تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 211 اولاول ... 289101112131415162262112 ... آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 2104

نام تاپيک: FallOut 3

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سایت Gamespot هم بازی رو بررسی کرده و برای Pc & Xbox360 نمره 9 و Ps3 نمره 8.5 رو در نظر گفته !

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از shahramcat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

خوب ساسان عزیز!!!این مسئله به کنار یعنی منظور سبک دو بازی هست اما بازی Fallout شاخصه هایی داره که ME نداره برای بنده!!!
    Fallout 3 از نظر من مواردی داره که برای من فوق العاده جذاب هست!!!تا Mass Effect !!!!
    من حالم از موجودات فضایی به این شکل و تفنگهای لیزری به شکل ME متنفرم!!!این قضیه برای من در HALO 3 هم صدق میکنه و سری فیلمهای Star Wars خود به خود حالم از موجودات فضایی به هم میخوره!!!
    اما Fallout به هیچ وجه فضایی نیست هر چند بازی در اینده دور اتفاق می افته اما اصلا فضایی نیست و موجود فضایی هم تو بازی نیست!!!جو و حال و هوا شدید 1950 هست و اهنگهاش هم دقت کنی میبینی که دقیقا به سبک موسیقی های دهه 50 هست که من عاشقشم!!!
    دقیق مانند BioShock !!!!!
    من این چنین RPG هایی خوشم نمیاد مثل ME یا FPS هایی مثل HALO 3 !!!!
    اما باید بگم بعضی از بازیهای فضایی هستند که ادم حس بدی بهش دست نمیده مانند Dead Space یا حتی همین GeoW که درسته فضایی هستند ولی ادم حداقل برای من حال به همزن نیستند!!!
    اما در ME همین عناصر موجودات فضایی خوشحال باعث شده که من حتی نزدیک به 2 ساعت بازیش نکنم!!!!
    البته قضیه دیالوگهای عظیم و زیاد باعث میشه که کمتر بازیبازی بهش رو بیاره!!!
    فرض کن انگلیسیمون هم خوب باشه ولی ثانیه به ثانیه بیام فقط در یک بازی کامپیوتری حرف بزنیم که نمیشه!!!!البته من روی این چیزها کم خسته میشم اما شما The Witcher را ببین برای من که خیلی خوش گذشت در حال بازی کردن تا خسته بشم!!!
    حرف من سر قضایی بود بازی هست نه دیالوگ بازیهای RPG هر چند که بازیباز نباید احساس خستگی و کم هیجانی کنه!!!
    ما نمیخواهیم بازی بسازیم که از حرف زدن کارکتزها لذت ببریم!!!
    البته این قضیه برای من در رده اخر قرار داره!!!قضیه دیالوگ!!!
    حال این قضیه در سینما هم هست!!!البته به مقدار کمتر!!
    من خیلی خیلی از سری Star Wars متنفرم در حالی که عاشق The Lord Of The Rings هستم!!!!
    سلام Joey جان.
    در فال اوت 3 دشمنان فضایی(مثل KOToR و Mass Effect) وجود ندارند اما به هر حال دشمنان شما در بسیاری از موارد آدم های معمولی نیستند.یک Super Mutant مجهز به مینی گان به یک آدم معمولی شبیه تره یا یه موجود تخیلی؟
