تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 17 اولاول ... 28910111213141516 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 169

نام تاپيک: مقایسه عکسهای گرفته شده با دوربین 3.2 گوشیهای نوکیا 5610 و سونی اریکسون K800

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

5610 بدنه ضد خش داره که k800 نداره
    5610 کلید حرکتی و نو اوری داره که k800 نداره
    5610 فیلمبرداری بهتری داره
    5610 صدایی بلنتر و استریوتر داره
    5610: ال سی دی قویتر و با کیفیت داره
    بعد میگین باید کمتر از k800 باشه؟
    k800 دوربینشون خراب میشن حالا برو خوماری بکش گوشیت دوربین نداره چه قدر خرجش میشه 5610 حد اقل کیلید حرکتی میشکنه که اونم 5 هزارتومان کلا هزینشه تازه توجه کنید این کلید برجسته تر از ال سی دی هست و وقتی ضربه میخوره به این میخوره نمیدونم چرا مال شما اینقدر فلت و...... داغون میکنه مال ما که اینطور نیست شک ندارم اونطور که 5610 من از رو موتور افتا k800 افتاده بود دوربینش داغون میشد

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

عزیزم !! یه چیزی میگم (البته همه میگن)
    خیلی خیلی تعصب داری !!
    از روی چی 5610 ال سی دی با کیفیت تری داره !! اینطوریه من میگم ک800 با کیفیت تره
    من که یدونه ک800 هم ندیدم که دوربینش بسوزه (مال خودم 2 ساله دارم !! آخ نگفته)
    کی میگه بدنه 5610 ضد خشه !!(هر کی میاد یه چیزی میگه) !! اگه اینطوره بدنه ک800 هم (شیشه ال سی دی) از جنس الماس هست !!
    صداش رو قبول دارم بلنتره (البته ک800 رو هک کنی کم نمیاره)
    فیلمش رو هم قبول دارم
    کلید حرکتی یعنی نو آوری !!! خاب اونموقعی که ک800 اومد پر از نوآوری بود !! نمونش :
    فلش زنون (که اصلآ نبود) ! سایبر شات ! بست پیک !
    اینو در نظر داشته باش که ک800 واسه دوسال پیشه !!
    ک800 هم دوتا دکمه بالاش داره !! اگه گوشی رو روی ال سی دی بذاری رو زمین !! روی اون دوتا دکمه قرار میگیره

بنظرم آدم خیلی باید ..... باشه که 70 80 تومن پول اضافی برای 5610 بده و ک800 نخره (البته اصلآ قصد توهین ندارم !!) منظورم با کسایی هست که الان میخوان این گوشی رو بخرن یا تازه گیاخریدن
    شما که این گوشی رو همونطور که گفتی اولا خریدی (منم خودم همیشه سعی میکنم گوشیو اولین بار بخرم چون همیشه اصلش گیرم میاد !! حالا اگه گوشی بدی باشه دیگه شانسمه !! شاید ک800 هم که 480 پولشو دادم بد از آب در میومد !! البته گوشیهای سری اول همیشه گرونند و دل آدم زیاد نمیسوزه )
    Last edited by R@R#M@N; 09-09-2008 at 14:27.

3. 2 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز بدنه 5610 ضد خش هست من خودم دارمش gsm.ir و ------------ هم نوشته شده در مورد نو اوری قبل از k800 گوشی هایی بودن که فلش زنون داشتن کلید حرکتی navsilde نوکیا 5610 رو درخل هیچ گوشی فکر نکنم پیدا کنی و با فلش و ال سی دی متصل هست و به حالت chang تصویر اینکارو میکشنه ولی وقتی k810 هم تازه امده بود من گرفتم 340تومان شما گرانتر میگیرد چون از دریا دورید ما k800رو 150 میخرییم شما 30 تومان گرانتر ال سی k800 از 5610 ببهتره؟ اینواقعا خنده داره بیا من ظرط n95 8gig میبندم بیا بیبنیم کیفیت کدوم بهتره من با n81 8gig داداشم و 5700 خودم که 16 ملیون رنگ هستن تست کردم 5610 معرکست حتی زیر نور افتاب 5610 کولاک میکنه توانایی بیش از 16 میلیون رنگ رو داره gsm هم نوشته شما ندیده دارید میگید 256kb k800 بهتره واقعا روش فکر کنید در تاحالا ندیدید فقط کافیه یک بار از رو موتور بیوفته بیبین چیش میشه بیاد موبایل فروشی ما تا دلت میخواد k800 دوربین خراب نشونت میدم البته در k810 خیلی کم دیدم خیلی خیلی کم ولی در k800 زیاد فکر کنم به خاطر اینه که k800دوربین و در پوششی برجسته تر است وقتی میوفته ضربه به دوربین میاد مال دوست از فاصله یک متری فتاد با ایکه ضربت از این محکمتر چیزیش نشده بود با این ظربه دوربینش قاطی کرده بود می نوشت در پوشی لنز را باز کنید ولی باز بود فلش هم کرد درست نشد اخر سر دوربین عوض کرد

