تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 25 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 248

نام تاپيک: کلوپ جی 810

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

مهیار این ورژن اسمارت کام رو میشه واسم آپ کنی !!
    یا لینک دانلودش رو بدی
    البته شرمنده اینجا گفتما :ایکس
    چشم فقط یه کم به هم وقت بده . اگ یادم رفت دوباره بهم بگو

آقایونننننننننن صدای این گوشی از نظر کیفیت در حد همون یو 600و جی 800 ولی از نظر بلندی صداش بلند و با برنامه کورپلیر شما میتونی صدای خیلی بلندی رو در حد ان 81 با آی 450 از بگیری.

این عکسهایی که بالا گرفتی با خود جی810 گرفتید؟
    نه بابا مگه من چندتا جی 810 دارم ؟ اون عکسها رو با یو 600 گرفتم. به نظر کیفیت دوربین یو 600 خیلی خوبه .
    باتری گوشی عالیه.

آقاي 810 خان منظورم رو متوجه نشدي!!!
    منظورم اين نبود که همه گوشيها اين سيستمو دارن.
    اين بود که مثلا" مثل gprs نبايد به شرکتي پول بدي تا کانکت بشه؟؟

بله برنامه هایی هست که مثل گوگل ارث کار میکنه و سرعت بالایی هم داره و با اینترنت ایرانسل کار میکنه . من روی جی 810 نصب کردم ولی فقط واست پول می افته
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 09-09-2008 at 20:16.

2. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خدا میدونه این گوشی کی ارزون میشه.تازه بریم یه دست دومش رو هم بخریم
    یکی اینکه برای جواب دادن به مکالمه حتما باید گوشی رو باز کنیم یا همونجوری بسته هم میشه
    2-توی سیمباینهای نوکیا و سونی اریکسون میتونستیم متن رو مارک کنیم توی نوکیا حتی کلید مخصوص قلم داشتیم که متنها رو مارک میکرد کپی میکردیم و جای دیگه می چسبوندیم آیا توی این گوشی هم همینجوری هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    3-این گوشی انگیج ساپورت نمیکنه آیا سایر بازیها که روش نصب میشه از نظر گرافیکی خوب هستند تقریبا در حد انگیج هستند؟و اینکه این گوشی میتونه از پس گرافیک اونا بر بیاد؟اخه میزان رم این گوشی نسب به ان95 هشت گیگ کمتره
    4-صدا؟بلندی صداش نسبت به گوشیهای قبلیت از قبیل دی900 و یو600 و حتی سایر گوشیهایی که تست کردی مثل آی450 و سونی اریکسون بلندیش چطوره؟کیفیت صداش که مسلما باید خوب باشه آیا مثل گوشیهای جدید نوکیا توی اسپیکر باس خوبی داره؟(فکر نکنم).
    یه عکس از هدفونهاش اگه تونستی واسمون بذار صداش توی هدفون چطوره؟
    5-شنیدم که تنظیم صدا نداره بهتره که برنامه های دیگه ای از قبیل کور پلیر نصب کنی اونجا ور بری صداش بلندتر میشه؟وقتی نصب کردی بگو صداش در مقابل سایر گوشیها چقدر هستش؟ایا از ان82 صداش بهتر و بلندتره؟
    6-جی پی س اون مشکل خاصی که نخواهد داشت درسته؟
    7-سرعتش چطوره؟وقتی توی گالری میری بدون چون و چرا بازش میکنه یا طول میکشه سرعت لود شدن عکسها چطوره؟توی ان95 هشت گیگ در عرض چند ثانیه کوچیک باز میکرد و عکسها رو هم سریع نشون میداد.
    8-توی یه پست یه فروم خوندم که حالت اتومات فلاشش به خوبی سایر گوشیهای زنون دار نیست.مثلا خوب نور رو تنظیم نمیکنه مخصوصا در حالت ماکرو.
    9-الان چنده؟در چند رنگ هستش؟
    10-توی پکش چه چیزایی هست؟خوشحال میشم که جواب بدی به

