اگه اون جا آخرش باشه بازي خيلي كوتاه
اشتباه من رو نكن
اگه سريع بازي كني ، بازي تموم ميشهها![]()
اگه اون جا آخرش باشه بازي خيلي كوتاه
اشتباه من رو نكن
اگه سريع بازي كني ، بازي تموم ميشهها![]()
بله بعد اينكه دامبلدور كشته ميشه چند تا دوئل ديگه مي كنيم و بعدش بازي تموم ميشه البته هميشه كارهايي براي انجام دادن هست كارهاي زيادي مونده كه بتوني انجامشون بدي مدال ها و معجون هاي مختلف درسته كه بازي خيلي زود تموم ميشه ولي توي بازي قبلي هم اگه بنا بود دنبال هيچ راز و رمزي نباشي به همين زودي مي تونست تموم بشه ولي خوب روي هم رفته داستان كوتاهي بود دليل اينكه بازي قبلي طولاني بود به خاطر جمع كردن اعضاي DA بود. به هر حال بازي يك سيموليشن هست براي مدت طولاني هر وقت هوس هاگوارتز بزنه به سرم مي تونم يه چرخي بزنم و چيزهاي جديد پيدا كنم.
راستي ما فكر كرديم قراره كوئيديچ بازي كنيم نگو يه اسنيچ گيري الكي بود خيلي ساده بود البته اگه مي خواستن يه بازي كوئيديچ حسابي راه بندازن حجم بازي بيشتر مي شد. به نظر بازي خوبي بود البته اين يك سيموليشن هست نه صرفا يك بازي.
موفق و پيروز باشيد
Last edited by Spaniuly; 11-07-2009 at 14:50.
سلام من این بازی رو گرفتم و نصبش هم کردم اما موقع اجرا بازی بالا نمیاد. هیچ erori هم نمیاد. فقط یه صفحه سیاه میاد هر چقدر هم که صبر کنم فرقی نمیکنه. میشه کمکم کنید بفهمم مشکل از چیه. سیستم من هم خیلی فرا تر از سیستم مورد نیاز این بازیه
ميشه بفرماييد سيستم شما چي هست؟
CPU
VGA
RAM
اينارو اگه بگي ممنون ميشم و شايد بتونم راهنمايي كنم. در ضمن حجم دقيق كرك يا همون لانچر بازي رو هم بگو چقدره
بازی رو گرفتم برای fan ها بد نیست اما با توجه به این که یک سال تاخیر خورده بود انتظار بیشتری می رفت.
vga:512 8800 gt
ram:4gig
2.50 cpu:amd phenom(tm) 9850 quad-core process
حجم کرک هم :4.82 MB
عجيبه چرا نبايد بازي نشون داده نشه. اين كار رو امتحان كنيد ديگه غير از اين راهي به ذهنم نمي رسه شايد اين باعث بشه حل بشه. يه امتحاني بكن ضرر نداره
Control Panel--> Sounds and Audio Devices--> Hardware
بريد و بر روي گزينه Unimodem دابل كليك كنيد و در پنجره باز شده Device Usage را روي Disable قرار دهيد. و بعد OK.
چه طور امكان داره بازي تموم شده باشه در حالي كه هنوز من يكي از spell هاي دوِِِئل رو ياد نگرفتم ؟!!!
ببخشید من ویندوزم ویستاست میشه بگید تو کنترل پنل sound and audio چی میشه آخه تازه ویستا ریختم آشنا نیستم.
Hardware And Sound
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)