کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین تم های دیگه رو میتونی اینجا پیدا کنی ::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین تم های دیگه رو میتونی اینجا پیدا کنی ::کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم سلام تم ان 95 8گیگ روکسی نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
==========================کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینا رو هم ببین ::
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by behnam_tr; 12-09-2008 at 18:21.
سلام
من p1 دارم. یه سری تم دانلود کردم وقتی دانلود میشن فرمتشون به جای UTZ که فرمت این تم هاست zip وrar هست و با winrar باز میشن و وقتی بازشون می کنم توش تعدادی عکس و ... هست .
حالا چطوری اینارو روی گوشیم نصب کنم ؟
اول استخراج کن اگه یه فایل با فرمت utz بود که هیچ ولی اگه فقط چندتا عکس بودن باید از foder option تیک hide extentions for know file typs رو برداری بعد بیای به صورت دستی پسوند zip یا rar رو به صورت دستی به utz تغییر فرمت بدی. به همین سادگی البته اگه تم هایی که دانلود کردی سرکاری نباشن......
===================
تم برای p1 ::
===================کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
Last edited by behnam_tr; 13-09-2008 at 21:17.
مرسی عزیز .
سلام من تمای فابریک 5610 رو می خوام
همش پاک شد![]()
تم واسه w810i که بشه منو رو عضو کرد رو می خواستم.
دوستان با سلام اگه میشه لطف کنید یه چند تا تم برای ان82 با پس زمینه بیشتر مشکی رنگ باشه بذارید خیلی وقته لنگشم واقعا ممنون میشم اگه بذارید.....
لطفا لینکش هم خراب نباشه واقعا ممنون میشم....
دوست عزیز این کار با تم شدنی نیست ولی میتونی با هک گوشی هر منویی که دوست داشتی رو گوشی بریزی.....میتونی به بخش هک سونی اریکسون مراجعه کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)