    حس و حال دهه ی 50 ای بازی به خاطر رعب و وحشتی هست که در این دهه از حمله ی اتمی وجود داشت وگرنه این دهه ی 50 فال اوت با دهه ی 50 بایوشاک کاملاٌ متفاوته و کلاٌ فال اوت از نظر گیم پلی شباهتی با بایوشاک نداره و قرار هم نیست داشته باشه.چون FPS کاملاٌ از مقوله ی RPG جداست.درسته Rapture هم یک محیط تخیلی هست اما Rapture کجا و Wasteland کجا.
    دیالوگ های عظیم Mass Effect یکی از نقاط قوت بازی محسوب میشه هم از نظر اغلب منتقدان و هم از نظر اغلب بازیبازها.این دیالوگ ها با صداگزاری بی نقصشون به بازی حالتی سینمایی می دادند.به علاوه BioWare برای Mass Effect فقط دیالوگ ننوشته و گیم پلی بازی هم بسیار لذت بخشه به خصوص کار تیمی خوب از آب در اومده.ضعف بازی در طراحی هنری ضعیف و باگ و glitch های گرافیکی بود نه دیالوگ های اون.درخت های دیالوگی متعدد یکی از شاخصه های مثبت RPG هست.یک RPG باز با این قسمت نباید مشکل داشته باشه.اگه مشکل شما با فضایی بودن Mass Effect باشه مشکلی نیست اما اگه با دیالوگ هاش مشکل دارین قضیه فرق می کنه.این یعنی مشکل داشتن با اصلی از RPG که در فال اوت 3 هم رعایت میشه.
    در Dead Space و Gears of War با موجودات تخیلی و اسلحه های غیر واقعی رو به رو هستیم اما شما که با این قسمت Mass Effect مشکل دارین،با این بازی ها که به نوعی واجد این ویژگی ها هستند این مشکل رو ندارین و این نشون دهنده ی اینه که بخش بزرگی از مشکل شما با Mass Effect به جای دیگه ای بر می گرده که احتمالاٌ همون دیالوگ های زیاد بازی هست که نیاز به زبان خوب و مهمتر از اون حوصله ی زیاد داره.شما ممکنه زبان خوبی داشته باشید اما حال و حوصله ی صحبت کردن و انتخاب کردن رو نداشته باشید.DS و GoW اکشن ماجرایی و شوتر سوم شخص اند و Mass Effect یک ARPG و این ها باید با هم یه تفاوتی داشته باشند.هیچ وقت انتظار نمیره یک هوادار GoW حتماٌ از Mass Effect لذت ببره.در GoW با یک اکشن نفس گیر رو به روییم اما در Mass Effect با یک نقش آفرینی.
    The Witcher نکته ای داره که اون رو با Oblivion , Mass Effect و Fallout مجزا می کنه.Geralt از همون ابتدا قدرت نسبتاٌ خوبی داشت و اگه به خوبی خودتون رو با سیستم مبارزه ی بازی تطبیق می دادید مشکلی نبود اما در Oblivion و Mass Effect کارکتر شما در ابتدا ضعیفه برای همین این بازی ها در ابتدا سخت و خسته کننده اند اما اگه یه کم تحمل کنید با کسب تجربه و level up کردن کارکتر مشکل حل میشه.در بازی کردن فال اوت 3 هم باید به این نکته توجه کنید.
    من حیث المجموع(؟؟!??) اگه در کارنامه ی بازی هایی که ازش لذت بردید بازی ای مثل The Witcher دیده میشه امیدواری وجود داره که از فال اوت 3 لذت ببرید.به هر حال وقتی در بدترین حالت بازی 5000 تومان بیشتر نمیشه مشکلی وجود نداره و فال اوت 3 ارزش این رو داره که 5000 تومان بابتش پول داده بشه حتی اگه ازش لذت نبرید.توی اون خلاصه ی review های صفحه ی قبل اشاره کردم که از نظر گیم اسپای بازی تا حدی شبیه به آبلیویون هست و این یعنی پیچیدگی زیاد بازی.اگه با این پیچیدگی بتونید کنار بیایید حتماٌ از بازی لذت خواهید برد که امیدوارم همین جوری باشه.

