تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 28 اولاول ... 2891011121314151622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 275

نام تاپيک: گپ و گفتگوی دوستانه پیرامون موضوعات علمی

آخر فروم باز obituary's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض Sharim

سلام سلام
    سلام شهرام جان

اولا که دمت گرم بابت امضای قشنگت ...
    خيلي ممنون.فکر کنم بکجري امضاهامون بهم ربط داره.انجام دادن غير ممکن‌ها ميشه همون زانو نزدن.

دوما سوال :
    در خدمتم

توی برنامه ات هست که بری خارج ؟
    برای زندگی یا فقط برای بهبود مکالمه برای یه مدت کوتاه...
    تا امسال هميشه دوست داشتم برم ولي فقط براي تفريح.اما امسال تغيير نظر دادم دلم مي‌خواد برم براي مدتي دور باشم.حالا نمي‌گم حتما برن هميشه خارج زندگي کنم چون ايران رو خيلي دوست دارم ولي بنا به دلايلي که فکر کنم همه مي‌دونن الان فرار بهترين راهه.دلم مي‌خواد براي تحصيل برم.
    از نظر مکالمه هم يک مئت کم حتي دو يا سه ماهه خيلي خوب هست که بري در محيط قرار بگيري و مجبور باشي که ياد بگيري.مطمئنن اين شرايط اگر برام پيش بياد حتما ميرم.

به نظرت زبان چقدر ارثی هست و چقدر یاد گیری ؟
    تا حالا از اين بعد بهش نگاه نکرده بودم.ولي نظر شخصيم اين هست که بيشترش به يادگيري برمي‌گرده و استعداد و علاقه.
    حالا چرا ارثي بودن رو دخيل نکردم.ببين همين زبان فارسي خودمون رو در نظر بگير،واقعا چقدر فکر مي‌کني همونطوري صحبت مي‌کني که والدينت صحبت مي‌کنند.اگر دقت کنيم مي‌بينيم که حتي در زبان مادري خودمون هم ارثي بودن دخالت چنداني نداره و کاملا نوع زبان محاوره‌اي که بکار مي‌بريم تلفيقي از آموخته‌هاي خودمان از منابع مختلف هست.

زبان رو علم میدونی یا فلسفه ؟
    تلفيقي از علم و فلسفه.
    خود يادگيري زبان و زبان شناسي يک علم هست و کلي مسائل علمي پشتش هست.ولي وقتي مي‌خواي دقيقا ببيني هر قسمت کوچک از اين زبان از کجا آمده(مثلا ريشه يابي کلمات)در بيشتر موارد متوجه مي‌شي که يک بحث فلفسي پشت اين قضيه هست.

یک کم عجله دارم
    دوباره میام
    فعلا...
    منتظرت هستم
    فعلا...

آخر فروم باز Antonio Andolini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    هر آن جا که یاری خوش است

پيش فرض

سلام رفیق!
    خوبی؟ خوشی؟ سلامتی؟ چه خبرا؟
    1-برترین کتابی رو که خوندی؟
    2-مجله هم می خونی یا فقط کتاب؟ چه مجلاتی؟
    3-چرا توی هر انجمنی که میریم هزار و یکی انجمن کوفتی می بینیم ولی حتی یه زیربخش مربوطه به کتاب نمی بینیم؟
    4-ماشین زمان رو بهت بدن باهاش چی کار می کنی؟ اصلا بهش دست میزنی؟
    5-بهترین نقل قولی که شنیده ای؟
    6-راست میگن که آمریکا یوفو ها رو داره ولی رو نمی کنه؟
    7-سایت های مورد علاقه ات{Favorites}?
    پیروز و پایدار باشید!

