بهتره باشه رغبتی میشه تا کاربران پست الکی نزنند و این نشون میده
من بابت گزینه تشکر تشکر میکنم
بهتره باشه رغبتی میشه تا کاربران پست الکی نزنند و این نشون میده
من بابت گزینه تشکر تشکر میکنم
دوست عزيز و دوستان جاهايي كه پست ها اضافه نميشه مثل متفرقه . بازي انلاين و اينجا دكمه تشكر غيره فعاله نيستـــــ بقيه كلوپ ها كه پست اضافه ميشه هستـــــ
موفق باشيد!![]()
من که به شخصه محاله از این سیستم استفاده کنم ( اگه دیدید تشکر از دیگران : 1 اونوقت بیاید منو خفه کنید )
ولی در کل بدم نمیاد به شخصه ازم تشکر بشه به قول یه بنده خدایی باعث دلگرمیم میشه که پستام رو مفید تر کنم ...
در رابطه به اسپم دادن ، من فقط تو گروه ها اسپم میدم حتی تو درخواست نرم افزارم که هستم خیلی کم پیش میاد جواب تشکر کسی رو بدم ... ( از هر صد نفر یه نفر )
دلیل اینکه خودم ازش استفاده نمی کنم اینه که :
1. عادت ندارم
2. نمی خوام بار سرور بره بالا
3. از این شکل خوشم نمیاد که اسمم بره زیر پست طرف
اون موقع ها هم که نبود من امکان داشت تشکر کنم از یکی ولی همیشه یا بار منتقدانه داشت یا اینکه صحبت رو تکمیل می کردم ( الان میگن این چقدر خودشو میگیره )
الانم زیاد راقب نبودم اینجا بیام پست بدم چون به حرف من و شما نیست که بخوان بذارن یا وردارن هر کاری فکر کنن صلاحه انجام میدن ما هم فقط داریم برای دل خودمون نظرمون رو بیان می کنیم ...
به هر حال با یه سری تغییرات میشه این قابلیت رو قابل تحمل کرد ... :
1. عنوان نشدن اسم تشکر کننده زیر پست من نوعی
2. برداشتن شمارنده ی تشکر ( مثلا میگه : از ایشان 10 بار و در 8 مطلب تشکر شده است ) میتونن جاش یه درجه بندی دیگه اضافه کنن مثلا مثل همون ستاره ها ( ولی باز شلوغ پلوغ میشه و کلاس کار میاد پایین )
3. شمارش بشه ولی اسم تشکر کننده توی یه بخش تو پروفایل خود طرف نوشته بشه ... <= با این خیلی موافق ترم
در کل چیز خوبیه فقط مسئولین لطف کنن زمانش رو بیشتر کنن ... نه شوخی کردم اگه تغییر بدن خوب میشه همین شکل سنتیش خوب نیست ...
به نظر من هرچیزی هم میتونه خوب باشه هم بد بستگی به نحوه استفاده ازش داره
دگمه تشکر بد نیست ولی ریختش خیلی ضایع است. اگه مدیران لطف کنن شکل دگمشو عوض کنند و دگه فلش بزارند قشنگتر میشه.نه؟
منم همین طور!من که به شخصه محاله از این سیستم استفاده کنم ( اگه دیدید تشکر از دیگران : 1 اونوقت بیاید منو خفه کنید )
سلام
اگه از کسی چیزی یاد میگیری باید تشکر کنی این بدهی تو .(مجازی)
نخیر. نمیدونم چرا با اینکه مخالفقان زیادند این دکمه را گذاشتند؟
حالا مشکلی نداره باشه.هرکی خواست استفاده میکنه هر کی نخواسته نمیکمنه دعوا نداره دیگه.
راستی نظرتون در باره ریخت دگمه تشکر رو هم اعلام کنید.
تازه الان نمیشه گفت کی کوفقه کی مخالف باید لا اقل 100000 نفر از200000 کاربر در رای گیری شرکت کنند تا نتیجه معلوم شه.
باتشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)