سلام.. من خودم در مور دسوال اول شما چیزی نشنیدم !
اما برای یادگیری اگر نمیخواین لینوکس رو نصب کنید از نسخه live یا زنده لینوکس استفاده کنید و حتی نیاز هم نباشه شبیه سازی کنید.
سلام.. من خودم در مور دسوال اول شما چیزی نشنیدم !
اما برای یادگیری اگر نمیخواین لینوکس رو نصب کنید از نسخه live یا زنده لینوکس استفاده کنید و حتی نیاز هم نباشه شبیه سازی کنید.
ببینید، به هر جهت شما هنگام استفاده از یک محیط مجازی، مقداری از منابع سیستمتون رو به سیستم عامل خودتون دادید، و منابع بافی مانده جهت شبیه سازی سیستم عامل دوم مصرف میشه، بنابراین اگر سیستم خیلی قوی ندارید افت و کاهش کارایی را خواهید داشت، طبیعی هم هست، ولی اینکه گرافیکش بهتر میشه، اگر منظورتون سرعت انجام کارهاست، شاید، ولی اگر منظورتون کیفیت تصویر و افکتهاست، بعید می دونم، به هر جهت اینها همه برای زمانی هست که شما سیستم قدرتمندی ندارید، برای مثال اگر شما 2 گیگ رم داشته باشید، ویندوز ویستا 600تا 700 مگ اون رو نیاز داره، پس شما عملا در حدود 1 گیگ رم برای اجرای سیستم عامل شبیه سازی شده دارید که کافی هست، ولی گر سیستم شما فقط 1 گیگ رم داشته باشه چی؟
این برای تمام منابع قابل بررسی هست، مانند سی پی بو و کارت گرافیک و ...
سلام
من نوشته بودم که قصدم کار با همین نرم افزاره . یکبار اوپن سولاریس رو نصب کردم بریج نکرد . ناپیکس هم همینطور یا شایدم من تنظیمات لینوکسش رو درست نمی دونستم. می خوام بدونم اینا هم همین حالت هستند ؟
ممنون
سلام دوستان
من یه سیستم قدیمی دارم که ازش برای دانلود شبانه استفاده می کنم. مودمم ADSL با پورت Lan هست.
چون با ویندوز XP مشکل دارم و ویندوز 7 و ویستا برای این سیستم سنگین هست دنبال یه لینوکس می گردم که امکانات زیر رو داشته باشه:
1. درایو های NTFS رو بخونه.
2. قابل نصب در کنار ویندوز باشه.
3. یک نرم افزار دانلود خوب مثل IDM توی ویندوز براش موجود باشه.
4. هر چی سبک تر باشه بهتره.
این سوال رو هم محض احتیاط می پرسم. آیا توی این لینوکس میشه بهش برنامه داد که توی ساعت خاصی به اینترنت وصل بشه و نرم افزار ها رو اجرا کنه و دانلود رو شروع کنه؟ چون فقط برای همین کار می خوام ازش استفاده کنم.
مشخصات سیستم رو هم این هست:
CPU Intel 2 GHz Celeron
Ram 512 MB
HDD 60 GB
مرسی
تقریبا همه توزیعها این امکانات رو دارند درمورد سبک بودن هم کاری که شما میخواید درلینوکس انجام بدید درمحیط متنی هم خیلی راحت قابل انجامه
بله میشه
نسخه ای رو پیشنهاد نکردید؟
زیاد فرقی نداره
اوبونتو یا فدورا(با gnome) برای کارشما خوبن فروم فارسی هم دارن
در مورد اپن سولاریس چون از خانواده ی لینوکس نیست، و ناپیکس هم که می گید کار نکرده، پس به احتمال زیاد در تنظیمات خود برنامه ی VM مشکل هست، چون سرور apache و مترجم php روی همشون نصب میشه، و از اون جهت مشکلی ندارید، ولی در مورد تنظیماتش با ویندوز 7 من نمی تونم چیز زیادی بگم.
هنوز هم منابع کافی برای ویندوز 7 در وبلاگ ها نیومده! شاید اگر کمی با تنظیمات کار کنید بشه!
سلام . کدوم توزیع برای من از همه بهتره ؟
فقط می خوام در مورد برنامه نویسی به زبان های مختلف باهاش کار کنم . انواع اقسام کامپایلرها رو توش داشته باشم .
فقط همین .
تمام توزیع ها تمام زبان ها رو پشتیبانی می کنند، ولی برای راحتی خودتون پارسیکس رو پشنهاد می کنم، برای شروع توزیع خوبی هست بعد می تونید توزیع های دیگه رو هم کم کم امتحان کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)