3. این کاربر از Antonio Andolini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض mehrdad21

سلام علی جان
    خوبی رفیق
    سلام داداش مهرداد
    قربانت

1-تا حالا شده کتابی بخونی و نیمه کاره رهاش کنی ؟ اگه بوده چه دلیلی داشته ؟
    دو حالت شده که تا حالا کتاب رو رها کنم.
    يکي اينکه از کتاب بدم بياد که يکبار پيش اومده.وقتي داشتم کيمياگر رو مي‌خوندم.واقعا احساس کردم دارم وقتم رو تلف مي‌کنم چون هيچ هدف منطقي نداشت که اينقدر بزرگش کرده بودند.
    حالت دوم هم وقتي هست که يک کتاب را شروع مي‌کنم و مي‌بينم الان زود هست که بخونمش و بايد زمينه را اول فراهم کنم.اين مورد بيشتر برام پيش اومده.

2-یادمه با هم که گپ می زدیم . می گفتی کتابهای زبان اصلی رو بیشتر دوست داری . چرا؟ یک ترجمه خوب باید چه ویژگی داشته باشه ؟ وفادار بودن به متن مهمتره یا انتقال مطلب بدون وفاداری کامل؟درسته می گن برای اینکه مترجم خوبی شد باید زبان مقصد را بهتر از مبدا دانست ؟
    درسته اين حرف رو زدم.مخصوصا در مورد مباحث علمي.چون وقتي ترجه رو مي‌خوني اينقدر سليقه‌اي ترجمه مي‌کنن و کلماتي جايگزين مي‌کنن که کلا معنا عوض مي‌شه.
    يک ترجمه خوب بايد کاملا به متن وفادار باشه.در غير اينصورت هر مترجمي مي‌تونه به سليقه خودش به متن اضافه يا کم کنه بدون توجه به اينکه شايد اگر وفاداري به متن رو رعايت مي‌کرد اون کسي که بايد متوجه مي‌شد حتما همه نکات را مي‌گرفت ولي با چنين ترجمه‌اي اون هم دچار اشتباه مي‌شه.
    موافقم که بايد زبان مقصد رو بهتر بدونه يک مترجم چون در اينصورت خيلي راحت‌تر مي دونه براي هر کلمه چه معنايي بهتره و در جاي خودش قرار بده.

3-رابطه ات با سینما چطوریه ؟ تا حالا به صورت علمی دنبالش رفتی ؟ مثلا درباره ی نشانه های تصویری چیزی خوندی ؟
    رابطه خوبي دارم.البته تا چند وقت پيش خيلي سطحي بودم و فيلم مي‌ديدم به صرف اينکه ديده باشم.ولي الان ديدگاهم عوض شده.با دقت بيشتري دنبالش هستم.البته هنوز فرصت نشده بصورت علمي دنبالش برم ولي علاقه شديدي دارم و حتما اينکار رو مي‌کنم.

4-وقتی رمانی رو می خونی چقدر به مسائل ساختاری توجه می کنی ؟
    من تا حالا رمان نخوندم.اصلا نمي تونم خودم رو راضي کنم که رمان بخونم احساس مي‌کنم وقتم تلف ميشه.ولي يکي از دوستان بهم پيشنهاد داده يک کتاب که بخونم.تصميم دارم بخونمش.ولي کلا هر کتابي رو که خوندم و خواهم خوند از همه زوايا بهش دقت مي‌کنم و مورد بررسي قرار مي‌دم.

5-اهل خوندن نقد هستی ؟ شده تا حالا کتابی رو دوست نداشته باشی اما نوشته ای درباره اش بخونی و نظرت برگرده ؟
    در مورد کتاب نقد نمي‌خونم.ترجيح مي‌دم برم کاب رو بخونم و نظر خودم رو بفهمم.البته موقع خريد کتاب هميشه خيلي دقت مي‌کنم و نويسنده برام خيلي مهمه و همينطور مطالب جوع‌آوري شده در کتاب و منابع.
    کلا هم در مورد کتاب اگر نقد بخونم که تا حالا نخوندم نظرم عوض نمي‌شه.
    اما در مورد فيلم نقد مي‌خونم و زياد هم مي خونم و به نسبت چيزي که خوندم زمان ديدن فيلمم رو ممکنه به جلو يا عقب ببرم ولي از ديدن منصرف نمي‌شم.چون اعتقاد دارم بايد ديد.

