سلام شهرام جانسلام سلام
خيلي ممنون.فکر کنم بکجري امضاهامون بهم ربط داره.انجام دادن غير ممکنها ميشه همون زانو نزدن.اولا که دمت گرم بابت امضای قشنگت ...
در خدمتمدوما سوال :
تا امسال هميشه دوست داشتم برم ولي فقط براي تفريح.اما امسال تغيير نظر دادم دلم ميخواد برم براي مدتي دور باشم.حالا نميگم حتما برن هميشه خارج زندگي کنم چون ايران رو خيلي دوست دارم ولي بنا به دلايلي که فکر کنم همه ميدونن الان فرار بهترين راهه.دلم ميخواد براي تحصيل برم.توی برنامه ات هست که بری خارج ؟
برای زندگی یا فقط برای بهبود مکالمه برای یه مدت کوتاه...
از نظر مکالمه هم يک مئت کم حتي دو يا سه ماهه خيلي خوب هست که بري در محيط قرار بگيري و مجبور باشي که ياد بگيري.مطمئنن اين شرايط اگر برام پيش بياد حتما ميرم.
تا حالا از اين بعد بهش نگاه نکرده بودم.ولي نظر شخصيم اين هست که بيشترش به يادگيري برميگرده و استعداد و علاقه.به نظرت زبان چقدر ارثی هست و چقدر یاد گیری ؟
حالا چرا ارثي بودن رو دخيل نکردم.ببين همين زبان فارسي خودمون رو در نظر بگير،واقعا چقدر فکر ميکني همونطوري صحبت ميکني که والدينت صحبت ميکنند.اگر دقت کنيم ميبينيم که حتي در زبان مادري خودمون هم ارثي بودن دخالت چنداني نداره و کاملا نوع زبان محاورهاي که بکار ميبريم تلفيقي از آموختههاي خودمان از منابع مختلف هست.
تلفيقي از علم و فلسفه.زبان رو علم میدونی یا فلسفه ؟
خود يادگيري زبان و زبان شناسي يک علم هست و کلي مسائل علمي پشتش هست.ولي وقتي ميخواي دقيقا ببيني هر قسمت کوچک از اين زبان از کجا آمده(مثلا ريشه يابي کلمات)در بيشتر موارد متوجه ميشي که يک بحث فلفسي پشت اين قضيه هست.
منتظرت هستمیک کم عجله دارم
دوباره میام
فعلا...
فعلا...