خب همون سوم شخص خودمون
    نه.هر سوم شخصی Action RPG(اکشن نقش آفرینی) نیست.(مثل هر گردی گردو نیست!)
    Max Payne سوم شخصه اما ARPG نیست.یک بازی ARPG باید دارای ویژگی های اکشن و نقش آفرینی با هم باشه.یعنی در عین اینکه المان های نقش آفرینی درش رعایت میشه(از جمله درخت های دیالوگی،انتخاب های متعدد،سیستم ترازگیری کارکتر،محیط وسیع و آزادی زیاد) حالت اکشن هم داشته باشه.

4. 3 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام مجدد به دوستان!!مخصوصا ساسان گل!!!
    خوب دشمنان درسته انسانهای معمولی نیستند ولی در اصل و در ابتدا انسان بودند دیگه!!!
    به نظر من این نوع موجودات بهتر از یک خروس فضایی که مانند انسان دست و پا داره و داره حرف میزنه هست!!!یا یک زن ابی رنگ که در دیسکوها میرقصه!!!
    فکر کنم شما دیگه بهتر از من بدونین در دنیای Fallout دشمن انسانها هستند و اینکه میبینید طرف قیافه عجیب و غریب داره انسان بوده که با رادیو اکتیو به این روز در امده!!!موجودات Fallout برای ما ادمها باور پذیرتر هستند تا موجودات Mass Effect !!!
    هر چند میگم ممکن هست من از Dragon Age بیشتر لذت ببرم تا همین Mass Effect !!!به خاطر حال و هوای غیر فضایی!!!این قضیه بر میگرده به سلیقه طرف چون عملا افراد غربی و بلاخص امریکایی با موجودات فضایی خیلی حال میکنن!!!به این خاطر من به Mass Effect میگم بازی برای قشر امریکایی!!!شاید من فق اینطور بدونم ولی کلا عناصر فضایی در بازیها بیشتر برای امریکایی ها خوش ایند تر بیاد!!!
    اما یک چیز واضحه Fallout فضایی نیست!!!
    و اما در مورد BioShocK و Fallout 3اشاره کردی!!!
    من میگم بدون تردید بی شباهت نمیتوانند باشند حتی از نظر محیطی!!!چون این چیزی هست که سازندگان BioShock به ان اغراق کردند!!!محیط تو Fallout کاملا به هم ریخته و در واقع نا امن هست منظور همون Wasteland که جو تحدید امیزی داره!!که بی شباهت به دنیای Rapture نداره چون اونجا هم جو تحدید کننده ای داره!!!هر دو هم یک جورایی طنز تلخی را دارند!!!
    البته من نمیگم دقیقا شبیه هستند ولی میتوانند عناصر مشترکی را در هر دو دید!!!!حالا درسته یکی Fps و دیگری Rpg هست ولی شباهتی را دارند!!!
    و اما حس و حال دهه 50 هم من نگفتم دو بازی دقیقا یک جور دارند!!!اما به هر حال هر دو این مدل را دارند البته Fallout را بازی نکردم ولی در دموهایی که از بازی دیدم چیزی به عنوان تکنولوژی دیجیتالی و مربوط به اینده وجود نداره مانند اون چیی که در دنیای BioShocK بود!!!اهنگهای گرامافونی و البته بگم این شباهت نسبی هست در جو بازی و عناصر انها!!!
    چون من عاشق BioShock هستم عاشق این هم میشم اینو به نوعی هم اون منتقد اشاره کرده بود البته جور دیگه ای!!!معلوم بوده که عاشق BioShock بوده ایشون!!و از Fallout هم لذت برده!!!لبته نمیگم مستقیم اشاره کرده ولی من اینطور فهمیدم!!!چون خودم عاشق BioShocK هستم!!
    البته بگم من به خاطر دیالوگ Mass Effect ازش بدم نیومد به هیچ وجه!!و اینو هم اشاره کردم دیالوگ مد نظرم نبوده!!!
    کلا بازی اورجینال فضایی بوده و دنیای فضایی را به تصویر کشیده!!!چه بسا اگه BioShocK هم به این شکل دیالوگ داشت ولی فضایی نبود من با عشق تمام بازی را انجام میدادم!!!!
    این مسئله چیزی هست که من از HALO و KotOR و سری Star Wars هم فیلم و هم بازیهاش بدم میاد!!!این هم ر میگرده به سلیقه ام!!!
    من Doom هم خوشم میاد با وجود اینکه فضایی هست به دل همه میشینه!!!یا مثلا همین Crysis این بازی هم توش موجود فضایی داشت دیگه ولی به دل من نشست!!!!حتی اگه قرار بود 1000000 تا دیالوگ داشته باشه!!!!
    ولی باید اشاره کنم که بازی RPG منظور همین Mass Effect که یک شخص را باید پرورشش بدیم تا به یک فرد قدرتمند در بازی بشه!!!
    نیاز به دیالوگ های بعضا بی هدف و حسته کننده برای یک فرد غیر RPG باز بشه!!!
    مطمئنا همون بازیباز غیر RPG باز تو ذهنش این سوال پیش نمیاد که
    (پرورش و تبدیل یک شخص کم قدرت در بازی به یک فرد پر قدرت چه دخلی به حرف زدن داره!!!!!!!!!!مگر نمیشد در طول بازی با ماموریتهای متنوعتر و مختلف و البته هیجان انگیز پرورشش پیدا کنه!!!)مطمئنا دوستانی که ME بازی کردند و خششان نیومده به خاطر سیستم دیالوگش این سوال در ذهنشون تداعی شده!!!
    درسته اصول RPG این هست ولی برای قشر خاصی از بازیبازها!!!
    البته من از GeoW هم خوشم نمیاد ولی خیلی بیشتر از ME خوشم میاد!!!از Dead Space هم به خاطر سبک بازیش خوشم میاد به خاطر اینکه ترسناک هست!!!و البته موجوداش مثل Mass Effect نه مرقصند نه خروس هستند نه یک موجود کوتوله ناشناخته!!!که شبیه سگ ابی هست!!!که وقتی حرف میزنه نه دهن داره نه لب که تکون بخوره!!!یا نه شبیه مارمولک باشند!!!که با تفنگ لیزریشون بنگ بنگ کنند!!!!فکر کنم منظورم و فهمیدی!!!
    به هر حال من صد در صد Fallout را میخرم چون میدونم که خوشم میاد و اصلا هم برام مهم نیست 100000 تا دیالوگ داشته باشه!!!