6-می دونم که اهل عرفان هستی . یه سئوال دارم البته اگه دوست نداشتی جواب نده . در حال حاضر تقریبا اکثر فیلسوف های مشهور اعتقاد دارند که وجود خداوند را نمی توان منطقا اثبات کرد البته این بدین معنا نیست که خدا وجود ندارد بلکه فقط بدین معناست که منطق ما انسان ها بدجوری تو این مسئله کمیتش می لنگه. این حرف رو قبول داری ؟ به نظرت شناخت خدا از راه دل بهتره یا از راه عقل و منطق ؟
    ببين نمي‌شه بحث عرفان رو با فلسفه قاطي کرد.چون در فلسفه يکجورايي بحثي که ميشه بحث عقلي هست و همه چيز را با عقل مي‌سنجند ولي در عرفان بحث دل هست و احساس.
    ولي يک چيزي رو قبول دارم که مسئله کميتش مي‌لنگه.و هر کسي بسته به درک خودش خدا را قبول داره و وجودش رو مي‌پذيره.البته بازم همين مسئله برمي‌گرده اصلا وجود داشتن يا نداشتن.
    نمي‌شه بحثش رو زياد اينجا باز کرد.ولي مثلا ببين
    منصور حلاج فرياد زد اناالحق ولي آيا واقعا منظورش اين بود که من خدا هستم يا خدا را در جود خودش ديده بود؟
    بايزيد بسطامي گفت سبحان ما اعظم شاني....ولي واقعا داشت شان و مقام خودش را با خدا مقايسه مي‌کرد و خودش را بالاتر مي ديد و يا طلوع اون منزلت رو در خودش ديده بود؟
    يا حضرت مولانا مي‌فرمايد
    پير من و مراد من،درد من و دواي من
    فاش بگفتم اين سخن شمس من و خداي من
    حالا مولانا شمس رو خدا مي‌ديد يا نور الهي رو در او ديده بود؟
    مي‌بيني هر کسي به اندازه درک خودش خدا رو مي‌بينه.
    راه بهتر براي شناخت خدا از راه دل هست اصلا منطق اينجا جواب نمي ده.

7-پنج کتاب برای جزیره ی تنهایی ؟
    1-مثنوي معنوي
    2-مقالات شمس
    3-تذکره‌الاوليا
    4-سماع عارفان
    5-راه عرفاني عشق

8-فلسفه رو دوست داری ؟ اگه جواب مثبت است درباره فیلسوف مورد علاقه ات بگو؟
    اصلا تو مغزم نمي‌گنجه.نمي‌تونم باهاش ارتباط برقرار کنم.

9-میونه ات با تاریخ چطوره ؟ تا حالا در این باره مطالعه داشتی؟
    تاريخ رو دوست دارم.البته تا يک حدي.
    اين اواخر خواجه تاجدار رو پيدا کردم بدون سانسور خوندم.
    از تاريخ خودمون فقط دوران هخامنشيان رو دوست دارم و مي‌خونم در موردش.
    ولي کلا فقط دوست دارم آشنا بشم تا اينکه وارد جزئيات بشم.

10-چند کتاب خوب درباره ی عرفان معرفی کن؟
    1-راه عرفاني عشق
    2-سلطان العارفين
    3-مناقبه‌العلرفين
    4-منصور و راز اناالحق

11-به اسطوره شناسی علاقه داری ؟
    اين مورد را تا حالا دنبالش نرفتم.

12-پنج موسیقی برای جزیره ی تنهایی؟
    1-lara fabian
    2-مطمئنن کلي از آهنگهاي فريدون فروغي
    3-موسيقيهاي مديتيشن و ريلکسيشن
    4-چند تا آهنگ از اوهام
    5-اين آهنگ شاهکار که الان شعرش رو تو پروفايلم گذاشتم به اسم کنارم بخواب

مرسی از حوصله ای که در جواب دادن به خرج میدی
    خواهش مي‌کنم.مغزم رو فعال کردي.
    مرسي

5. 2 کاربر از obituary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض Karin

سلام آشنا
    سلام کارين عزيز

چطوری؟
    مرسي مرسي

صندلی خوش می گذره؟
    فعلا که خيلي خوبه ولي ممکنه بعضي‌ها منفجرم کنن

فعلا سوالای آسون می پرسم
    دارم سخت ها رو طرح می کنم
    به من که رسيد نمي‌دونم چرا همه دارن سوال طراحي مي‌کنن.ولي اشکال نداره من آماده‌م

1. این اوپن سورس از کجا حمایت میشه و چرا؟
    یه کم یه جوریه. یه سری آدم دور هم می شینن یه محصولی رو تولید می کنن و به صورت رایگان در اختیار من و تو قرار می دن!
    درسته که يک سري مي‌شينن دور هم و يک سيستم عامل مي‌نويسن و مجاني در اختيار ما مي‌زارن.ولي همون‌ها مي‌شينن يکسري برنامه براي اين سيستم عامل مي‌نويسن و وقتي مي‌خواي اونا را بخري قيمت‌هاش وحشتناکه و از همون طريق حمايت مي‌شون.يعني مجاني بودن خود سيستم عامل را از فروش برنامه‌هاش جبران مي‌کنند.و در کنار اين موضوع بعضي از اين اپن سورسها يکسري امتحان دارند که قيمت هر امتحان تست 150 تا 300 دلار هست و امتحان عمليش حديد 500 دلار.پس از اين طريق هم حمايت مي‌شوند.يعضي‌هاشون هم که خيلي معروف شدند براي بعضي امتحاناتشون قانون گذاشتند که در آکادمي خودشون دوره بگزروني.
    مي‌بيني خيلي راهها براي در آوردن پول گذاشتن.

2. چرا رشته ریاضی رو دوست نداشتی؟ وقتی دوست نداشتی چرا باز هم در همون زمینه ادامه تحصیل دادی؟
    کلا هرجا بحث محاسبه و منطق محاسبه باشه من نيستم.نمي‌تونم با اين موضوع کنار بيام يعني کنار اومدن که نه اصلا در مغزم نمي‌ره.براي همين هيچوقت رياضي رو دوست نداشتم و همينطور تمام دروسي که يکجوري به رياضي مربوط مي‌شن.
    اينکه چرا در رشته رياضي ادامه تحصيل دادم يک اشتباه بزرگ بود.اون موقع خودم دلم مي‌خواست برم طرف انساني ولي اينقدر تو گوشم خوندن که نرو که من رفتم رياضي.البته اينکه مي‌گم تو گوشم خوندن اصلا پدر و ماردم نبودن چون هميشه در اين زمينه آزاد بودم.دوستاي اين دورانم اينطوري مي‌گفتن و منم براي اينکه همه با هم باشيم رفتم اين رشته که هنوز که هنوزه شديدا پشيمونم.
    تنها چيزي هم که از رياضي تا حالا بدردم خورده کار کردن با اعداد باينري و هگز بوده که خيلي باهاش کار دارم.

3. این شبکه چه جذابیتی داره؟ به عبارت دیگه چگونه به شبکه علاقه مند بشیم؟
    بستگي داره از چه ديدگاهي بهش نگاه کني.براي خيلي‌ها ممکنه نفرت انگيز باشه.ولي من از پيچيدگيش خيلي خوشم مياد و اينکه دستت باز هست براي هرکاري و مي‌توني براي انجام هر قسمت از روش جديدي استفاده کني.يکي ديگه از نکته‌هاييش که من خوشم مياد اينه که وقتي يک شبکه را طراحي مي‌کني و بعد پياده سازي و جواب مي‌گيري لذت فوق‌العاده‌اي داره مخصوصا اينکه با روش خاص خودت اينکار رو کرده باشي.
    اما اينکه چطوري ميشه بهش علاقمند شد بحثش کاملا جدا هست.من وقتي وارد اين رشته شدم هيچي از شبکه نمي‌دونستم ولي بعد از شروع کم کم بهش علاقمند شدم..اما اگر بدون علاقه واردش بشي يعني داري خودت را نابود مي‌کني مثل بقيه رشته‌ها.

4. یک کارشناس آی تی چه خصوصیات اخلاقی ای باید داشته باشه؟
    مهم‌ترين خصوصيتي که بايد داشته باشه اينکه شديدا جنگجو باشه و هيچوقت زانو نزنه.خودت خوب مي‌دوني يک کارشناس آي تي هيچوقت نمي‌تونه بگه که همه چي رو ميدونه چون شديدا پيشرفت اين علم ثانيه‌اي شده و بعضي جاها با خواسته‌هايي روبرو ميشه که اصلا هيچي ازش نمي‌دونه و بايد تازه شروع کنه در زمان کوتاه هم به نتيجه برسه.
    يکي ديگر از خصوصياتش بايد روحيه همکاري داشته باشه اونم بخاطر گستردگي آي تي.وقتي وارد يک پروژه مي‌شه بايد براي هر قسمتش با يک نفر متخصص کار کنهو اگر بخواد تنها جلو بره 100% زمين مي‌خوره.
    در عين حال چون رشته بي‌روحي هست بايد بتونه با اين مساله کنار بياد.

5. آی تی تو ایران چقدر جا افتاده؟ به نظرت اون چیزی که الان به اسم آی تی تو ایران هست، واقعا آی تیه؟
    اگر بخوام خيلي با مثبت انديشي جواب بدم 20% تو ايران جا افتاده.
    اون چيزي هم اينجا بهش مي‌گن آي تي شديدا از دنيا عقب هست و متاسفانه حاضر هم نيستند اين رو قبول کنند.به هميني که هستند افتخار مي‌کنن و قبولش دارند و وقتي حرف تازه‌اي مي‌زني شديدا سرکوب مي‌شي مگر اينکه با جاي خيلي روشنفکري روبرو باشي و اين هم خيلي به ندرت پيش مياد که بري جايي در مورد تکنولوژي جديدي حرف بزني و مدير اونجا کسي باشه که بفهمه چي مي‌گي حتي مديرهاي آي تي در شرکتها.
    در مورد تدريس آي تي هم که خودت بهتر مي‌دوني ايقدر توش مخلفات مي‌زارن که اصلا يادت ميره چي داري مي‌خوني و هموني هم که مي‌خوني چند سالي از دنيا عقب هست.

6. هنر رو میشه در زیر شاخه های علم قرار داد به نظرت؟
    بله که ميشه.اصلا چرا زير شاخه قرار بديم و خودش رو يک علم ندونيم.در بيشتر قسمتهاي هنر علم دخيل هست و هميشه راهي علمي براي پبشرفتش وجود داره.اما يک جاهايي هعم ميشه که اگر بخواي از راه علمي بري همون هنرت رو هم از دست ميدي.

7. فلسفه! یادمه گفته بودی دوست داری. یه کم کلی توضیح بده تا بعد وارد جزئیات بشیم
    اولا که من مي‌گم دوست ندارم ديگه وارد چه جزئياتي بشيم؟:دي
    ببين يک دوره بود گفتم برم ببينم فلسفه چي هست و اصلا چي ميگه.
    شروع کردم به خوندم ولي حتي يک کلمه‌ش هم تو مغزم نرفت و نمي‌تونستم باهاش کنار بيام.نمي‌تونم درک کنم چرا براي هر چيزي اينقدر بايد بحث کرد و آخرش يک نتيجه گرفت يا نگرفت بعدش تازه مخالفت و موافقتها شروع بشه و............
    کلا چيزي که بخواد از روش عقلاني اونم از نوع خاص مورد مطالعه قرار بگيره و بحث نمي‌تونم باهاش کنار بيام.

