ممنون. ولی منظور من وقتیه که داره ازش خون میریزه زمین. اون موقع نمیشه آمپول بخوره ؟
ممنون. ولی منظور من وقتیه که داره ازش خون میریزه زمین. اون موقع نمیشه آمپول بخوره ؟
اف 2 رو میزنی بعد جعبه کمک های اولیه رو میاره.دکمه سمت راست رو می گیری تا زخمتو ببنده .
سلام.
من مرحله سوم اخرش که باید یه منطقه رو امن نگه دارم گیر کردم. از همه طرف یهو پیداشون میشه. 2تا هم تیمی بیشتر ندارم.با یه گروه ابی که هست. چیکار باید کرد؟
این ari strinke چجوری فعال میشه؟ خاموشه.
راستی کد تقلب برای این بازی نیست؟ بغیر کد جایزه مراحل.
Last edited by omid405; 19-10-2009 at 17:48.
آقا این بازی که ما گرفتیم گرافیکش اصلا شبیه شات های اول تاپیک نیست همه چی رو هم روی high گذاشتم. تازه شاید شبیه COD4 شده باشه، انگار بازی مال 5 سال قبله! نمیدونم بازی من مشکل داره یا واسه همه همین طوره؟!
بهتره توی یکی از خونه ها پنهان بشی و از پنجره تیر اندازی کنی.البته بازم ممکنه تیر بخوری.من این مرحله رو کلی رفتم و همه هم تیمی هام کشته شدن ولی یه بار بالاخره تمومش کردم.
وقتی هم shift رو می زنی می تونی از امکاناتی مثل بمباران و حمله ی هوایی استفاده کنی ولی همیشه نه وقتی روشن میشه که زمانش برسه تو بازی.
بازي رو گرفتم.بازي خوبيه و تقريبا حس و حال شماره اول رو داره.گرافيكش هم خوبه بدك نيست يكم اما مشكل داره.هوش مصنوعي دشمنا و يارامون خيلي خوبه تو يه جنگ همه رو كشتيم يه دشمن ناقلا لاي بوته ها قايم شد بود كل گروه رو كشت!
خیلی بازیه توپیه.اصلا انگار خودت وسط میدون جنگی.تنها عیبش هم گرافیکشه.نمیدونم چرا اینجوریه؟؟؟
بازی خیلی ساکته. آدم دلش میگیره وقتی بازی میکنه. من کلاً از این سبک ها خوشم میاد ولی نمیدونم چرا این بازی اینطوریه. اصلا هم آموزشی چیزی نذاشته که متوجه یک سری اعمال بازی بشیم. من که تو بازی خیلی گیج میزنم![]()
امکانش نیست قبل از شروع مرحله اسلحه رو انتخاب کرد. خودش خیلی اسلحه های نامتعارف و متفاوت نسبت به مرحله میده
من تازه امروز دانلود این بازی رو تموم کردم، چطور باید بین هم تیمی هام سوییچ کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)