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نوکیا 5610 Xpress Music به یک صفحه نمایش TFT با وضوح ( ۲۴٠پیکسل x ۳۲٠)QVGA مجهز است . ابعاد صفحه نمایش ۳۳.۵ x ۴۴.٧ میلی متر است. کیفیت صفحه نمایش بسیار عالی است و بیش از 16 میلیون رنگ را نشان می دهد . صفحه نمایش زیر نور مستقیم خورشید بخوبی خوانده می شود . نوکیا 5610 از لایه انعکاسی روی صفحه نمایش استفاده می کند. کنتراست صفحه نمایش بسیار زیاد است و تصاویر بخوبی نشان داده می شوند .

حاشیه فلزی اطراف گوشی در این نسخه به رنگ قرمز است در حالی که در نسخه آبی به رنگ خاکستری تیره می باشد و در واقع اکثر قسمت های نوکیا 5610 آبی به رنگ خاکستری متالیک است این گوشی از استحکام و مقاومت کافی برخوردار است

------------

---------------------------------------------------------------------------------------------
    قابلیت ها: - ساختار باکیفیت و قطعات استیل
    - پشتیبانی از 3G و امکان تماس ویدئویی
    - نمایشگر 2.2 اینچ از نوع TFT و وضوح QVGA
    - دوربین 3.2 مگاپیکسلی با قابلیت فوکوس اتوماتیک
    - GPRS,EDGE,UMTS
    - سیستم پخش موزیک به صورت پیشرفته و رادیو مجهزبه سیستم RDS
    - بلوتوث استریو ((A2DP
    - صفحه کلید راحت
    - کارت حافظه Micro sd

معایب :
    - باقی ماندن اثر انگشت روی قسمت کشویی گوشی
    - فلاش گوشی قابلیت استفاده به جای چراغ قوه را ندارد
    - عدم امکان شارژ در حالت اتصال به USB
    - امکان ایجاد خراشیدگی روی لنز گوشی
    - کم مصرف بودن پورت Micro usb

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

LCD گوشی 5610 کیفیتش از کا800 بهتره و جنس بدنه اش هم عالیه (ضد خش و حتی ضد بو!)
    ولی وقتی k810 هم تازه امده بود من گرفتم 340تومان شما گرانتر میگیرد چون از دریا دورید ما k800رو 150 میخرییم شما 30 تومان گرانتر
    کا800 دوسال پیش اومد و قیمتش 500 و خورده ای بود. 340 تومن قیمت عید پارسال بود. مگر اینکه توی بندرتون از کارخانه سازنده سونی اریکسون ارزونتر بدن!
    قط کافیه یک بار از رو موتور بیوفته بیبین چیش میشه بیاد موبایل فروشی ما تا دلت میخواد k800 دوربین خراب نشونت میدم البته در k810 خیلی کم دیدم خیلی خیلی کم ولی در k800 زیاد فکر کنم به خاطر اینه که k800دوربین و در پوششی برجسته تر است
    صد در صد کا800 ها تقلبی بودن. خراب شدن دوربین دیگه خیلی حرف بامزه ایه...

7. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

صحبتهای بهراد کاملا تایید میشه...
    من فقط اینو میدونم که توی فرومهای مختلف من جمله فروم خودمون بعضی از افراد از ریست شدن 5610 شون و بعضیا از خراب شدن ال سی دیشون و بعضیا هم از شکستن دکمه ی اسلایدرشون ناراحت بودن...