فعلا متشکریم تا بعد
    خواهش مي‌شود
    Last edited by obituary; 08-09-2008 at 17:04.

7. 2 کاربر از obituary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

سلام علی آقا...
    خوبی؟!
    از اونجایی که با عرفان آشنایی، دوس دارم کلمات زیر را با واژه های خودت تعریف کنی:

خدا:
    مولانا:
    شمس:
    مادر:
    زندگی:
    مرگ:

فعلا...

9. این کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض Antonio Andolini

سلام رفیق!
    سلام سلام

خوبی؟ خوشی؟ سلامتی؟ چه خبرا؟
    ممنون.خبر هم سلامتي

1-برترین کتابی رو که خوندی؟
    براي من هميشه برترين کتاب مثنوي معنوي بوده.اين کتاب رو کتاب مقدس خودم مي‌دونم.

2-مجله هم می خونی یا فقط کتاب؟ چه مجلاتی؟
    اصلا اهل مجله و روزنامه نيستم.فقط گاهي مجلات NBA به دستم برسه مي‌خونم.
    ولي اگر جايي مجله ببينم و توش جدول باشه بهش حمله مي‌کنم و تا جدولش رو تموم نکنم ولش نمي‌کنم.

3-چرا توی هر انجمنی که میریم هزار و یکی انجمن کوفتی می بینیم ولی حتی یه زیربخش مربوطه به کتاب نمی بینیم؟
    اگر منظورت معرفي کتاب باشه که هست و Ebook هم هست فقط مشکل اينجاست که خيلي پراکنده هست و به نظر من بايد براي همش يکجا باشه و براي هر نوع کتابي تاپيک جدا باشه.
    اما واقعا هيچوقت جايي رو نديدم باشه که کتاب خوانهاي حرفه‌اي بيان توش و بتونن به بحث و بررسي بپردازند.اتفاقا وجود همچين جايي خيلي مفيد مي‌تونه باشه.اما متاسفانه کمتر بهش اهميت داده ميشه.

4-ماشین زمان رو بهت بدن باهاش چی کار می کنی؟ اصلا بهش دست میزنی؟
    کار خاصي که باهاش نمي‌کنم اول نگاهش مي‌کنم و مي‌کنم Wow
    بعدش هم چند تا تاريخ خاص هست بدم نمياد برم بهش سر بزنم

5-بهترین نقل قولی که شنیده ای؟
    چيز خاصي يادم نمياد ولي اين رو خيلي دوست دارم
    ....مطمئن‌ترين راه براب ديوانه کردن خود آن است که در کار ديگران دخالت کنيم و سريع‌ترين راه براي سالم و خوشحال بودن آن است که به کارهاي خود بپردازيم.
    ملودي بيتل

6-راست میگن که آمریکا یوفو ها رو داره ولی رو نمی کنه؟
    اين يک مورد رو اصلا اطلاع ندارم و ايني هم که گفتي نشنيده بودم.

7-سایت های مورد علاقه ات{Favorites}?
    IMDB
    P30
    MolanaNews
    FaceBook & Myspace

پیروز و پایدار باشید!
    ممنون و موفق باشيد
    Last edited by obituary; 08-09-2008 at 16:01.

11. 2 کاربر از obituary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض sepid12ir

سلام علی آقا...
    سلام سپيده خانم

خوبی؟!
    مرسي.بد نيستم.

از اونجایی که با عرفان آشنایی، دوس دارم کلمات زیر را با واژه های خودت تعریف کنی:
    باشه سعي مي‌کنم اولين چيزي که به ذهنم برسه برات بنويسم.

خدا:
    معناي عشق

مولانا:
    عاشق و فقط عشق الهي

شمس:
    پيچيده ترين موجودي که در عين پيچيدگي ساده‌ترين هست.

مادر:
    سمبل تقدس

زندگي
    فرصتي که ما داده ميشه براي رسيدن به کمال

مرگ:
    سفري بلند مدت براي آماده شدن و برگشت با چهره جديد و زندگي متفاوت

فعلا...
    مرسي
    Last edited by obituary; 08-09-2008 at 17:05.

13. 3 کاربر از obituary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای magmagf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام

حال شما ؟

چرا مثنوی را دوست داری ؟

ایا پی سی تونسته باعث بشه به مبحث یا علم خاصی علاقه مند بشی ؟

رابطه ات با روان شناسی چطوره ؟ مطالعه ای داشتی در این زمینه ؟

با روان شناسی رنگ ها موافقی ؟ از اون حالتش که می گه شخصی که چه رنگی را دوست داره چه روحیه ای را می پسنده ؟

با کدام یک از شاخه های هنر رابطه ات بهتره ؟

ممنون

15. این کاربر از magmagf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض magmagf

سلام
    سلام فرانک جان

حال شما ؟
    خوبم ممنون.

چرا مثنوی را دوست داری ؟
    مثنوي را به چند دليل دوست دارم.مهمترينش اينه که از مثنوي ميشه درس زندگي گرفت.اينقدر اين کتاب قوي هست که تقريبا هر چيزي که لازم باشه براي زندگي ميشه از درونش پيدا کرد و يک نکته حائز اهميت اينه که هر سني ميتونه برداشت خودش را از اين کتاب بکنه و کتاب صرفا براي يک رده سني خاص نيست.از طرفي به خيلي از مسائل عرفاني نيز ميشه در مثنوي رسيد.من کلا مثنوي رو کتاب مقدس خودم مي‌دونم.

ایا پی سی تونسته باعث بشه به مبحث یا علم خاصی علاقه مند بشی ؟
    بله بله
    يکي از مهمترين مباحثي که بهش علاقمند شدم مبحث سينما هست و دارم سعي مي‌کنم با ديد علمي هم به اين قضيه نگاه کنم.
    در مباحث علمي هم مبحث گياه‌شناسي برام خيلي جالبه.

رابطه ات با روان شناسی چطوره ؟ مطالعه ای داشتی در این زمینه ؟
    رابطه خيلي خوبي با روان‌شناسي دارم و شديدا هم در اين زمينه مطالعه داشتم و دارم.البته خيلي حرفه‌اي دنبالش نبودم.تنها مطلبي که خيلي زياد در روان‌شناسي دنبالش رفتم و برام خيلي جالب بود در مورد Schizophrenia بود.

با روان شناسی رنگ ها موافقی ؟ از اون حالتش که می گه شخصی که چه رنگی را دوست داره چه روحیه ای را می پسنده ؟
    نه زياد با اين مبحث موافق نيستم.حداقل در مورد خودم که هيچوقت نتونسته جواب بده.
    ولي روان‌شناسي از روي نقاشي رو شديدا موافقم باهاش.اين رو خودم رفتم و امتحان کردم و خيلي خوب جواب داد و تقريبا تمام روحيات و شرايطم را بازگو کرد.ولي باز هم نمي‌شه زياد روي اينطور مسائل حساب کردم چون خيلي خيلي راحت مي‌شه حتي با تغيير يک خط و يا رنگ طرف رو فريب داد اگر حرفه‌اي نباشه.

با کدام یک از شاخه های هنر رابطه ات بهتره ؟
    موسيقي.بعدش هم هنر هفتم
    ولي خودم هيچ استعدادي در هيچ هنري ندارم

ممنون
    Last edited by obituary; 09-09-2008 at 10:12.

17. این کاربر از obituary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

یه بیت شعر از شاعرهای زیر برامون بنویس:
    مولانا:
    سعدی:
    سهراب سپهری:

بهترین فیلمی که تاحالا دیدی. یکم در مورد بتوضیح لطفا:

19. این کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •