سلام
برای خرید هدست
باید کجا بریم؟
من علاادین رو گشتم
نداشت
میشه آدرس بدین؟
سلام
برای خرید هدست
باید کجا بریم؟
من علاادین رو گشتم
نداشت
میشه آدرس بدین؟
سلام.
کسی راجع به این هندزفری اطلاعاتی داره؟
مثل اینکه با وایرلس کار می کنه(اگه اشتباه نکنم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من دنبال یکHEADPHONES/HANDSFREE
میگشتم که به این رسیدم کسی میدونه کجا میشه پیداش کرد؟
اگر هم مارک خوبی یا مدلی میشناسین بگین
برای موزیک میخواستم و صداش فوق العاده باشه
![]()
من يه هندزفري دارم از گوشي موبايل سامسونگ كه دائم از گوشم خارج ميشه عكسش رو هم گذاشتم به نظر شما بايد چيكار كنم و اينكه شما چه مدلي پيشنهاد مي كنيد بخرم
![]()
Last edited by am_64; 24-04-2010 at 10:28.
هندز فری های سامسونگ خیلی خوبن!اگه این از گوشت در میاد میتونی قسمت لاستیکیشو عوض کنی.معمولا چند نمونه از همون قسمت مذبور توی کارتن گوشی میذارن.اگه توی کارتن گوشیت نیست برو یه هندز فری ارزون قیمت با لاستیکایی که مناسب گوشت باشه بخر و لاستیکاشو با هندز فری خودت عوض کن.من يه هندزفري دارم از گوشي موبايل سامسونگ كه دائم از گوشم خارج ميشه عكسش رو هم گذاشتم به نظر شما بايد چيكار كنم و اينكه شما چه مدلي پيشنهاد مي كنيد بخرم
دوستان من می خوام یه هندزفری بلوتوث استریو برای نوکیا بگیرم. برادرم هندزفری بلوتوث سونی اریکسون مدل DS220 داره کیفیتش عالیه. من هم یه چیزی می خوام با همون کیفیت. قیمت هم نهایت تا 75 تومن. فقط لطفاً سریع جواب بدید.
راستی هر چی تلاش کردم نتونستم هنزفری DS220 برادرم رو به گوشیم وصل کنم. یه راهنمایی می فرمایید. اگه وصل بشه بدون شک از همین می گیرم.گوشیم نوکیا 5230 هست.
Last edited by mohsen_rkh; 03-05-2010 at 23:41.
آغا جان هدفون 16 گیگ بهتره یا 32 گیگ؟ هدفون 32 گیگ آزاد تو بازار فروخته میشه چنده؟
سلام
اگه لطف کنید واسه nokia e71 هندزفری بلو توس بی سیم معرفی کنید.
برو تو سایت نوکیا خوب اونجا هندزفری های سازگار رو واست معرفی می کنه حالا مهمش اینجاس که ببینی کدومش تو کشور پیدا می شه
من Jabra BT3030 خریدم، عالیه. البته اگر سونی اریکسون MW600 با قیمت مناسب گیرت اومد حتماً اون رو بگیر؛ رادیو هم داره و صفحه هم داره. اگه گیرت نیومد برای خرید Jabra BT3030 شک نکن، پشیمون نمی شی.
Last edited by mohsen_rkh; 09-05-2010 at 19:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)