پس خودت به این ورژن آپدیت کردی.
مدل دستگاه هم زیر دستگاه نوشته شده.مثلا 2004 یا 3004 و ....
وقتی خریدی چه ورژنی روی دستگاه نصب بود؟؟؟؟
پس خودت به این ورژن آپدیت کردی.
مدل دستگاه هم زیر دستگاه نوشته شده.مثلا 2004 یا 3004 و ....
وقتی خریدی چه ورژنی روی دستگاه نصب بود؟؟؟؟
با سلام من یک پی اس پی خریدم خود فروشگاه برام کرک کرده .حالا تم را در شاخه تم مموری کارت ریختم ولی نمیتونم فعالش کنم من را راهنمایی کنید.
والا وقتی خريدم یادم نيس چه ورژن بود چون ماله خودم نيس ماله داداشمه اما خيلی وقته خريده تقريباً همون موقع که امد ولی قبل از اينکه update کنم ورژن 2.71 داشت که از رو بازی که خريده بود نصب شده بود.
مدله دستگاه رو از کجا بايد پيدا کنم تو يه سيستم information به جز system software , nickname هست وmac address که اینو زده 00:01:4A6:CE:74
پس اگه psp را خیلی وقت هست خریدی و قبلا کپی خور بوده باز میشه کپی خورش کرد.باید از آموزش پاندورا و مجیک مموری که گذاشتم بری(توی صفحات قبل هست)
اگه حوصله این کار ها را نداری ببر پیش یک مغازه دار بگو برات پاندورا کنه.باید5 تا 10 تومن پول بدی.بستگی به انصاف فروشنده.
اما سعی کن بیشتر از 5 ندی.
برای مدل دستگاه هم می تونی زیر باطری را بخونی ببینی چی نوشته هم پایین دستگاه اونجا که شارژر را وصل میکنی هم نوشته(البته اگه تا الان پاک نشده باشه)هم روی جعبه دستگاه نوشته.
اگر پشت psp دوطرفش برآمدگی داره و تخت نیست و در umd با کلید باز میشه مدل دستگاه شما 1000 یا همان فت هست.
اگر پشت کنسول تخت و هم سطح هست و درب umd بدون کلید باز میشه دستگاه شما مدل 2000 یا 3000 هست.
برای تشخیص 2000 و 3000 از هم دیگه هم اگر دایره روی درب umd ضخامتی حدود نیم سانت داشت دستگاه شما 2000(اسلیم) و اگر ضخامت آن کمتر بود حدود 2 میلیمتر مدل دستگاه 3000 هست.
برای مقایسه این 3 مدل با هم دیگه به تاپیک های زیر سر بزنید.
[مقایسه] PSP Fat یا PSP Slim ... ؟؟
[مقایسه] psp3000 یا (psp2000(slimکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راحت ترین راه همان خواندن مدل از زیر باطری هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون از راهنمايتون
من آموزشايی که گزاشتين تو صفحه اول رو انجام دادم که همون اول ارور ميده ميگه که the game can not be started و the file is corrupted
حالا بايد بگردم ببينم کجا اينکارو ميکنن بازم ممنون
این هم یک جدول که حاوی اطلاعاتی در مورد مادربورد های مختلف psp هست.که نشون میده کدام مادربورد ها قابلیت کپی خور کردن دارند و با کدام مادربورد ها میشه باطری پاندورا ساخت.
آقا من هر کاری کردم اين ارور رو ميده
the game can not be started
the file is corrupted
شما برنامه Hellcat's Pandora Installer for 3.XX را که میخواهی اجرا کنی این ارور را میده؟؟
اگه آره
این برنامه باید روی یک دستگاه ریخته بشه که کپی خور باشه.
دستگاهی که مادربوردش یکی از مادربورد های جدول بالا باشه که قابلیت ساخت باطری پاندورا را داشته باشه.
اگه به یک دستگاه کپی خور دیگه دسترسی ندارید باید باطری را از طریق سخت افزاری پاندورا کنید و مموری مجیک هم با کامپیوتر بسازید.
آموزش در صفحات قبل هست.
تا اونجایی که من میدونم توی دبی کپی خور میکنند قیمت هم 7-8 ماه پیش 50 درهم بود.
سلام خسته نباشید .
من یک psp slim دو ماه پیش خریدم مدل 2004 هست ورژن 4.01 از کجا باید مدل مادربوردو بفهمم.
آیا این PSP هک می شه یا اصلا نمی شه (یعنی می شه صبر کرد یا نه) !
با تشکر
سلام.
ممنون.
اگه دو ماه پیش خریدی و فریمور ارجینالی که روی دستگاه بوده 4.01 هست متاسفانه دستگاه شما هک نمیشود.
فعلا از طریق آموزش تاپیک زیر میتونید Homebrew (بازی و برنامه های دست ساز) را اجرا کنید.
شاید در آینده روشی پیدا بشود که بتونبد بازی های کپی را اجرا کنید.
[ آموزش ] نصب 5.03 ChickHEN Homebrew Enabler
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)