در مورد گوشی همردش 5310 هم به شخصه دو تا از دوستام 5310 دارن که یکیشون راضی بود و فقط گاهی گوشیش ریست میشد و واسه یکیشون ال سی دیش سوخت ( البته در کل 5310 مشکلاتش کمتره تا 5610 ) !

من نظر شخصیم اینه که 5610 گوشی شیک و زیباییه ولی باگهای زیادی داره ( هم نرم افزاری هم سخت افزاری )...!

بعضی پستا راجع به ایرادات گوشی رو اینجا میذارم ( اینجور پستا زیاد به طور رندم انتخاب کردم ) :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

9. این کاربر از Nabakhshoode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوست عزیز الان شیراز من زنگ زدم 160 بود تقلبی هم نیست اینجا 150تومان گفتم که واستون سخته پذیرش ولی من کسایی رو میشناسم که طرفدار سونی هستند ولی به این نتیجه رسیدن که ضعفشون دوربینه که مشکل پیدا میکنه البته با ظربات شدید دچار مشکل میشه دوستان من دیگه در این بحث شرکت نمی کنم من مقایسه گذاشتم دیگه خسته شدم هروز یک بهانه بعضی ها که دیگه این گوشی رو ندیده نظر میدن یا زیاد باهاشون کار نکردن مثلا همین دوست عزیز که میگفتن بدنش ضد خش نیست و......... اقا من مقایسه گذاشتم هر طور که دوست دارید فکر کنید بازم میگم در روز 5610 در تاریکی k810 این حرف اخرمه برای بار اخرم میگم این گوشی سابقه هنگ یا رست نداره اگه این مشکللات رو دارید تقلبیه اگه دوستان هم باور ندارند k800 اینجا 150 هست میتونند پول بفرستند واستون میخرم بار کد چک میکنید و...... کاملا اصل هست k810 هم 200تومان

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در مورد باگ قبول ندارم من گفتم 2 گوشی دارم 5700 و 5610 واقعا 5610 با اینکه بیشتر از دستم افتاده و بیشتر باهاش کار میکنم یخلی تمیزتر از 5700 هست اصلا هم هیچ مشکل هنگ یا رست حتی یک بارم نداشتم 2بار از دستک با موتور سرعت زیاد یکبار خیابون آسفالت یکبارم پیست هیچیش نشده چطور مال شما با یک حرکت دست داره میشکنه اسلایدر این گوشی اتفاقا خیلی مقاومه به هر حال ما میریم تا دلتون میخواد از این گوشی بد بگید چون به این نتیچه رسیدم بحث بی فایدست هر روز یک بحث هر روز یک بهانه جدید مارو حلال کنید اگه با من کاری در ضمینه تعمیرات گگوشی های نوکیا و سونی اریکسون بود به ای دی: maxpen_007_8009 پم بدین اکثر وقها هستم

خدانگهدار

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فقط اخریین قیمت های گوشی رو بگم فراموش کردم
    n82: 410
    n95:390
    n95 8gig :490
    n81 8gig: 340
    k850: 300
    k810:200
    k800:150
    5610: 250

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

آخه شما تاحالا ک800 رو از نزدیک دید ؟؟ لنزش رو باز کن !! حداقل 3 4 میلیمتر بین لنز و کاور فاصلست !!!
    بعد میگی وقتی ضربه به کاور لنز ک800 بخوره دوربینش میسوزه !!
    دوست عزیز !! شما ادعات میشه 4 ساله که تعمیرکاری !! وقتی گوشی رفیقت اینطور شد (کاور رو باز میکردی دوربین میگفت کاور رو باز کن) باید سوئیچ دوربینش رو عوض میکردی !! نه اینکه فلش کنی و بعد دوربین و کامل عوض کنی !!
    بدنه ی 5610 به قول دوستمون ضد بو هم هست !!
    ک800 هم من خودم 2 3 هفته بعد از ورودش توی ایران خریدم !340 تومنم به قول دوستمون قیمت عید بوده
    نابخشوده عزیز هم که حرف اول منو با این همه مدرک اسباط کرد !! ولی در آخر چی ؟؟؟؟
    شما هنوز هم داری با تعصب حرفت و به کرسی میشونی !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •