دوستان به نظر من بهتره بریم سراغ بحث های الگوریتمی بهتره
دوستان به نظر من بهتره بریم سراغ بحث های الگوریتمی بهتره
يعني چجوري؟
مثلآ الگوريتمي كه در مورد حل يه سؤال داريم بديم؟
ما كه همه جوره اگه در توانمون باشه هستيم.
پس سؤال با شما ديگه.
ممنون.
من هم با این مورد موافقم
پس ایجاد تاپیک جدید واگذار میشه به آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز ابتدا یه مشورتی بشه بعد به یکی این کارو محول کنید من خودم پیشنهاد رو دادم اما من نه خودم سوال دارم هم نه اونقدر تسلط دارم که بخوام یه نفری بهینه بودن کد ها رو تشخیص بدم و از همه مهمتر من این قدر این تابستون در گیر یه سری مسایل بودم که ای کاش هیج وقت پیش نمیومد و الان هم وقت اداره کردن یه همچین تاپیکی رو ندارم و ایشالا هم جمعه بعد عازم اصفهانم واسه دانشگاه .
این لطف دوست عزیزم حامد جان هست ولی من فعلا نمیتونم همچین کاری بکنم چون دوست ندارم که مثل خیلی از تاپیک ها شروع بشه و خیلی سریع رها بشه
همجین تاپیکی رو یک نفره نمیشه اداره کرد بلکه با همکاری جند نفر می شه یه تاپیک خوب با همچین موضوعی داشت
ممنون از همه دوستان
آقايان تموم شد اين تاپيك و مسابقه ها؟؟!!!
ما كه هنوز منتظريم.
دوستان لطف كنن اين تاپيك رو راه بندازيم دوباره .
سلام دوستان اگه موافق باشین من حاظرم این تاپیک رو به دست بگیرم و با مدلهاو سوالهای مختلف لطفاً اگه موافقین بگین تا من ادامه بدم
از نظر من كه مشكلي نيست
من فقط دنبال سؤالم كه حل كنم.
ممنون ميشيم.
اگه دنبال سوال هستید تا حل کنید به سایت زیر مراجعه کنید و ثبت نام کنید.
برای استفاده از این سایت باید firefox داشته باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هم ندارید می توانید به سایت زیر بروید:
اگه خواستید بگم کدوم سوال ها آسون تر هستن تا اول اون ها رو حل کنید به من private message بزنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed valizadeh; 05-09-2008 at 21:47.
سلام دوستان من از امروز شروع میکنم شرایط مسابقه اینطوره که:
1 هر مسابقه یک هفته وقت داره
2 سریعترین کد برنده است
3 زبان برنامه سی است نه سی پلاس پلاس البته ممکنه گاهی در این مورد آزاد باشید
4 برنامه باید بدون اشتباه در کامپایلر اجرا شود
اما نوع دیگری هم مسابقه بین هر چند مسابقه برگذار میشه که این غلط یابی هست اینو به این خاطر برگذار میکنم که مشکل خیلی از برنامه نویسان همینه یعنی یک سورس میگذارم در عرض یک هفته باید اشکالتش رو بگید اگه شرایط جدیدی بود بعداً میگم
دوستان اگه موافقاً من شروع کنم
Last edited by armintirand; 08-09-2008 at 16:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)