کلا بازی مشکل داره برای منم وسطای بازی بعد از کشتن یه بابایی وقتی میخاد لودینگ کنه دیگه گیر میکنه
کلا بازی مشکل داره برای منم وسطای بازی بعد از کشتن یه بابایی وقتی میخاد لودینگ کنه دیگه گیر میکنه
من بازی رو تموم کردم بهترین بازی ماشین سواری بود که بازی کردم عجب سبک توپی بود خیلی حال کردم
سلام به دوستان گلم خوبین که : دی
اومدم اینجا یه پست بدم دوره هم دیگه بخندیم شاد شیم : دی
میخوام خفن ترین هوش مصنوعیه تاریخ بشریت رو به همتون نشون بدم : دی
از یه صحنه تو بازی فیلم گرفتم نهایت خنده هستش ! خودتون قضاوت کنین : دی
دانلود کنین ببینینا ! حجمش کمتر از 10 مگ هستش !
البته واقعا نمیدونم اسم اینو هوش مصنوعیه ضعیف بزارم یا باگ ! : دی
_LOVE_CODER_,*Ali*,/.,mnb,4870x2,779,a1000a,aghamajid1369,alex_pk,alinaserifar,alyx,amino-danger,Aminzikzak,amir_rahmani,anf-b,animeditor,AprilFool,Aref_2008,Arrowtic,امير موسر,امير110,Benygh,BIKHIAL_ALL_75,Black Sun,BLACK-BLACK,Boy Ka,C. Breezy,cdcenter,cescjoon,corey,Crespo,dashmojtaba,DJ.Tiesto.DJ,dr.vampire,ebicross,Elendil1,farazp30,farbod N73 me,Farbod2,Google Spider,grand theft auto,Hadi King,hadi665,halflife g,hamijoon,havas_1980,hessi19,HoJJaT_007,HOMAYOON.F,hosiyar,hosseincode2008,Iman Bala,iranian_ boy,irmpmn,isbn,Jalal,Javad_Ed,Khashayar King,kinder,LeBron,linkinkurd,little fairy,Little Sparrow,LORD GAMES,M_F_GAMER,m.behnam,mahddi,Mahdi_x360,Majid ²,Masoud King,masoudtr,MatinCracker,meha,Mehdi.KinG,mehdy.z,mehran_286,mestry,metaler-soad,Michael Ropy,mkh-n71,moeenn,moein_red,mohamad.hejazi,mohammad_twe,mohammad.y1993,moj divane,Mojtaba.Alfa,momkhbpsp,musketeer,nafas,officer,offlineinternet,okami,omid4mit,Optimus Prime,Oracle_Eldorado,p3yman_xl,payam,Payan,pedram_sad,pejmangame,peymansh,poria_mc,ramin4116,raminxxx,Retired User,S.Y.K,SADEGH 7,saeed_cpu_full,saladii,Sam Fisher 11,samank,SIMON137,sina1100,sinak3,sourena,Stream,T I M S A R,Vallio,virus2009,w700,Xx Hossein xX,سید علی محمدی,ماتاتا
پس چرا کشتیش آخـه ؟؟ بیچاره داشت ورزش میکرد دیگه
گناه داشت![]()
خودم نمیخواستم پایان تلخی داشته باشه اما دیگه سرنوشتش این بود و باید میمرد : دی
سلام
من از این دسته های دیاموند 2 تایی شوکی با یک فیش یو اس بی دارم ولی وقتی رو دسته میگذارم گذینه گاز وجود نداره این ور و اونور میره ولی رو ماشین که میشینم گاز نمیده همه دکمه هارو هم امتحان کردم راهی داره بشه کلید های دسته رو تو تنضیمات عوض کرد
سلام اقا نوید.
میشه تعریف کنید چی میشه؟ما که همین 10 مگ رو هم نمیتونیم دان کنیم.
اگه میشه یا تعریف کنید یا عکس بزارید.
خیلی ممنون.
سلام ...
والا ما داشتیم از یه جایی رد میشدیم یوهو چشمون خورد به یه بنده خدایی که صورتش رفته بود تو دیوار و همین جوری داشت میدوید ! حالا میخواست به کجا برسه رو نمیدونم !
ولی توی دیوار گیر گرده بود و با تمام سرعت در حال دویدن بود ... منم دیدم قشنگ ترین باگی هستش که دیدم ازش فیلم گرفتم ...
میتونی به این یکی هم مراجعه کنی که در بازیه XMen ازش عکس گرفتم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دارم از طناب بالا میرم اما سنگ هم رو هوا داره دنبال من میاد ! حالا به کجام وصل شده خدا میدونه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)