من از n82 بهتره چون خوشکلتر و باکلاس تره . هنوزم که تو شهر ما ( یزد) کسی نداره .
در مورد والپیپر هم اگه کسی راهنماییم کنه ممنون میشم .![]()
من که خیلی ازش خوشم اومده.ابعاد کوچکش-خوش دست بودنش و زیبایی ظاهریش نقص های اون رو در مقابل N82 میپوشونه.البته به نظر من.چه بسا که از N82 هم بهتره.
(همه چیزش مث 6120 هست.چه گوشییه این 6120classic)
شما میتونی تو یکی از سایتهای زیر عکسهاتو آپلود کنی و لینکشون رو توقرار بدی. اونوقت ما میتونیم عکسهایی که شما رو گرفتی رو ببینیم .....
فقط عکسهایی که میگیری رو ReSize کن به 600×800 .....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز اصفهان قیمت گرفتم 645 هزار تومن بدون گارانتی
بیا داش یونس ومجید اینم از صداش که میگفتم............صداش از لحاظ بلندی با n82 فرقی نداره اما کیفیتش خیلی بهتره . (خودم قبلا n82 داشتم )
بیبین از کجا خریدی؟؟؟؟؟من خو یزدیم.........در کل به نظر من از n82 بهتره چون خوشکلتر و باکلاس تره . هنوزم که تو شهر ما ( یزد) کسی نداره .
اگه از همینجا خریدی ادرسش را بوگو دوستم مخواد بخره.............
بیشتر توضیح بده .............در مورد والپیپر هم اگه کسی راهنماییم کنه ممنون میشم .
ینی چه کمکی در مورد والپیپر؟؟؟؟؟؟؟؟
من خودم برات مگم.........
Last edited by prince72; 06-11-2008 at 13:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)