هیج مشکلی توی کپی متن وجود نداره فقط دکمه مخصوصش نیست و گزینه آپشن باید توی متنها استفاده کنی
    انگیج رو هنوز نمیدونم باید گوشی هک بشه که من فعلا سراغش نرفتم .
    برای صدا هم گفتم . اونو دیگه باید خودت بشونی ببینی به نظر صداش خوبه .
    هدفون گوشی از نوع لوله ای که توی گوش میره ولی کیفیتش به هدفون یو 600 و آی 450 نمیرسه
    بله تنظیم صدا ندارم .برای صداش دوباره میگم با برنامه کورپلیر مشکلی توی صدا پیدا نمیکنید بلند و باکیفیته
    اگه تا حالا جی پی اس راه انداخته بشه توی نصب هیچ مشکلی نداری و اگه توی فضایی مثل ماشین باشی شاید حدود 1 الی 2 دقیقه اتصالش طول بکشه و اگه توی فضای باز باشی حدود 20 ثانیه .
    سرعت گالریش خیلی خوبه یعنی عکسهایی که با دوربین خودش میگیری 2 ثانیه طول میکشه تا باز بشه ولی وقتی از عکس خارح میشی میخوای بری عکس های بعدی ( عکسهای پایینی ) موقع خارج شدم باید حدود 3 ثانیه صبر کنی تا دوباره حر کت کنه .
    برای عکس برداری در حالت ماکرو باید iso رو روی 50 قرار بدی و برایتنس رو یه ذره بیاری پایین تا سفید نشه . به اون پست ها کاری نداشته باش یه مشت آدم اماتور دارن با گوشی کار میکنن . من اون عکس ها رو علکی توی اون تاپیک نمیزارم .
    قیمت که بطور باور نکردنی اون روی 440 تومن با گارانتی پارس ماکروتل . فقط هم همین خاکستریش هست که توی نور آفتاب نقره ای میشه .
    توی جعبش رم وجود نداره . خروجی تی وی هدفون شارژر کارت طلایی ماکروتل و یادتون باشه که خود گوشی هم توی جعبه هست :d

داره خودمونی میشه ali888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به همگی می خواستم بدونم برای جواب تماس حتما باید کشوی گوشی باز بشه یا دکمه مخصوص داره چون دکمه سبز زیر کشو هست

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

شما یا میتونید گوشی رو باز کنید برای تماس یا وقتی گوشی زنگ خورد 2 بار دکمه منوی سمت چپ رو که فشار بده تماس برقرار میشه برای قطع تماس هم همون آپشن رو میزنی و قطع میکنی ولی بیشتر مواقع خودش قطع میشه .
    البته اینکه دکمه سبز و قرمز رو اون پایین گذاشته کار خوبی نکرده ولی منظور سامسونگ اینه که شما وقتی بخوای شماره جدید بگیری باید 100 در 100 گوشی رو باز کنی که در نتیجه دکمه و سبز و قرمز هم نمایان میشه و اگه شماره ای رو قبلا گرفته باشی یا توی دفتر تلفنت هست شما روی شماره یا اسم مورد نظر میری آپشن رو میزنی و voice call رو انتخاب میکنی .

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

خوب جواب همتون رو دادم حالا یکی که اینجا جی 810 داره که فکر کنم کسی نداشته باشه بگه که باتری این گوشی چقدر طول میکشه تا شارژ بشه ؟ برای من 3 ساعت !!!!!!!!!!!!!

آقا بهراد ببین این همون اسمارت کام فارسی هستش ؟ آخه شک دارم . چون احتمال داره با فایلهای خودم ( csr و key خودم ) ساین شده باشه . و روی گوشیت جواب نده . اگه جواب نداد توی مبایلستان میگردم ببینم هستش یا نه ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

حالا یکی که اینجا جی 810 داره که فکر کنم کسی نداشته باشه بگه که باتری این گوشی چقدر طول میکشه تا شارژ بشه ؟ برای من 3 ساعت !!!!!!!!!!!!!
    مال منم تقریباً 3 ساعت طول میکشه و این برای یه باطری 1200 میلی میشه گفت طبیعی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بعضی ها میگن حتما باید برای استفاده از جی پی اس باید به اینترنت کانکت بشی که متاسفانه با سیم کارت من غیر ممکن هست.مال شما چه جوره؟؟؟؟؟؟
    البت میزان رمش کمه نسبت به گوشیهایی مثل ان82 مال اونا 128 هستش.
    جی پی اس هیچ ربطی به اینترنت نداره !
    سری بعد یه چند تا عکس از جی پی اس در حال فعالیت برات میزارم سرعت و پایداری کانکتشم بسیار عالی
    در مورد کیفیت و بلندی صداش هم که دیگه زیاد صحبت شده.
    و در مورد رمش :
    وقتی که گوشی بوت شد 80 مگ رم فیری داری یعنی رم گوشی بیش از این هست و بقیش رو هم برای سیستم عامل و کنترل داخلی استفاده میکنه اگه اشتباه نکنم میزان رمش 110 مگ هست

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

مهیار جان شما با جی پی اس اون کار کردی؟مشکلی نداره؟
    و اینکه صداش نسبت به سایر گوشیها مخصوصا دی900 آی در چه حدی هست؟

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

یه نگاه به پست بالام بکنید و حالا یه نگاه به متن پایین بکنید که ترجمه ی سایت موبایل ریویو هستش که درسایت عصر نوشتن نوشته شده.

یکی از قابلیت های پیشرفته موجود در G810 گیرنده داخلی GPS موجود در آن است که بر خلاف نسخه ای که در نمونه های مجهز به این فناوری در گوشی های نوکیا دیده ایم امکان نصب برنامه های جانبی همانند Smart2Go را نداشته و در واقع تنها برنامه جانبی که امکان کارکرد با GPS گوشی را دارد برنامه Google Maps 2.0 می باشد. اینترفیس بکار گرفته شده در قسمت GPS ، شباهت کاملی با نسخه های موجود در گوشی های i550 و یا i560 دارد در اینجا از برنامه Navigon بهره گرفته شده است که برای استفاده از آن برای بار اول می بایست گوشی را از طریق پورت USB به کامپیوتر متصل کرده و سپس برنامه ذکر شده بهمراه کلیه نقشه های همراه آن را بروی گوشی نصب کرد و سایر مراحل نصب بروی گوشی نیز کاملا دستی و غیر اتوماتیک دنبال می شود امری که برای یک گوشی در این کلاس کاملا غریب به نظر می رسد و برای کاربران تازه کار می تواند یک مشکل تمام عیار تلقی شود. از نکات قابل توجه در رابطه با این قابلیت دستگاه تعبیه دکمه ای اختصاصی برای دسترسی به آن است، موردی که جای خالی آن در مورد محصولات نوکیا کاملا احساس می شود. نکته بعدی Full Version نبودن برنامه GPS دستگاه است بطوریکه تنها تا 14 روز می توان از خاصیت مسیر یابی و هدایت صوتی آن بهره برد و برای ادامه می بایست مبلغی در حدود 60 یورو پرداخت کرد که در قیاس با راه حل نوکیا که تنها هدایت صوتی دستگاه را در گرو پرداخت هزینه اضافی کرده است، کاملا گران به نظرمی رسد.
    برای بهره گیری از نقشه های درون دستگاه حتما اتصال اولیه به ماهواره لازم است، به بیان دیگر برنامه تا مشخص نشدن موقعیت فعلی شما اجازه استفاده از نقشه ها را نمی دهد
    یه توضیحی در مورد اونجاهایی که قرمز کردم میشه بدی؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

بابا این چرت و پرتارو کی گفته ؟ منبعشو بده حالشو بگیرم . من که عکس اسمارت کام رو توی سایت گذاشتم ؟ من الان دارم از گارمین استفاده میکنم . خیلی هم خوبه عین جی پی اس های خارجی .

مهیار جان شما با جی پی اس اون کار کردی؟مشکلی نداره؟
    و اینکه صداش نسبت به سایر گوشیها مخصوصا دی900 آی در چه حدی هست؟
    من چندباااااااااااااااار بگممممممممممممممم . صداش خوبه از دی 900 بهتره .

مال منم تقریباً 3 ساعت طول میکشه و این برای یه باطری 1200 میلی میشه گفت طبیعی
    خدارو شکر فکر کردم گوشی خراب . راستی ال سی دی گوشی شما لرزش نداره ؟ انگار مانیتور کامیپوتر روی 60 هرتز باشه منظورمه . البته خیلی فاحش نیست وقتی که به ال سی دی نگاه نمیکنم یه لرزشی توی صفحش هست . ماله شما هم همینطوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •