باید بری جای تابوتا سمت راست روی در یکی از تابوتها عکس یک نوع سلاح کشیده به نظرم عکس کلت بود بازش کن و توشو خالی کن عکسش تابلویه
باید بری جای تابوتا سمت راست روی در یکی از تابوتها عکس یک نوع سلاح کشیده به نظرم عکس کلت بود بازش کن و توشو خالی کن عکسش تابلویه
سلام دوستان من دیگه صبرم تموم شد می خواهم تا قبل از اینکه نسخه PAL ش بیاد نسخه PC ش رو بگیرم ( با لپ تاپ) بازی کنم آیا با این کانفیگ اجرا میشه ؟
CPU Core 2 Dou P 8400 2.26 FSB 1066
Ram 4GB
VGA : GMA 4500 MHD
اجرا میشه دوست عزیز
ولی بچه ها که گفتن همون 1dvd هست آیا کسی هست بازیش 1dvd باشه و مشکلی داشته باشه
خواهشا اگه زحمت نیست یه جوابی بدین
ماله من هم 1 dvd هستش و صدا نداره برای همین مودم رو Unistal کردم درست شد ...ولی بچه ها که گفتن همون 1dvd هست آیا کسی هست بازیش 1dvd باشه و مشکلی داشته باشه
خواهشا اگه زحمت نیست یه جوابی بدین
هر کاری میکنم نمی تونم برای حل این مشکل راهی پیدا کنم چون برای اومدن به اینترنت دوباره باید مودم رو نصب کنم.
خب بازی خوبی هستش ...
دوستان یک سوال من نمی تونم روزلیشن بازیو زیاد کنم اخه اصلا دکمه تایید نداره میرم منو زیادش میکنم ولی
دیگه Enter یا تایید دیگه ای نداره تا روی اون روزلیشن بمونه ...اگه کسی میدونه کمک کنه..؟
سلام دوستان.آقا ما چي كار كنيم؟بگيريم نگيريم؟يكي ميگه صدا نداره يكي ميگه رزولوشنش عوض نميشه!!!!!من هرچي توي نت براي دانلود ديدم حجمش 3.2 گيگ بود پس فكر كنم اصلش همون 1 دي وي دي هست.من مردم از بي بازيـــــــــــــــي!!
راستي رم من 2 گيگه؟كمه به نظرتون واسه اين بازي؟
سلام .بگیر اقا بازی بدی نیست مشکل صدا رو که دوست عزسزمون حل کردن که واقعا من سپاسگذارم البته هنوز امتحان نکردم بابت رزولوشین هم باید بگم که من بدون هیچ مشکلی روی آخر گذاشتم وقتی تعیین میکنی رزولوشین دلخواهتو esc میزنی درست میشه در ضمن بابت رم هم مشکلی نداره آخه رم من هم 2gهست خیلی راحت اجرا میشه
ببخشید باید unistal کرد یا disable هم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
در رابطه با رزولوشین هم باید بگم وقتی روی اون رزولوشین دلخواه قرار بدین پایینش گزینه apply داره
و اما نوبت دوستمون shaaheen بازی رو بگیر بد نیست من که خوشم اومد مشکلا هم که کم کم داره رفع میشه
در ضمن رم من هم 2g بازی راحت اجرا میشه
سلام دوستان
در جواب دوستانی که در مورد سالم بودن یک دی وی دی ها پرسیدن من از مغازه دی وی دی 1000 تومانی خریدم هم درست اجرا میشه هم صدا داره هم ..... درسته درست !!!!
موقع اجرای بازی تو windows 7 این پیغام میاد:
کسی میدونه چی کاری باید انجام بدم؟
![]()
سلامسلام .بگیر اقا بازی بدی نیست مشکل صدا رو که دوست عزسزمون حل کردن که واقعا من سپاسگذارم البته هنوز امتحان نکردم بابت رزولوشین هم باید بگم که من بدون هیچ مشکلی روی آخر گذاشتم وقتی تعیین میکنی رزولوشین دلخواهتو esc میزنی درست میشه در ضمن بابت رم هم مشکلی نداره آخه رم من هم 2gهست خیلی راحت اجرا میشه
ببخشید باید unistal کرد یا disable هم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
در رابطه با رزولوشین هم باید بگم وقتی روی اون رزولوشین دلخواه قرار بدین پایینش گزینه apply داره
و اما نوبت دوستمون shaaheen بازی رو بگیر بد نیست من که خوشم اومد مشکلا هم که کم کم داره رفع میشه
در ضمن رم من هم 2g بازی راحت اجرا میشه
نه من که Disable می کنم باز صدا نمیاد پس مجبور میشم Unistal کنم.
ولی در مورد بازی درسته نقاط ضعفی داره ولی عجب معماهایی دیگه هر چی بگم کم گفتم ..هر لحظه پاتو کج بزاری رفتی اون دنیا خیلی بازی مشتیه ...
حالا دوستان من اونجایی موندم که توی یه جایی مثل سردخونه بمب گذاشتن و فیوز رو که میزارم یه شکلهایی
ظاهر میشه ولی سر در نمیارم در هر اتاق سردخونه رو که باز میکن منفجر میشه...؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)