6. 3 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی این بازی رو گرفته تا الان ؟ ببینیم چطوریاس .....

حـــــرفـه ای Optimus Prime's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Cerberus SR-2 Normandy

11

کسی این بازی رو گرفته تا الان ؟ ببینیم چطوریاس .....
    من روی X360 تمومش کردم. واقعا زیباست. یک RPG به تمام عیار. برخلاف Oblivion از همون XP گرفتن و Level Up کردن معمولیکلاسیک بازی ها استفاده می کنه. گرافیک محیط در حد بسیار عالی و طراحی چهره شخصیت ها در حد خوبی هست. سیستم AP Targeting هم بسیار کارآمد هست. شما توسط این سیستم می توانید بازی را Pause کرده و هر قسمت از اعضای بدن دشمنان را که خواستید هدف بگیرید و مثلا انتخاب کنید که 2 تیر به سر و 1 تیر به دست راست و .... پس از انجام AP شلیک شود یا توسط Melee ضربه زده شود که البته بستگی به دور و نزدیک بودن هدف و توانایی کسب شده شما د کار با اسلحه مورد نظر را دارد.
    فضای بازی دقیقا theme مورد نظر سازندگان را دارد. Quest ها بسیار جالب و بعضا Side Quest ها هم طولانی هستند. قدرت انتخاب خوب و بد در بازی گنجانده شده که انتخاب هر کدام تاثیر زیادی در بازی دارد مثلا
    SPOILER AHEAD
    در یکی از شهرها شما می توانید یک Contract از فردی قبول کنید که بمب اتمی که در شهر بوجود دارد را منفجر کنید و پول حسابی بدست بیاورید یا اینکه به کلانتر شهر گزارش دهید و آن فرد را بکشید و انجام Quest خنثی کردن بمب و زندگی در آن شهر ادامه دهید.
    اسلحه های متنوعی در بازی و حود دارد که حتی شما می توانید بعضی را خودتان بسازید. مانند Oblivion که امکان Vampire شدن را داشتید در این بازی امکان Cannibal شدن را دارید !!!! به اضافه SECRET های متعدد دیگر که شما را مدتها مشغول خواهد کرد.

9. 5 کاربر از Optimus Prime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

به هر حال من صد در صد Fallout را میخرم چون میدونم که خوشم میاد و اصلا هم برام مهم نیست 100000 تا دیالوگ داشته باشه!!!
    بهترین کار رو می کنید.توضیحات من در پست های گذشته برای کسانی بود که مطمئن نبودند از فال اوت 3 خوششون میاد یا نه.

11. این کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

فال اوت 3: کدام نسخه برتر است؟
    ----------------------------------

فال اوت 3 برای 3 پلتفرم PC , Xbox 360 و PS3 منتشر شده است.حال این سوال پیش می آید که کدام نسخه برتر است.بازی قبلی Bethesda یعنی آبلیویون در زمان انتشارش برای PC و Xbox 360 در مارس 2006 از نظر اغلب منتقدان عملکرد بهتری بر روی Xbox 360 داشت اما این بار کدام نسخه ی بازی برنده است؟با هم می بینیم.

