عزیزان بازی من 2 دودیه
شما با بازی حال نمی کنین چرا میندازین گردن باگ..؟
من نمی دونم شما به گرافیک خوب و قابل قبول چی میگین؟
شاید گرافیکش توپ نباشه ولی قابل قبوله
عزیزان بازی من 2 دودیه
شما با بازی حال نمی کنین چرا میندازین گردن باگ..؟
من نمی دونم شما به گرافیک خوب و قابل قبول چی میگین؟
شاید گرافیکش توپ نباشه ولی قابل قبوله
دوست محترم
بحث لذت بردن و نبردن عده خاصی از gamer ها نیست
که اون اصولا مبناش خوش ساخت بودن بازیه که لذت رو ایجاد میکنه مثل شاهاکار COJ
بحث اینه که تمام gamer های حرفه ای و خوره قبول کردن که این بازی یک طورایی انگار unfinished اومده بازار اما شما میگی اصلا bug نداره
و این 2 تا با هم جور در نمیاد
وگرنه اگه شما از این بازی خوشت اومده خوب میتونی بازی کنی و لذت ببری اما دلیل بر نتیجه گیری مبنی بر این که بازی کامل و درست حسابی هست نمیتونه باشه
چون همون طور که تا الان خیلی ها از جمله خود من پول برای این بازی تو جوب انداختن و همین جا اعلام کردن
زین بعد هم میان user هایی که پست های ما رو میخونن و اون رو ملاک برای خرید قرار میدن
گرافیک خوب و عالی گرافیکی که با استفاده از یک موتور درست حسابی بهترین texture و lighting effect رو بده نمونش هم BIB
عزیزم بحث منم دقیقا اینه مشکن داشتن گرافیک بازی وخوب اجرا نشدنش وهمچنین داشتن باگ که یه دلیلیه برای خوب به اجرا در نیومدنtexture و lighting effect که شما ازش نام میبری نمونش GTA IV اون وقت همه
GAMER ایی که شما بجاشون نظر میدی باید بازی روبکل تحریم میکردن
من میگم بازی سبک خودشو داره و خیلیم خوب کار شده ولی اینم قبول دارم که نتو نسته مخاطب خودشو جذب بازی کنه حداقل تو مرحله 1و2(لطفا به عکسای بازی دقت کن)
به صفحه 1 یه نگاهی بنداز هم چنین به امتیازGAMESPOT
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب من به این نتیجه رسیدم با شما نمیشه بحث منطقی کرد و ادامه بحث تاپیک رو داغون میکنه
اوضاع gamespot که مشخصه به خصوص امتیاز دادنش
فقط بگم این رسانه بین 0.7 تا 1.5 نمره رو فقط به داشتم بخش online یا نداشتن و همچنین کیفیت اون میده
و اگه واقعا از نظر شما بافت های گنگ و ضعیف و سایه گذاری فاجعه بازی که تو همین screenshot هایی که گذاشتی داره فریاد میزنه ملاک گرافیک بالاست خوب بحثی نیست
من دیگه ادامه نمیدم این بحث رو شما هم انشاالله بازی رو راحت تمام کنی و منتظر نسخه سوم باشی
بابا یکی جواب مارو بده
من وقتی بازی رو نصب کردم کرک رو ریختم میره تو بازی فقط توی بازی این ارور رو میده
no entry bin/config.bin/cfg
اینو میده و بازیه جدید شروع نمیشه
من واقعا موندم چی بگم
مگه هی نگفتین بازی بده ؟ پس چرا گیم اسپات 8 داده آخه ؟!!!!!!![]()
امان از دست این امتیازای گیم اسپات
شاید به خاطر نسخه ی کرک شده ی بازی هست که مشکلاتش زیاده شاید پچی اومده که مشکلات رو حل کرده![]()
من قبلا هم گفتم
من از این سبک بازیها خیلی خوشم میاد
ولی متاسفانه این بازی با باگهای شدید گرافیکی و بخصوص صوتی ناامیدم کرد
حالا نمیدونم چرا بعضی از دوستان اصرار دارند که این بازی مشکلی نداره!
سایت گیم اسپات هم که خیلی وقته امتیاز دادنش افتضاح شده و اصلا نباید با امتیاز دادن اون بگیم بازی خوبه یا بد
الان هم به شدت منتظر عرضه Operation FlashPoint هستم که توی همین سبک هست
توی تریلرها حداقل چند سر و گردن از arma بالاتر هست
امیدوارم بازی بدون مشکل عرضه بشه
کلا کاراشون عجیب غریبه .
اعلام شده ارتش آمریکا هم قراره برای آموزش سربازان تازه کار یه نسخه از این بازی را در اختیارشون بزاره .
واقعا؟فکر کنم قبل اونا نیروهای ضد شورش ایران خریده باشن.چون بازی پر باگ .... شده بودن.![]()
سر تیتر نقد gamespot :
نظرات یکی از اعضا :This ambitious military sandbox game comes close to realizing its potential but falls short due to its buggy single-player campaign.
توضیحات patch که اومده :Great military simulator for multiplayer gaming
باز کردن مبحث more بماندThis patch includes improved AI driving skills, bug fixes, and more. Read the readme for details.
اگه هم امیتاز های بالا رو درست در نظر بگیریم ربطی به اون patch داره
من سعی میکنم در اسرع وقت نسخه xbox 360 اون رو بگیریم و اونجا همه چیز معلوم میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)