بی خردی اسارت بدنبال دارد .و خرد موجب آزادی و رهایی است . فردوسی
شجاعان، فرصت می آفرینند ترسوها و ضعفا منتظر فرصت می نشینند . گوته
همه رویدادهاى زندگى تو، آینهاى است که اندیشههایت رامىتاباند...
زندگى دقیقاً همان گونهاى است که تصورش مىکنى، هرچیزى که برایت پیش مىآید محصول اندیشههاى تو است...
بسیارىاز افراد عقلگرا لجوجانه این اصل را رد مىکنند.
شجاع یکبار می میرد ولی ترسو هزار بار . الین چانک
شجاعت حقیقی ،موفق شدن بر شداید زندگی است . ناپلئون
من می خواهم کاملا شبیه یک درخت باشم.می خواهم همواره نمو کنم.از بالا میوه هایی داشته باشم و از پایین با استحکام روح و ریشه خود را در اعماق زمین فرو برم تا بتوانم بزندگانی عملی خود رشد و نیرویی بدهم. بتهوون
مدتها پیش آموختم که نباید با خوک کشتی گرفت، خیلی کثیف میشوی و مهمتر آنکه خوک ار این کار لذت میبرد.
نه وام می دهم نه وام می ستانم زیرا وام راهی است بسوی تباهی . شکسپیر
گذشت زمان آدمی را پیر نمیسازد ,بلکه ترک آرمانها و کمال مطلوبهاست که ما را فرتوت و افتاده میکند. ژنرال دوگلاس مک آرتور .
نه از خودت تعریف کن و نه بدگویی. اگر از خودت تعریف کنی قبول نمیکنند و اگر بدگویی کنی بیش از آنچه اظهار داشتی تو را بد خواهند پنداشت. کنفوسیوس
روزی که به جرم یک سخنرانی در بازداشت بودم برای لحظه ای با خود گفتم :شاید مردم درست می گویند.اما به خودم نهیب زدم واین جمله را تکرار کردم"تمام موفّقان دنیا که کارهاى بزرگ انجام دادهاند همواره مخالفتهاى جدى متفکران خردگرا را نادیده گرفتهاند! در بیشتر موارد، استدلال و منطق در راه توفیقهای بزرگ به موانع راه تبدیل مىشوند." و به این باور رسیدم که اگر عقل مردم عادی مرا تائید می کرد چقدر وحشتناک می شد. بهنام بستان
هرگز مردی ولو بسیار نادان را ندیدم که از وی چیزی نتوانستهام بیاموزم. گالیله
بزرگترین درس زندگی اینستکه گاهی احمقها هم درست میگویند. وینستون چرچیل