بدون شک وقتی IGN برخلاف خیلی از سایت ها به هر 3 نسخه ی بازی امتیاز یکسان نداد و از نسخه ی PS3 گله کرد استارت مقایسه ی 3 نسخه ی فال اوت 3 را زد.نسخه های PC و Xbox 360 بازی نمره ی 9.6 و نسخه ی PS3 بازی نمره ی 9.4 دریافت کردند و این 0.2 کمتر از نگاه IGN به خاطر "باگ های قابل توجه" نسخه ی PS3 بود.کمی بعد IGN متن review نسخه ی PS3 را تغییر داد اما نه نمره ی نهایی و این کار سبب شد که بسیاری تصور کنند Bethesda با IGN به توافق رسیده است تا IGN سخنان تند خود را درباره ی نسخه ی PS3 حذف کند.
    اما آیا نسخه ی PS3 واقعاٌ پر ایرادتر از نسخه ی Xbox 360 است؟سایر منتقدان نیز چنین می گویند.گیم اسپات به عنوان مثال اشاره کرده است که نسخه ی PS3 مشکلات بصری به مراتب بیشتری دارد از جمله نبود برخی از تکسچرها در بعضی از دشمنان مشخص و گاهی اوقات تکسچرهای نامنظم در بعضی از مکان ها.یک glitch خفیف نیز در نسخه ی PS3 در حالت آنلاین و اتصال به PSN مشاهده می شود که با آفلاین بازی کردن بازی مشکل حل می شود.
    بر پایه ی آن چیزی که ما دیده ایم نسخه ی Xbox 360 برتری گرافیکی اندکی در برابر نسخه ی PS3 دارد که آن چنان خفیف است که به طور قابل ملاحظه ای کیفیت گیم پلی را تحت تأثیر قرار نمی دهد.اگرچه فن بوی های کنسولی درباره ی اینکه کدام یک از کنسول ها پورت بی کیفیت تری را دریافت کرده اند جر و بحث می کنند اما حقیقت این است که فال اوت 3 بر روی یک PC قدرتمند به مراتب فوق العاده تر است.با داشتن سیستمی مشابه سیستم توصیه شده ی بازی(CPU دو هسته ای ،2 گیگابایت رم و Geforce 8800) فال اوت 3 بر روی PC به طور قابل ملاحظه ای زیباتر از نسخه های کنسولی به نظر می رسد.تکسچرها پرتکاپو اند و برآمدگی ها و فرورفتگی های دقیق و مفصلی را در بر می گیرند.draw distance به شکل وحشتناکی وسیع تر و طویل تر است و در نسخه ی PC بازی،Wasteland با اشیا،شاخ و برگ ها و حیات وحش بیشتری در مقایسه با نسخه های کنسولی پر شده است.به علاوه نسخه های کنسولی سایه ها و انعکاس های محدودتری دارند در حالیکه نسخه ی PC در حالت حداقل هم از این نظر بهتر عمل می کند که دنیای بازی را زنده تر و واقعی تر می سازد.PC های خوب قادرند بازی را در 60 فریم در ثانیه اجرا کنند در حالیکه کنسول ها در پاره ای از موارد در حفظ 30 فریم در ثانیه نیز موفق عمل نمی کنند.
    اگر شما بین خرید یکی از 3 نسخه ی بازی مرددید و می خواهید بدانید کدام نسخه بهترین عملکرد را دارد پاسخ واضح است:یک PC مدرن با یک کارت گرافیک قدرتمند از هر دو کنسول عملکرد بهتری خواهد داشت.

در پایان به مقایسه ی عکس های 3 نسخه که توسط IGN انجام شده است توجه فرمایید.

---------------
    منبع: IGN , PS3 Informer

13. 6 کاربر از sasanjfr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hsnti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    توتصاویر مثل اینکه نسخه پی سی وضوح بیشتری داره

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من هم امروز رفتم بازی رو ابتیاء ! کردم .... نماینده مرکزی تکین و وست گیم هم رفتم که تموم کره بودن !

از یجا دیگه پیدا کردم .... بازی فوق العاده پیشرفته ای هست ! یک تجربه جدید !

تو عکسها هم نسخه Pc بهتر نشون میده جزئیات رو !

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان بابت پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان از شما هم بابت توضیحاتتون ممنونم...
    بحث ها هم جالب بود... استفاده کردیم.

جالبه برخلاف IGN سایت gamespot دست به ریویوش نزده و در ریویوی نسخه PS3 جمله Marked aliasing and other visual blemishes همچنان در قسمت نکات برجسته منفی دیده میشه.
    در رابطه با اینکه امتیاز نسخه PS3 کمتر از دو نسخه دیگه است اینو خاطر نشان کنم که تو این یکی دو سال تقریبا همه بازیهای مواتی پلتفرم که نسخه اصلی اونها PC بوده نسخه x360 به طور محسوس یا جزیی بهتر از نسخه PS3 بوده که احتمالا دلیل اصلیش شباهت معماری پردازنده 360 به pc است.

تصاویری از محیط بازی:

17. 4 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •