مگه زنگ زدن چه قدر هزینه داره!!
برا من تا 40 دقیقه هم رسیده![]()
مگه زنگ زدن چه قدر هزینه داره!!
برا من تا 40 دقیقه هم رسیده![]()
آقا یک سوال: تو منطقه مخابراتی شما 3 ا شرکت سرویس میدن صبا-پارس و شاتل شما چطور وایرلس گرون قیمت رو دارین ولی از اونا سرویس نمیخوایین بگیرین و منتظر داتک هستید؟
منظورم 512
داتک هست
چون همین پول رو میدن به 256
و ارزون حساب میاد
بنده متوجه منظور جنابعالی شدم ولی داستانا ینه که خودتون باید اکانت 512 داتک رو بگیرید و تجربه کنید گفتنی نیست
512 هر 100 مگ حدود 27-28 دقیقه طول میکشه
256 هر 100 مگ حدود 1 ساعت
اینا در حالت ایده آل بود یعنی 256 با 30-31 دانلود کنه
منبع: تجربه خودم D:
دیدی حق با من بود
خیلی خودتو تو دردسر ننداز ، زنگ که زدی بگو برای فلان شرکت می خوام ، بعد که گفت روزنامه بده ، بگو بعدا برات فکس می کنم ، الآن ارتقا بده ( اون دفعه ای که برای ما کرد ، البته ما واقعا اون موقع لنگ بودیم) اگه گفت نمی شه و اینها ، بگو بابا ما شرکتیم و لازم داریم از این حرف ها ، برای محکم کاری هم که دلت می خواد ، بعدا براش فکس کن ، اما قول می دم یادش می ره و خلاص
یا حق
بله منم تصمیم گرفتم فردا برم شرکت، البته اگه 5شنبه ها تعطیل نباشن.
من تو این یک سال اینترنتی شارژ می کردم و اولین باره دارم با بخش فروش تماس می گیرم. که کپک زدم از بس پای تلفن صبرکردم.
روزنامه رسمی شرکت هم رسید دستم. تلفنی نتونستم، الان 2 روزه دارم زنگ می زنم
فکر کنم فردا برم شرکت بهتر باشه. بجز این روزنامه رسمی دیگه هیچ مدرک دیگه ایی نمی خواد؟؟؟؟ اگه چیزه دیگه ایی می خواد بگین لطفا.
آقا این داتک چرا اینقدر پینگش بالاست؟ من یاهو رو مثلا پینگ می کنم طرفای 400 ـه (الان که امتحان کردم شد 600)
در ضمن یه زمانی هی تبلیغ می کردند گیم سرور داتک , چی شد؟
حق با شماس منم الان پینگ کردم همین مقدار بود. ولی اکثر مواقع 200 و خورده ایی پینگ می کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)